Jump to content



Как оценявате фиаското на Преслава в "Като две капки вода"?


Как оценявате фиаското на Преслава в "Като две капки вода"?  

101 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

  • Отговори 54
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Оценявам го като карма. Все някога идва Видовден. И за най-големите тарикати, и за най-хитрите коври. Колкото и да лъжеш, истината винаги излиза на яве, рано или късно. 10 години митове и легенди за невероятен глас, за разностранен талант, за живо пеене, как може да пее чалга, поп-фолк, народно, поп, рок, рнб, джаз, рап, хип-хоп, гръцко, сръбско, турско, китайско, даже и квото пеят на Луната... НО! Дойде 2016 и видяхме, че Петя Толбухинска е средностатистическа кръчмарка, която както и да си отвори устата, звучи едно и също – чалга. И тази чалга не звучи добре. Влизане в образ... Имаше ли такова? Да мине там вечерта, пък както и да е... Не знам какво я е накарало да участва в предаването – пари, слава, страх, че кариерата не върви на добре. Не знам и откъде извади това самочувствие, че може да пее различни жанрове, да имитира или че става за актриса. А знам... Тя си живее в собствен свят, в който негативните коментари моментално се трият от админите, слабата година веднага се зачерква от шефа с нова награда за Певица, бунтуването на хората се тушира с хвърляне на кал по колежки от екрана и бутане по класации на ведомствените медии. Послушно обожествяване от машината. Само че освен публиката, машината явно е излъгала и самото Пете. Кралица Пепе в Страната на чудесата a.k.a. офиса на пенсионера в Димитровград, където може да си тропа с краченце, да заплашва, че ще напуска или да заплашва, че ще се самоубива и да става на нейната. Е да, ама не... Не е най-голямата тарикатка. Не може все на баницата мекото. И да живееш в стъклен похлупак, понякога ти се налага да излизаш и да се сблъскваш с реалния свят и да се доказваш сама. Видно не е свикнала да излиза от зоната си на комфорт, която включва бутане от шефа, невиждано към никоя друга чалгарка, замазване на очите на 12 годишните с 2 песни на живо 2 пъти в годината и пълния плейбек на участия в останалите 363 дни. В предаването й лъсна традиционната посредственост, мързел, нестарание и нежелание за работа. Не че пенсията не се опитал да замаже положението и в това предаване, както в ББ с постоянното натъртване най-голямата, най-тва, най-онова, и даването на песни, с които би трябвало да се справи. Честно ли е другите да пеят песни, които никога не са пели и разучавали, а Петинка да пее песните, които е пяла 100 пъти по участия и вие тука даже и клипчета пускахте. И пак не се справи. Кво да говорим... Да се радва, че участва в най-слабия сезон досега. И в него видяхме, че чалгата е чисто и просто - използвана. Рейтинг, смс-и - и в замяна постоянна гавра и принизяване. И Преса си мълчи...

 

А наглите коментари на фенчета й са просто... Сериозно ли според вас трябваше да е на финал? След целия резил и некадърност и гавренето от страна на жури, публика и медии? Да отиде на финал? Сред най-добрите? wtf... И голямата радост за „скромното представяне”. За радост ли е, че Голямата звезда, най-голямата звезда на поп-фолка, най-известната и там както още сте я наричали, с толкова години стаж и статуетки, уж професионалист, се представи по-зле от някви безизвестници, току що започнали кариерата си като Джулия и Прея?

 

Гласувах с първото. Да си спре медийните изяви до есента-зимата, няма да и се отрази. Както и песен, ако не пусне до есента, пак няма да и се отрази.

 

 

По-точно не може да се каже. Напълно споделям всяка една дума от написаното.

 

И да Преска има ПР, едно педалче, което всяка вечер след капките пишеше в инстаграм как кралицата се е справила брилянтно.

 

Чакаме кармата с още по- голяма сила по-късно през годината. За сега върви добре... 3 случая един след друг. ВИП, резила с наградите и сега провалът в Капките. :girl_witch:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Целта на Преслава е била хонорар + реклама, затова и не си даваше зор за имитациите. По тази причина вероятно не стигна и до финал. Все пак имаше 2-3 мн добри представяния.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Плюйте , плюйте Преслава знам ,че ви боли ,че мачка любимките ви толко време , но съжалявам така стоят нещата , все пак нито е пробила с порно , нито си е показвала котето и циците както го направи една жълтозъбла , нито е пробила с парите на любовник , а е пробила единствено с глас.

Преслава е истинска звезда както го признаха цялото жури в "Като две капки вода" , а тук някакъв си чичко се опитва да я принизява до нивото на Кама , еми чиче знам ,че ти се иска ,но няма да стане Преслава си е истинска звезда , без нея поп-фолка нямаше да е същият , тя е феномен , тя е кралица , а това може само да ви дразни хейтърите , преживейте те го Преслава властва повече от 10 години и ще продължава! Поклон пред кралицата Преслава!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Въобще не ми хареса. Тя по принцип има нулева артистичност и много специфично лице, което няма как да се вкара в образ. Във всички образи виждах една мутирала Преслава - не можаха да я направят ... С този нос особено е тежка задача. Пеенето също беше все нейното си, не влагаше много... Загуби много в това предаване. Не беше за нея...

