Jump to content



Деси Слава vs Камелия - част 2


Kоя от двете предпочитате?  

219 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Дали е по-добре...а :3fdb8960598fa63e:

злобарище с фунтяща уста!

 

Още не си си пил хапчетата, не истерясвай, прави нещата последователно.

 

Ми да, по-добре е, отколкото да изпускаш участия, щото не минаваш през вратата поради огромност :)

 

519x344.jpg

ЦЦЦЦ, не я е срам, туркинята мръсна - толкоз сланина и да се съблече да я видим всичката. Да не взима кинти от някоя свинеферма за реклама?

 

И естествено пак си е показала шундата, и това ми било певица, ужасТ просто.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 1,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

По-добре злобарище, отколкото кръгла топка, не можеща да си изкара участието, поради невъзможност да мине през входната врата ;)

 

Явно и нея не клатят , както трябва . Ше се разтяга иначе с Фотошоп , гадната комплексарка . Да тъпче баници може иначе .

 

Бившата на Цветин пак са е развихрила ...

Link to comment
Сподели в други сайтове

ДЕСА освен, че е красива, преди всичко е ПЕВИЦА и МАЙКА! ;) Гласа и красивото й лице са напълно достатъчни. Какво като Кама имала слаби крака като в лице прилича на урод и не е създала семейство. Пееш за 20 лева, нямаш фенове, нямаш приятели...

 

И между другото Деса може да няма тяло на модел, но в лице е 500 пъти по-красива и чаровна от онова нещо със жълти зъби, сбръчкано лице, малка уста и крив нос. От злоба е погрозняла толкова..

 

6 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 2 скрити)

 

Да се сетим ли кои са тея скрити гости..

Link to comment
Сподели в други сайтове

не е създала семейство.

 

Сталин е имал син, Майка Тереза няма семейство. Чикатило е имал син и дъщеря, Джордж Клуни няма деца.

 

Това с децата е толкова абсурден аргумент в 21 век, в който милиони хора по света не могат да заченат, докато други раждат по 15 деца и ги хвърлят на улицата, че няма накъде.

 

Камелия сама е казвала, че е имала спонтанни аборти.

 

Или избира любима певица според това чия яйцеклетка е най-гостоприемна?

 

Мерете каквото искате, не пипайте нещата, които не зависят на милимунда от съответния човек - бил той Деса или Кама.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

ХАУАХАХАХАХ последните същества които могат да ме учат на морал и да ми говорят за ниво, са тези на които "клитор, целулит и всички мъжки и женски органи са във всяко изречение... :mf_surrender: Винаги най-жалки за мен са били лицемерите, които крещят "дръжте крадеца". :whistling:

 

 

И ОстапБендер, ни най-малко не съм се подигравал с здравословните проблеми на Камелия и изобщо нямам това в предвид!. Винаги съм й пожелавал от все сърце да има дете. Защото съм убеден, че именно това е една от причините да бъде толкова озлобена към живота, защото всички нейни колежи или са много талантливи или са били номер 1 в определен период или имат семейства/деца.. ;) Подобен пример са Лили Иванова, дует Ритон...просто човек е различен.

Това си е нейна работа и не ме вълнува, но една от причините жените да имат проблеми с това е, че почват да правят опити след 35 год възраст и после се чудят какво стана...;) Защото кариерата по кръчмите е много важна и не търпи отлагане! Това важи за всички, не говоря за Кама.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не мисля, че в такива тъпи и изтъркани скандали трябва да се стига дотам толкова много да се раздърпва темата за неприятен проблем като този на Камелия и Цветин с децата, камо ли да се изтъква като нещо негативно за тях. Можем само да им съчувстваме, че няколко пъти не са успяли да се сдобият с бебе и да им пожелаем поне да си осиновят едно, което да изпълва дните им. Неведнъж съм казвал, че даже се чудя какво още чакат- не е като в момента кариерата на Камелия да е в разцвета си и да й е трудно да се оттегли по майчинство за известно време. Но тяхна си работа, ние няма какво да говорим за това.

 

НО и от противниковия отбор трябва да се спрете вече с вашите простотии. И вие надминавате всякакви граници! И не се правете, че ако Десислава беше в позицията на Камелия с децата, нямаше и вие да говорите същите работи като ИНП. Всички знаем, че някои фенове на Камелия понякога избивате рибата с грандиозна простотия. Мислите се за нещо повече от другите, а междувременно ръсите гнусотия след гнусотия. Този махленски вид на спора е една от основните причини идеята за Десислава и Камелия да стане толкова противна на форума.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Прекрачвате границата!

Не сте на 10...

