Зона Рамания
Място за теми посветени на потребителите на форума.
550 теми в раздела
-
- 21 отговора
- 876 преглеждания
Наистина хора, каквито и да сте, СПРЕТЕ ДА СЕ ОБРЪЩАТЕ НА ЛИЧНО към хората тука !! Това не е нормално??! НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ?? Какво общо имат мненията за която й да е, че се обиждате на сексуална ориентация, килограми и т,н??? Спрете, изглежда жалко..аз не съм се обърнал лично към никого, просто защото никой не ме вълнува как изглежда, кой е, от къде е и т,н, аз искам да чета МНЕНИЯ, явно някой хора, наистина живеят тук.... wacko.gif Не се интересувам от никого, дебел ли е , слаб ли, пе"ал ли е и от къде е!! Ако ще ми се дава БАН да се дава, че 10 пъти ме заплашваха, ако това ще промени или оправи живота на някой..и без това тука е яко натоварващо. стойте си 10 човека ед…
Last reply by I_N_P, -
- 5 отговора
- 400 преглеждания
Коментирайте!
Last reply by Fast, -
- 2 отговора
- 261 преглеждания
Няма какво да разяснявам. Интересно ще е да споделите, ако имате желание, кой(и) и с какво ви привлече ? Аз самият смятам, че когато си харесаме герой / героиня и се стремим да вземем част от чертите му, това ни развива: Ето й моите: 1. Артас / Вариан Рин - Артас е може би най- трагичният герой във вселената на WarCraft. Като цяло е решителен и категоричен, добрите му намерение обаче много често водят до катастрофални резултати. Вариан е другият ми любимец. Той е много упорит, ще пробва докато не стане, но няма да приеме загуба или поражение. 2. Дъмбълдор от Хари Потър - изключителен лидер, но със своите слабости. Като цяло обичам могъщи герои, които са на…
Last reply by Loka, -
- 13 отговора
- 644 преглеждания
Здравейте,правя тази тема,тъй като Лятото почти свърши и тук ще можем да споделяме нашите най-добри спомени и мигове от него.
Last reply by Nikolay, -
- 9 отговора
- 557 преглеждания
Здравейте! Като една стара съфорумка си позволявам да ви помоля да ми помогнете в един конкурс, в който участвам. Единственото, което се иска от вас е да натиснете зеления бутон ГЛАСУВАЙ под снимката от този линк: КОНКУРС SANTIA Благодаря предварително на всеки дал гласа си!
Last reply by BEHA, -
- 45 отговора
- 2,2k преглеждания
Много хора са меркантилни. В това разбира се няма нищо лошо, ако предметите и парите ни позволяват да сме истински щастливи, защо не. Други пък живеят по течението и не се привързват към вещи. От кой типаж сте вие ?
Last reply by Putin, -
- 53 отговора
- 2,6k преглеждания
Понеже напоследък много ям и реших, че темата е много добра. Та да се запознаем и с други хранителни навици освен вегетарианските. Темата е за хората обичащи кибапчита и кюфтиета. Споделете коя е любимата ви марка салам, суджук, луканка. Любимото си ястие от месо. Мисля, че тук има много чревоугодници и темата ще е интересна.
Last reply by Nedis, -
Темата е ясна. Няма да има анкета. Модераторите прекалиха. Визирам конкретно Нолето и очаквам някаква сносна дискусия. :1000 (19):
Last reply by Andrew Cunanan., -
- 0 отговора
- 197 преглеждания
Честно казано, очарован съм от Софи и от Миро. Първо Софи - уникален глас, много добре се представи, много сладка и неподправена! Миро направи страшен купон - знае как да весели хората. Аксиния само 2 песни изпя, хубава е, хубаво пее, но песните нещо куцат. Не се отпуснаха хората някак си при нея. Мишо пък и той големите си хитове изпя, забавно беше да гледаш отстрани поклонниците му..
Last reply by forlon, -
- 4 отговора
- 814 преглеждания
Миналата година така и не се проведе това събитие Нека да видим тази година какво ще стане! Тъй като Мирела няма време за форума, щафетата я поемаме аз и Стела. За целта е нужно Кандидатите/ките да се запишат под формата на коментар, заедно с бланката за участие и снимките Бланка: nickname в форума две имена град години девиз /и още каквото прецените, да споделите за себе си, пред всички/ Изпратете 3 снимки, като се съобразите с 4-те точки отдолу. 1. не по-стари от 3 месеца 2. в цял ръст (без очила, шапки и прочие) 3. близък план (селфи) 4. да сте сам/а на снимките 5. снимка по-ваш избор (снимки преминали през фотошоп, директно дисквалифицират у…
Last reply by Само_мене_нямаш, -
Здравейте, на повечето е ясно за какво правя темата и е ясно защо аз я правя. В този форум от години има проблем с модерирането, но новата вълна модераторчета направо се насраха с дадената им власт. Всичко всъщност се върти около един тип, който в последната година особено, е взел едва ли не Рамания на концесия и си прави каквото знае с ясното съзнание, че на Момо в последно време не му се занимава. Този тип е Ноле и ако не друго, в тази тема ще му помогнем да напише поне 2 поста на кръст, в които не заплашва и не наказва, задовалявайки низките си страсти, очевидно предизвикани от не много запълнен със съдържание живот, а да напише и той нещо като редови форумец. То…
Last reply by AMAZING., -
- 19 отговора
- 792 преглеждания
според вас възможно ли е да обичаш искрено двама ,трима даже не и повече?! Защо се влюбвам толкова лесно какво да направя незнам или си въобразявам,че се влюбвам незнам и аз както точно да си обясня някои ситуации
Last reply by i810, -
- 22 отговора
- 1,3k преглеждания
Това е рефъръл линк, от който вдигам ранг в сайта и получавам информацията от него по-бързо от останалите: https://strattoncryptmont.com/?ref=5a7315fd9b51ec4cba8e2c16 Моля направете по една регистрация, макар и да не ви е нужна, за да вдигна малко левъла Ако ви се занимава и тук може да цъкнете https://discord.gg/8cSFzaR Благодаря ви предварително.
Last reply by Euphoria., -
- 5 отговора
- 385 преглеждания
Здравейте, от няколко дни правя сайт за Даяна. Е, най-накрая е готов. Надявам се тя някой ден да го види и наистина да го направи официален. Искам да видя и вашето мнение какво е Ще се радвам и на нови идеи за сайта. Ето го и сайта: http://dayana-official.weebly.com/
Last reply by Jouey,