Jump to content

Balkandji1

Ramaniacs
 • Коментари

  294
 • Регистриран

 • Последно посещение

 • Победи

  5

Последно Balkandji1 беше ТОП потребител на Декември 14 2022

Balkandji1 имаше най-харесваното съдържание!

1 Последовател

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

Balkandji1's Achievements

Изгряваща звезда

Изгряваща звезда (5/14)

 • One Month Later Rare
 • Week One Done Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

544

Репутация

 1. Какво виждат очите ми? В месеци, в които съм активен в този форум, темата достига 150-180 страници, тръгвам си от форума и най-активната тема в последния ден от месеца достига едва 9 страници. Тотален погром, тотален упадък. А собственикът на този форум спореше с мен по отношение на това дали съм вдигал интереса към форума. .
 2. Вторник: Галена и Саби задържат интереса, Симона със спад 1. Азис и Дамян - Airport 354K 2. Галена и Саби - Не си ме давай 215K 3. Фики - Чупки в кръста 194K 4. Фики и Емрах - Любовта е гадно нещо 179K 5. Симона - Колелото се върти 138K
 3. Коледа: Песента на Симона набира скорост, "Чупки в кръста" с ударен скок обратно в ТОП 3 1. Азис и Дамян - Airport 460K 2. Симона - Колелото се върти 256K 3. Фики - Чупки в кръста 226K 4. Фики и Емрах - Любовта е гадно нещо 223K 5. Галена и Саби - Не си ме давай 200K ------ Гери Никол и Лео изпадат до номер 7 със 128К. Ясно си личи и кои са едни от най-любимите песни на българите през годината. В празничния ден "Отпусни се" и Welcome To Bulgaria регистрират 80К гледания и изпреварват дори новата песен на Анелия.
 4. Защо наричате това красиво и младо момиче леля? Една от най-красивите и лъчезарни попфолк изпълнителки е.
 5. Бъдни вечер в събота: Огромни покачвания на трафика за хитовете в България, първата песен с почти половин милион гледания за ден 1. Азис и Дамян - Airport 488K 2. Гери Никол и Лео - Телефона 327К 3. Симона - Колелото се върти 278К 4. Галена и Саби - Не си ме давай 249К 5. Фики и Емрах - Любовта е гадно нещо 241К
 6. Вече, да. Много симпатично поклащаща се леличка. Напомня ми на Ваня Великова.
 7. Знам, че много ти харесва още от самото излизане. И сега Азо и Дамян по всяка вероятност ще му отмъкнат короната в категорията "издаден през ....", но не и "минала под знака на..."
 8. Излезнали са още две балади - на Деси Слава и Преслава. Това не са почти всички, а Галена си очаква самата тя и публиката очаква от нея да е с хита за сезона. Това е принципно положение вече, самата Галена го е създала. Разбираш какво имам предвид. Всъщност сред тия балади Галена е с най-хитовата, но не е с хита на сезона. Предвид, че е бавна песен си прав, че й е трудно да се съревнова с бързите. Абе, да кажем, че очаквах повече като гледания. Струва ми се, че няма да една от запомнените й и открояващи се песни. Колкото до другата тема за Welcome To Bulgaria - естествено, че е голям хит. Коментарът ми беше насочен към това, че за първи път от много време се случва Галена да си е с голям годишен хит, който по принцип се класира на 1-во - 2-ро място за годината, но този път ще е чак на 5-то. Интересно се извъртяха събитията тази година.
 9. Петък: Нови хитове на небосклона, Азис и Дамян запазват лидерството си над всички 1. Азис и Дамян - Airport 334К 2. Галена и Саби - Не си ме давай 236К 3. Гери Никол и Лео - Телефона 195К 4. Фики и Емрах - Любовта е гадно нещо 173К 5. Симона - Колелото се върти 165К ------- "Чупки в кръста" за първи път изпада извън ТОП 5 на номер 6 със 144К. Нови песни има на №8 и №9 - Деси Слава и Самар с 96К и Алекс Робов с "Мене спомняйте" със 75К.
 10. С тази разлика, че "Ти не си за мен" още от началото се усети като мега хит - там съмнения относно успеха на песента няма. Отделно дуетът с Криско е рекламна песен, за която е било платено да бъде издадена в определен момент и е имал специфична цел. Там спонсорите не се интересуват дали Галена е издала песен преди 3 дни или 5 часа. "Честит рожден ден" е видимо мислена като ударен хит за празниците. Взет е успешен кавър, Галена е дала всичко от себе си, ама нещо нещата леееко изостават от очакванията. Галена, когато издава песен е доказала и очаква това да е ХИТЪТ, ама тука гледаме, че песента нещо бива засенчена от разни други и се превръща в едно от многото. Ама за статута на Галена да си една от многото никак не задоволително. И спрете да демонстрирате нисък интелект в този форум. Чети с разбиране. Изказванията ми не са "Welcome To Bulgaria" не е на второ място КЪМ МОМЕНТА, а носят друг смисъл, който е верен. Тези аргументчета от рода на наша песен има много гледания от чужбина загубиха своята тежест отдавна. И какво като има - значи има успех. Да направи и Галена песен с много гледания от чужбина, никой не я спира.
 11. Елза Парини и Глория (транс) са събрали пари да платят пластична операция на Роксана? Странни са ми тия хора. Роксана никога не е правила впечатление с лош нос - първо. И второ - хората започнаха да си подаряват едни-други пластични операции за празниците.
 12. Важи твърдението ми, че Анелия е с по-добрата, въздействаща и грабваща песен от песента на Галена. При това положение "Честит рожден ден" ще изпревари по гледания "Наранихме се", но какво от това? Парчето на Галена си остава под нивото на немалко други нейни бавни песни, самата тя звучи измъчено и безинтересно в изпяването и за мен това са минуси. Има и други неща около Галена. Скорострелно бързо пуска нова песен след баладата. Изпълнителите, които са доволни от представянето на своя сингъл, не правят така. Май-май на "Честит рожден ден" са били възлагани по-големи надежди от самата Галена. Аз това усещам, а и логиката натам клони. И другото, което сочи спад при нея - за първи път от може би 12 години Галена няма да има хит в годишния ТОП 3 за календарната година. Рефренът "Господ е българин" ще класира на номер 5 в класацията за 2022.
 13. Ти като човек си част от хората, значи си грешен и плиткоумен. А личните ти хвалебствия относно колко си прав в живота си не ме интересуват.
 14. Буквално остави хората да имат съмнения и мнение - тяхно право е.
 15. Да, бе човек, аз те разбирам, то и при наградите Грами декември, че и мисля, че част от ноември го броят към следващата година. Аз употребявам израза "от еди-коя си година", а не "на еди-коя си година". Разликата е в смисъла.
×
×
 • Create New...