Jump to content


Online: Адриана ft. Джорджано - Лъвица


Препоръчани коментари

Сцените с леглото са 1:1 с Всичко чуждо пожелаваш и с Няма да съм аз. Там на стълбите с мъжете малко прилича на Една жена, но повече ми прилича на друг клип, който в момента не се сещам. А Джордж е повече от смешен! А тези гъзове, които twerk-ват... то хубаво имаш хубав задник, но това не значи, че можеш да twerk-ваш...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Така ли се прави софт порно клип? :mf_surrender: Андреа ако е евтина, тази ми идва направо преоценена на безплатна стока!

Песента е дразнещо зарибяваща, само за разврат в чалготеките става! :girl_witch:

Link to comment
Сподели в други сайтове

По-отвратителен порно поп-фолк клип не е правен скоро си мисля. Това все едно е снимано в домашна обстановка как някой си тресе задника. Срамота е, че при цялата тази технология и всичко това през 2016-та се правят подобни и ужасяващи клипове.

Песента не ми харесва, по-добре да си беше снимала "Шоу", тя поне е поносима и дори приятна. Джордж няма да го коментирам, просто ми е нелеп.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Адски, адски евтино и грозно е всичко. Самия монтаж е отвратителен, супер муден и бавен, за разлика от самата музика, която е доста вдигаща. Кадрите, които са заснели са меко казано нескопосани- виждат се прожектори, осветители и оператори, а да не говорим за минералната вода Девин до леглото :1000 (29): Ако това бяха Яница, Камелия или дори Андреа можеше да изглежда секси, но тая е отвратително евтина и гнусна, тия задници, които се поклащат през цялото време извън всякакъв ритъм са потресаващи. За Джордж има ли смисъл да казвам нещо? Пореден повод на хейтърите да се присмеят на чалгата. Като цяло Оцко плюе по жанра, който го храни, като дава поле за изява на тези индивиди, продава се за жълти стотинки и ми пада за пореден път в очите.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Монтажът е адски слаб, но въпреки това като сцени и заснемане това е най-добрият клип на Хит микс до този момент. Адриана е яка пичка и много й отива да изглежда по този начин! :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Музиката е добра.

 

Клипа е потрес. Андреа и Камелия може да правят същото, но просто на някои хора им отива. Тая изглежда евтино.

 

точно каквото си мислех

иначе на мен парчето ми харесва много

Link to comment
Сподели в други сайтове

Изключително слаб проект. Шаблонна музика и кифленски текст. Включването на Джорджано е нелепо, и не се съчетава с песента. Тотално се изчерпа като интернет мийм. Всяко чудо за 3 дни. Аман от порно клипове. Ако исках да гледам порно щях да вляза в Порнхюб. :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...