Link to comment
Сподели в други сайтове

И да Преска има ПР, едно педалче, което всяка вечер след капките пишеше в инстаграм как кралицата се е справила брилянтно.

Няма ПР, този ѝ е стилист :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Няма ПР, този ѝ е стилист :gun_bandana:

Той може да е мултифункционален, ахахах...

 

Иначе, не че защитавам Преслава, но... какво можеше да направи повече Преслава в това предаване?!

 

Не била артистична, имала голям нос... Понеже Геро е олицетворение на златното сечение, айде моля ви се.

 

Преслава не е толкова хитра и обиграна като Азис, нямаше как да си развява самочувствието и претенциите в предаването, въпреки че имаше най-големи основания да го прави именно тя.

 

Гримьорите, които толкова много ги хвалят и в предаването, и тука вие също, за Преслава полагаха най-малко усилия, или най-много искаха да я докарат до нелеп карикатурен вид. Каквито и специфични черти да има Преслава, каквито и претенции да има, щом си е позволила да излезе като страшилището Васил Найденов и Силвия Кацарова, няма как да мине тоя номер, че тя, видиш ли, имала изисквания точно как да изглежда. Най-вероятно тя е настояла да бъде с опушен грим като Валя Балканска :D

 

Нито тя, нито дори Орлин Павлов, не бяха мотивирани да се доказват в това шоу, което си е точно мероприятие тип наградите на Планета, само че... продуцентът тук е различен и си има други любимци... Геро на финал?! Ужас!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да, забравих да спомена как гримьорите изобщо не се стараеха за Преслава. На някои образи изглеждаше потресаващо и нямаше нищо общо с човекът, когото имитира - например при Силвия Кацарова, там май вярно бяха използвали перуката от Тина Търнър. :1000 (10): Това ако не е лично отношение... И аз не проумявам как бездарникът Геро е на финал - вярно, че шоуто е за забавление, но почти винаги го обръщаше на пародия, а уж журито все повтаря, че не трябва да се преминава границата и да се получава комично.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Според мен се представи добре, а журито беше доста озлобено към нея! Имаше грешки разбира се, но например Калин беше доста по-зле от нея, а се съсипваха от хвалби.

 

Иначе съм съгласен, че Преслава не трябваше да участва в това предаване толкова скоро след биг брадър, може би година-две трябваше да изчака. Все пак не мисля, че е загубила нещо, но определено не е й спечелила.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Той направи темата за да оплюе Преса, а те гласуват, че се е представила добре... :1000 (6):

 

 

Естествено, че ще бъдат озлобени към нея и не само в журито, а и в нейния жанр. Преслава е най-голямата звезда там, по-голямо от журито, продуцента и всички взети заедно. Те го знаят много добре, знаят и, че е взела най-тлъст хонорар и точно заради това още на първото изпълнения, почнаха да я поразяват и тикаха на последно място винаги.

Рядко беше гримирана добре, винаги се падаха трудни песни и я посичаха постоянно, точно както и Азис преди.

 

И все пак Преслава само спечели-научи важни уроци, пя всякакви стилове, видя какво е да те захапват. Взе мноого парички! И въпреки всичко и гък не каза и не падна ниско...Не случайно е 10 години номер едно..много добър бизнесмен и тактик!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не случайно е 10 години номер едно..много добър бизнесмен и тактик!

 

Къв номер 1, бе пич, Преса от 2011 година не е номер 1. За първи път направи клип с 10 милиона гледания преди няколко месеца, а Галена има 6 такива. Преди "На тебе не отказвам" последния й тотален хит е от преди 4 години - "Лудата дойде".

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не съм гледал нито веднъж и не ме интересува. По-тревожно е кариерното зацикляне. Не се сещам за популярна нейна песен през последните две години. Да поработи по въпроса.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

10 години Преслава диктува музикалната мода в жанра! Винаги е вадила различни песни от там почваха да се правят копия от нейните колежки...Още помня 10-тките копия на "Когато съмне", "Лъжа е", "Нищо друго"...Та дори и през през 2014 с "Мойто слабо място". Малко е време и другите да се размърдат 10 години не е лесно да си номер 1, не е нужно да вади мегахитове всеки месец. Преса е феномен в тая чалга и бие всички рекорди по задържане в ТОП-а. В историята на чалгата такъв случай нЕМА! Ако ще утре да стане по-залязла и от Камелия, Преса вече е била всички рекорди в бранша! ;)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чесно казано имах големи очаквания за нея но уви... Някак не можа да се докаже в този формат. Оказва се че Преслава не е чак толкова добра във всичко. Азис беше по добър в образите. Според мен Десислава би се справила многооо по добре. Да не кажа най добре. Колкото и да не я харесвам не мога да отрека таланта и.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преекспонира се и публиката я наказа.

