Jump to content

Online: Яница - В пет ми звънни

Препоръчани коментари

Приятна изненада! Качествен проект от Яница не очаквах. Много хубава песничка наистина. С Пашев и се получават много по - добре нещата, отколкото с Оцко! Разбира се напомня на няколко други негови песни, но като цяло ми е свежа и различна песента! Клипчето е добро, но тук там ми куца монтажа. Може би няма да стане някакъв голям хит, но ще се слуша!

Сподели в други сайтове

• Отговори 82
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

В 5:00 ми звънни, в 5:02 пристигам :Vishenka_05:

П.П прилича на другите песни, нормално, не може един композитор на прави абсолютно различни песни....

Но и най-изтъркатата песен да й дадат при Яница става мегахит.

яница има хитове но не и мегахитове. А не виждаш ли че и като гледания не гръмна... В топ 5 на лятото няма да бъде
Сподели в други сайтове

Не е лоша песента , но прилича на още пет Пашевви .Сега се сещам веднага за на Емануела едната песен , почти същата мелодия .

Иначе клипа е много як , браво на Яница за старанието , наистина си личи прогреса при нея в последните 2 години .

Абсолютно, на места е 1:1 със "Сменяй ме".

Сподели в други сайтове

Много ми хареса, но прилича на "Сменяй ме" на Емануела и "Една жена" на Галена като музика. Типичната Пашева песничка и все пак добра е! Обаче най-добри за мен на Яница си остават "Всичко чуждо пожелаваш", "Грешната" и "Вземай задължително". На ниво последната песен е, а клипчето и Яница са готини. Успех!

Сподели в други сайтове

Клипа е идеен и добър, като изключим бурката на главата й.

Музиката е надъхваща и много добра в инструменталната част, но изпяването е супер мудно. Преди последния припев музиката предполага за някаква кулминация, ама Янито се е изложила.

Текста е изключително слаб и като цяло абсолютно никакви шансове за хит в пълния смисъл на думата, според мен.

Сподели в други сайтове

Майко лелее божееее.... Толкова як клип толкова е красива умирам

песента е убиец . не харесвам пашев, ама това е брутално. Припева ме смазааааа. Яница е явление. Обичам я.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...