Jump to content

Balkandji1

Ramaniacs
  • Коментари

    518
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    7

Всичко публикувано от Balkandji1

  1. Знаеш ли на коя минута говори за Софи, че ми стана интересно да гледам цигански панаири? Направи ми впечатление, че на въпроса "Има ли певица без пластични интервенции?" Бони отговаря "Няма такава." Много интересно как преди 25 години повечето певици бяха БЕЗ пластични интервенции, а днес няма такава, която да няма пластична намеса. Интересна промяна само за едно поколение.
  2. Това са годините, в които чалгата беше тотален лидер в бългрското общество - знаеш - Камелия, Глория, Деси Слава, Ивана, Анелия в пиковите си години. Лила издаде песента "Ветрове" и направи национален мега хит с нея. Обра точките.
  3. Защо да е унижение? Никой тук не отрича, че в последните годин Галена е номер 1, а някои дори сме на мнение, че е номер 1 с леки прекъсвания от 2010 насам. Момчето просто прави сравнения.
  4. Нима не е възможно да се купят и лайкове, и гледания едновременно? Просто като 2+2. Абсурд тази песен да дебютира с повече гледания от Преслава. Имайки предвид навика на Галин да помпи изкуствено песни, работата е ясна...
  5. И в Пловдив имаше такъв, някъде от 2000-2001 насам. В началото - голям интерес, докато дъртите траверси не омазаха всичко с интригите си. След десетина година клубът почна да губи посещаемост и го затвориха. След още няколко години го отвориха отново, но просъществува за кратко. В София има ли още такъв? Според мен такива клубове са за по-големи градове с милиони жители население. При калибъра на Варна и Пловдив с между 300-400К население явно не се получава за дълго.
  6. @meleto "Да й приседне" на Преслава направи 203К гледания в трети ден, а в твоята класация popnable фигурира, че е направила 160К, което я поставя на второ място за 16 април, а реално песента трябва да е номер 1. Тук засичахме гледанията и го знаем със сигурност. Къде е проблемът? Днес в твоята класация пак е на второ място, пак със сходни гледания. Вчера не съм засичал, но допускам, че отново има бъг. Песента тръгна да покачва след втория ден. В изчислителя ти на трафик ли е проблема?
  7. Симона поразително прилича на младата Глория, което мен много ме кефи. Сякаш гледам Глория на младини, но през 2024. Песента е зарибявка, но каква е тази порцеланова леличка, с която е направила дует? Трябваше песента да е самостоятелна.
  8. Моята форумна любов Ерик ли? WindWalkerMonk.
  9. Имаше едни години, дето ти не пишеше. Тогава Янева се завърна и показа, че е станала фенка/полуфенка на Преслава. Освен Ивана, беше почнала да харесва и Глория. После обаче се изпокара с половината форум и изчезна. След това се появи този Hurricane, който твърди, че е момче, но по стила го разконспирирах, че е самата Янева. Писах го тук, Hurricane не отрече, че не е Янева.
  10. Да, и двамата. След психически обсебения по мен танцьор-фен на Татяна, който разкарах от форума във вечерта, в която му постнах ЕГН-то тук, Слави и xroflx9 ми останaхa единствените открити върли опоненти. Битките със Слави и Янева бяха епични. Янева още пише чат-пат в някои теми. Новият й ник е Hurricane.
  11. Защо си започнал да пишеш по този начин? Понякога ми представлява трудност да ти чета коментарите.
  12. От 2000, от "Няма шега" нататък, но се интересувах и какво е било хит в предните няколко години. Най-вървежните парчета се слушаха по няколко години.
  13. Сенуж е култова, ключова фигура в цяла ера от развитието на този форум. Мразен, обичан, банван, инициатор на брутални истерии във форума.
  14. Каква истина, Ками си има сериозен приятел - Цветин - и е много щастлива с него вече 626 години. Престанете да плюете! 🤭
  15. Не знам, но искам и аз да разбера тази мистерия. Песента е мега яка. Беше бруталитетен хит едно време.
  16. @asylum Престанете да хейтите Преслава и да въздигате в култ анимационната героиня от "Покахонтас 3". Ще ви дадем на толбухински маг!
  17. Даниел, миличък, ще намалите ли тази чалга дъндания? Хора с високо кръвно сме, мъжът ми получава паник атаки, като чуе песента, а на мен одеве краставицата, дето ядох ми приседна. Влияе зле на целия блок.
  18. Оле верно, няма такава идиотка! 😂 Шарила е за бръчки между веждите.
  19. Виждаме, че е от клубно участие, но тази жена докога ще се прави на по-млада? Ами вече към 40 отива, а на тази снимка прилича на 18 годишна. Кое пришито под ред лице е това? Номер 6?
  20. Расте с бясна скорост. Много строежи, нови квартали и офис сгради. В града от години вече чувствително има нощен живот. Отвсякъде отскочихме от сблъсъка с Варна, който имахме преди 15 години, изпреварихме ги драстично.
  21. Емилия, като издаде "Моята половина", а след това и албума си беше истински хит тук. Много хора я харесваха, Половина-та стана номер 1 във форумната класация. Помните, че имахме и класация, всяка седмица я правеха с клипче. И кака ти Кела (келипресифен) беше форумна икона и любимка, а сега май станала даскалица и отбягва старото си поприще.
  22. freagle е друг, и той от Пловдив, учеше в чужбина. Не съм го мяркал от бая време, сигурно се е оженил, той беше straight.
  23. Фенка на коментарите и на това, че й вдигахме репутацията тук. Пишех много запомнящи се коментари, през годините ме запомни кой съм. Беше казала на този близкия нейн фен, дето чрез него ме покани, че имам 1/3 или 1/4 от заслугите за успеха на Шефката. Песента стана най-гледаната за 2018 на 31 декември час и половина преди полунощ. Басът го имах поне от септември, че тя ще е хита на годината.
  24. Да, аз съм kondomcho. А в 2012 и 2013 бях Hunter.
  25. Имам и друга информация за Галена. Помните ли през 2018, когато в нейната тема смятах общия брой на няколко клипчета на Шефката и имах бас, че тази песен ще стане хита на годината. Имам информация, че Галена е влизала в темата и лично е събирала сбора на гледанията от клипчетата най-редовно. Живо се е интересувала от темата. По-късно Галена ми предложи да излезем заедно чрез близък свой фен. Галена следеше форума изкъсо, хич не ми ги разправяй тия приказки, че имала милиони @Danger. и не се интересувала. Откъде ще ме знае иначе?
×
×
  • Create New...