Jump to content

Balkandji1

Ramaniacs
  • Коментари

    565
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    7

Последно Balkandji1 беше ТОП потребител на Април 12

Balkandji1 имаше най-харесваното съдържание!

1 Последовател

Последни посетители в профила

Информацията за последните посетители на профила ти е изключена и не се показва на други потребители.

Balkandji1's Achievements

Зарибен

Зарибен (6/14)

  • Posting Machine Rare
  • One Year In Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

1,2k

Репутация

  1. @Сашо Виждам бизнес с очила. Останахме впечатлени от клипчето. Липсваш ни. - @Balkandji1 и негови извънземни спътници
  2. Хит от 2010. Ауу, колко спомени с младо леопардче в моя живот на тази песен.
  3. "Пази се от приятелки" е продал 60К копия ли? Това с на Булсатком промоцията ли? Кама май беше направила 30К+ с "Еротика", Фокси орева орталъка.
  4. Травеститът Ина Мюлер не се гледа от хората. На него дори в селата превключват на Фен ТВ.
  5. Ти си в София. Там се гледа най-малко. От скрийновете на Olay се виждат предпочитанията. Най-малко се гледа в София, после в голям град, следва малък град и най-много - в село.
  6. По малките градове и по селата много се гледа. Все пак в големите 10 града на страната живеят 3 милиона души, другите 3.5 млн са в дълбоката провинция.
  7. Което означава по 35 000 зрители дневно и то през 2024. Представете си каква бройка са гледали наградите през 2008-2010, които се излъчваха на живо и имаха няколко повторения. Поне от 100 хиляди души, да не кажа и повече. Дотук със схемата на @meleto че само 10К зрители гледали наградите преди 15 години.
  8. Щото Касъмови са софиянци, а Димитровград и коренящите си в него управители на "Пайнер" селяндури. Димитровград към днешна дата я има-я няма 35 000 жители. Едно голямо село е.
  9. Като малък разбрах за Марая през 1994, когато "Without you" беше интернационален хит, а песента най-големия хит в България по онова време. Влюбихме се с майка ми в песента, всяка сутрин на морето, като бяхме танцувахме блус на нея. Остана детски, любим спомен, съответно и песента. Като се върнах в Пловдив веднага си купих албума "Music Box". От него ми стана любима "Dreamlover" (8 weeks @ #1). Като цяло не, че не харесвам баладите й, с които е известна, но по-любими са ми бързите песни. Най-любими са ми Fantasy (8 weeks at #1), "Honey" (3 weeks at #1) и "Dreamlover". После е "All I Want For Christmas..." и "Someday" от първия албум - също е била номер 1, но европейско звучащата версия, ей тая: От втория албум ми е любима един №2 сингъл "Can't Let Go". След 2000 ми е любима "Touch My Body", "I Want To Know What Love Is" и "Beautiful" от 2013 (тя стигна мисля, че №13). Много са ми, не мога да назова само една. А на теб?
  10. Което намирисва на провалче. Чудя се кога ли ще се откажат. Абе от десетилетия публиката не ви ще, не ви ли стана ясно, че досаждате с незимитите си зъби и дърти сурати?
  11. Balkandji1

    IVI - Не е любов

    Певицата е изключително грозна.
  12. Това кой нормален може да го е*бе? Някакви дърти отрепки или плаща на жиголо. Дебелачка!
  13. Калия, този невменяем лелченски попфолк бабуин. Силва е бабуинът в естрадата, Калия - в попфолка. Няма база за сравнение с кралицата на селския кючек - Мира.
  14. Ми затънали. На мен мисълта ми беше, че към тогавашния момент са били топ имената в държавата. Били са гъзари, имали са участия, хората са им пеели хитовете. То така се гледа на историята по принцип. Затова и в учебния предмет История България навремето е била на три морета, а към днешна дата е най-бедната държава в ЕС. Затова има история, за да видиш какво е било някога. Щом Мира има два добре продавани албума, номер 1 хит + доста други, които са били топ 5 е била значимо име в някакви 4-5 години в пика на жанра, а това не е малко. Хората от онези поколения я знаеха заради Планета и заради песните й. Страшно малко ми се вижда това само 10К да са имали интерес към наградите. Та те в залата са само 3500 отишли на крака да гледат церемонията, как пък по телевизията са ги гледали само 10К при все, че имаха няколко пъти повторения. Отделно се излъчваха и на живо...?
  15. На Биба й се даде роля на куче, ясно...
×
×
  • Create New...