 

Все пак да си спомним култовите уж шеговити изцепки на Камс на наградите за 02 и 03. Смял съм се с глас - излезна след Деса да вземе наградата за най-излъчван клип за Залеза и Зората и почна да си вдига микрофона, отбелязвайки, че някой нисък е излизал преди нея хахахаха Добре, че не каза табуретка :D :D :D

А през 2003 преди да връчи наградата за Певица на Ивана, отново уж на шега вметна:"Певица на год - АЗ...Ивана" :D

 

Деса е отслабнала, да не съм чул лелката да твърди обратното хах

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да Деса е на периоди.Качва сваля.Тва не е проблем.Ама Кама надали ше пропее хаха

Пламене да не си пи кафето с Деса днес,че я видя отслабнала � :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да Деса е на периоди.Качва сваля.Тва не е проблем.Ама Кама надали ше пропее хаха

Пламене да не си пи кафето с Деса днес,че я видя отслабнала � :3fdb8960598fa63e:

Днес снима Започваме на чисто 2 и е мн по-слаба от преди месеци :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тази снимка е от днес и не ми се струва фотошопирана като някои предишни... :3fdb8960598fa63e: При Десислава наистина всичко е на вълни- зависи какво е облякла и колко банички и дюнери е хапнала предния ден... :3fdb8960598fa63e:

 

13419179_10205039529546328_3520227884852677885_n.jpg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Айде сега, много добре е известно кой почна с постоянните гадости, сега се правите на ощипани госпожици като просто поддържаме нивото на разговора на същото ниво.

 

Ама това със невъзможността на Кама да има бебе соу фар определено минава границата. Ма то на някои елементи не им е за първи път, така че не съм изненадан. Те много обичат да стигат дотук, когато нямат да кажат нищо съществено.

 

На тая снимка табуретката продължава да прилича на кюфте. Май е свалила половин кило, ама то щото точно преди това не се е наплюскала едно яко.

 

Междудругото, пак ли клип бе? Нали Фатмеса имаше голеееееемия невероятния вселенския хит? Май за пореден път се обяснявате, а Деса Тъпото е явно на друго мнение. Щото хит не се затапва с още продукция, ама като нямаш акъл, няма и да ти дойде ...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Още на една от предните страници Лукас обясни кой пръв започна с 'постоянните гадости' преди години, макар и въпросния потребител-фен на Камелия да не е бил чак толкова махленски колкото някои други тук. Първият провокатор някога е Фокси, оттам нататък реакцията на тези от противниковия отбор е неизбежна. И с времето, както видяхме, тоталното издивяване в двата лагера премина всякави граници и дори разни инак по-свестни фенове като Сашо започнаха да се излагат зверски с махленски речник и куп лъжи и преувеличения. И за какво? За да се защитят някакви певици в един почти 15-годишен изтъркан спор, започнат заради неспособността на някои хора да се примирят коя е Певица на 2002. Безумие...

 

И естествено, че няма нищо лошо Десислава да пусне още един проект за сезона, колкото и да ме плаши това. :D Анелия го направи, Галена ще го направи, Яница ще го направи... Това не прави предните им парчета по-слаби. На Деса на всичкото отгоре предишното парче дори не беше комерсиално като техните, така че е време за нещо по-дивичко. :D

Ние се плашим да не е Започваме на чисто 2, а накрая тя може да ни скандализира с Факт, факт 2 или нещо от този сорт... :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз мисля, че е крайно време да мирясате че певица на 2002ра е Кама, а Фатмето я взе с кревани изпълнения. Ама е важно кой закрива концерта концерта тогава ;) И това не беше табуретката, а нали е традиция да закрива този с най-голямата награда, без значение дали е Певица, Идол, или изобщо :)

 

Видинския никога не е бил на чисто махленското ниво, което въведоха трибуквеното и недоспалия. Ти се пишеш в една групичка с тях и откровения мошеник, а двама от тях дори не са никакви фенове на Деса ... А сега ги и защитаваш, браво ти казвам направо. И нищо повече.

 

Иначе Фатмето за пореден път ще се прекара сама викаш ... Имала "хит", щяла да пуска още един, сигурно е беквокалистка в 2-3 песни, които не са излезнали още. И то щото другите в Кокошарника така били правели ... Ама колежките, дето правят така, нямат проблеми проектите им да минат 4-5 милиона ... А Деса минава 3 зорлям и едва едва.

 

Аз като казвам че връщането в Димитровград не и се отразява добре, не ми вервате, ама си е точно така - резултатите - откъм "хитове', гледания, заетост и хонорар сочат точно това.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Певица на 2002 е Деси Слава-неоспорим факт

Камелия не може да пее-неоспорим факт

Камелия има 3 хита от миналия век и николко последните 10 г-неоспорим факт

Деси Слава е сред актуалните на деня и през 2016,Кама е на дъното на популярност-неоспорим факт

Кама пее за доста под 4000лв.Деса за 4500лв-неоспорим факт

Деси Слава спечели дует на 2015.Кама не печели нищо последните години важно-неоспорим факт

Деси Слава снима качествени клипове последните 2 години-Кама снима в паркинга за 2.20лв-неоспорим факт

Деса вади нови песни,стигащи милиони в тубата-Кама вади песни и едвам до 500хил гледания-неоспорим факт...

 

Е още искате ли....

Когато фактите говорят,троловете на гарга мълчат.Понятно?