 

В този формат, почти няма начин някой да е скучен, но Преслава беше адски скучна. Много я хвалите, а самата тя ми се струва, че е почти кръгла нула. Много й е четвърто място, дори подарък ми се струва. И ми казвате че от младите чалгаджийки това е най-харесваната и най-добрата... :1000 (27):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-обичам такива теми, в които авторът изразява личното си мнение в заглавието. :mf_surrender:

 

Очевидно, не само авторът на темата е споделил подобно мнение. Така, като се прочетат коментарите нещо друго изниква на повърхността. :whistling: И не трябваше този път аз да го обяснявам, защото доста неактивни по принцип потребители направо и направиха пълна дисекция на фиаското. Един ден така става, когато не знаеш, къде и кога да спреш, а се носиш на гребена на вълната, която стигна скалите.

 

 

Той направи темата за да оплюе Преса, а те гласуват, че се е представила добре... :1000 (6):

 

Нали знаеш, за двата вагона с книги, с които те водя? :bo:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Очевидно, не само авторът на темата е споделил подобно мнение. Така, като се прочетат коментарите нещо друго изниква на повърхността. :whistling: И не трябваше този път аз да го обяснявам, защото доста неактивни по принцип потребители направо и направиха пълна дисекция на фиаското. Един ден така става, когато не знаеш, къде и кога да спреш, а се носиш на гребена на вълната, която стигна скалите.

Нали знаеш, за двата вагона с книги, с които те водя? :bo:

Нищо не е станало, всеки си има собствено мнение

Щом и направи тема значи не ти е безразлична!

Преслава си е Преслава взе си хонорара и изобщо не и дреме, както си взе и наградата за певица

Разберете го!

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нищо не е станало, всеки си има собствено мнение

Щом и направи тема значи не ти е безразлична!

Преслава си е Преслава взе си хонорара и изобщо не и дреме, както си взе и наградата за певица

Разберете го!

 

Ми то точно това е проблема - особено за на Магърдич Капки Караокето, Преса е ходила колкото да си земе хонорара. Както ходи и по участия, впрочем, та не виждам що има изненадани от цялата схема. А наградата за певица .... Кво значение има, след като за Преса и награди вече ще се говори само в минало свършено?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нищо не е станало, всеки си има собствено мнение

Щом и направи тема значи не ти е безразлична!

Преслава си е Преслава взе си хонорара и изобщо не и дреме, както си взе и наградата за певица

Разберете го!

 

Не мисля така, не и този път. И понеже едно анонимно същество по-горе ревеше, че видиш ли нещо съм гледал специално това риалити да кажа, че впечатления събирах главно от интервютата в сутрешните блокове на Нова ТВ. То всъщност, това е интересното, защото е истинският отзвук на другия ден, след вечерното шоу. И като започнат Анна Цолова и Виктор Ангелоев да обсъждат видяното с някой капацитет и стигнат до Преса, възторгът им винаги изчезва. Аз този тип медийно газене го знам от много години. Театралните постановки на всякакви водещи със слушалка в ушенцето и готови въпроси също. Знаех точно как ще сготвят Преслава и как ще и вадят душичката с лъжица, че да боли повече. Някъде по средата на шоуто и на нея и стана ясно, но вече бе късно да се отказва. Но е недоволствала доста пред Пайнера. Не случайно се появиха тези слухове, че ще напуска. Появиха се, защото са истина. Знаеше, че са я изиграли, а тя бе прекалено сигурна, че с договор от 120 страници в джоба, няма как да я изненадат. Да, ама не! - брутално я омаскариха. И им се получи....

Link to comment
Сподели в други сайтове

НАЛИ НЕ БЕШЕ ГЛЕДАЛ ПРЕДАВАНЕТО БЕЕЕЕЕЕ??!!!! :roll1: :roll1: :roll1: :lol:

 

Аз като ти казвам, че само за мезе те взимат всички, ти не четеш. :roll1:

 

 

Още ли тая тема стои? НАли на Деси Слава беше проблем темата за брадъра? :roll1: Ще го повторя 100 пъти!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преслава се представи много добре, я да видим някоя друга, която няма гласови данни дали ще се представи (вие се сещате много добре за коя говоря), та тя Джуджи по - хубаво пее от въпросната русокоса певица, чийто кариера и се срина за една година, която потъна в една миша дупка и която остава завинаги там! Преслава беше страхотна, за което адмирации, не я харесвам по - принцип, но оценявам и че се представи през цялото време на предаването много добре. :3fdb8960598fa63e:
Link to comment
Сподели в други сайтове

За момент си представих КАма на мястото на Преса. Ми тя нито може да пее, нито да имитира... :1000 (29): :1000 (29):

 

В тая роля май само Деса би могла да се справи. Може би и Глория... тя е скрита лимонка. Толкова години криеше, че може да танцува.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...