После не сме обективни.Ето тази вечер сме! :gun_bandana:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Още на една от предните страници Лукас обясни кой пръв започна с 'постоянните гадости' преди години, макар и въпросния потребител-фен на Камелия да не е бил чак толкова махленски колкото някои други тук. Първият провокатор някога е Фокси, оттам нататък реакцията на тези от противниковия отбор е неизбежна. И с времето, както видяхме, тоталното издивяване в двата лагера премина всякави граници и дори разни инак по-свестни фенове като Сашо започнаха да се излагат зверски с махленски речник и куп лъжи и преувеличения. И за какво? За да се защитят някакви певици в един почти 15-годишен изтъркан спор, започнат заради неспособността на някои хора да се примирят коя е Певица на 2002. Безумие...

 

И естествено, че няма нищо лошо Десислава да пусне още един проект за сезона, колкото и да ме плаши това. :D Анелия го направи, Галена ще го направи, Яница ще го направи... Това не прави предните им парчета по-слаби. На Деса на всичкото отгоре предишното парче дори не беше комерсиално като техните, така че е време за нещо по-дивичко. :D

Ние се плашим да не е Започваме на чисто 2, а накрая тя може да ни скандализира с Факт, факт 2 или нещо от този сорт... :roll1:

 

Айде фурнаджийски лопати да не коментират .

Никога не бих засегнал темата за децата , при която и да било . Това е отвратително. Всичко друго , не и такива отвратителни проблеми . Никога фен на Камелия не си е позволявал , чак толкова колкото въпросното същество от което е втрещен целия форум . Абсолютно съм убеден , че е няква бивша на Цветин...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хайде сега ти или някой друг Камелот да си каже честно и обективно- ако Камелия беше взела И Певица на 2002, честно ли щеше да бъде спрямо Десислава да не вземе... нищо? Разбира се, че не. Именно затова всичко се разпредели така, че и двете да бъдат максимално оценени. А Десислава чисто и просто е по-добра певица от Камелия и затова на нея Певица на годината й лежи повече. Камелия, за сметка на това, има шанса да закрива след като е обрала всичко останало. Само Фокса (за когото не съм казвал, че е махленски, а даже споменах, че не е) не можа да се примири и затова трябваше да създаде един от най-големите форумни конфликти евър. Излишно!

 

Аз не се пиша в никоя групичка. Фен съм на Десислава и харесвам Камелия, харесвам и други изпълнители. И се опитвам да съм обективен. Много пъти съм казвал, че и Десовите понякога прекаляват, но няма как да се изправя срещу тях след като и противниковия лагер се държи не по-малко нелепо. Позволете ми в такива ситуации да клоня повече към тези, които в основата на защитата си имат една доста по-логична гледна точка, макар и понякога също да изпростяват. И все пак, понякога не си спестявам критика и към тях, на предната страница можете да видите как съм възнегодувал към изтъкването на липсата на деца в такъв спор.

 

А силните позиции на Десислава в последно време няма да се занимавам да ги доказвам отново. Пуснете си "В друг живот" и се кефете... :whistling:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нелепо е да се чудиш каква по-брутална дума да измислиш за външния вид на една жена, а и за много други неща при нея, а в следващия момент да ми разправяш докъде не би стигнал. И все пак казах- добре би било да не си способен да стигнеш дотам. Най-малкото си спомням, че преди се държеше много по-нормално, не знам какво ти стана покрай този тъп дългогодишен спор.

 

Хахха абсолютно...Точно той е толкова жалко да се възмущава от мен, че не знае какъв смях буди.. :lol: Чуди се какво за гениталите на Деса и Преса да каже, че да е по-оригинален, ама не се получава.. :cry2:

 

 

 

Опитах да намеря статия за Кама от последния месец и няма нищо братче, освен две жълти в едната Кама е описана като :сбръчкана лелка, която пускала все повече фотошоп-снимки и няма хит от години, а в другата, как не й се получило в нито едно предаване като водеща и мразела още Ицо Хазарта че и казал, 'проситутка". И разбира се отдолу единствения коментар е на Фокса.. :lol: Какво се правите, че само тук се плюе Кама, явно всички имат едно мнение за нея..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Този спор по моето виждане е изчерпан отдавна и вече се е превърнал в междуличностни схватки.

Тъпото е, че помежду тях и двете страни захапват кофти съответните изпълнителки. Сега защо трябва и темата за деца да се разисква?

Кама може всякаква да е, но съм сигурен, че ще бъде добър родител. Ако не знаете, да ви кажа само, че много жени не могат да забременеят, защото се пренавиват от желанието си да заченат и се получават стрес, спонтанни аборти. Много двойки се борят с тоя проблем и това е най-голямата болка на един човек. Не ровете там! Пожелавам на Камелия да стане майка, защото го заслужава, а и това е най-хубавото нещо - майната му на кариерата.

Спрете с тия "табуретки", "жълти зъби", "безвратата", "миризливата", "бездарната". Какви ли не абсурди прочетох през годините - че Деса била спала с Митьо... че Кама не знам си какво... Не са идеални, ама вие ги съсипахте. Как е възможно такава омраза да таите, а довчера сте им въртели касетките...

 

Поздрав:

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...