mitak_94 Публикувано на Февруари 16 Report Share Публикувано на Февруари 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Много ми хареса, защото ми напомня за старите нейни песни и като изпяване, музика, емоция. Готина е! Браво на Тони! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Браво на Тони, много хубав проект. Отдавна не съм пускал нейна песен повече от веднъж, а тази вече за четвърти път я въртя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Невероятна песен. Много типично за нея и Глория звучене. Обаче Бони я е направил като травестит с тая коса и вежди. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не и отива къса коса. Иначе е хубава песента. Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Февруари 16 Author Report Share Публикувано Февруари 16 Много е хубава песента, ама май доста са взаимствали от тук, поне като структура. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Страхотна песен!! Не знам защо последните песни на Тони Дачева са с препратки към най-известните сръбски песни в съвременно време Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Песента е хубава. В клипа малко ми прилича на Лепа Брена, най-вече там с късата коса... на нея я правя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Много приятна и позитивна песен - запазената марка на Тони през последните години. Определено ще я слушам Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Не знам защо последните песни на Тони Дачева са с препратки към най-известните сръбски песни в съвременно време Сигурно е фенка на сръбската музика. Няма лошо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Страхотна е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Браво на Тони, песента е страхотна, позитивна, особено много ми харесва изпълнението. От песните в последните години, които е пускала, тази има най-голям шанс да се превърне в доста популярна, дано й се получи. Има сходства с песента на Весна, която също е страшна. Никога няма да ми омръзне да слушам песните на Тони Дачева. Толкова доброта лъха от тази жена. Жалко, че рядко пуска нови песни, макар че с тази дискография не е толкова фатално това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Хахаха, на едни са кражби, на други "препратки". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Браво на Тони, песента е страхотна, позитивна, особено много ми харесва изпълнението. От песните в последните години, които е пускала, тази има най-голям шанс да се превърне в доста популярна, дано й се получи. Има сходства с песента на Весна, която също е страшна. Никога няма да ми омръзне да слушам песните на Тони Дачева. Толкова доброта лъха от тази жена. Жалко, че рядко пуска нови песни, макар че с тази дискография не е толкова фатално това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Хубава песен. Снимачната площадка на Елените обаче отдавна е заснета от Татяна. Свежи визии, но с късата коса не ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Много е хубава песента, ама май доста са взаимствали от тук, поне като структура. Значи още съм си в ред - и аз се сетих за тази песен, имат доста общи неща. Иначе е много приятна песента, припевите са ударни, което е хубаво. Но Тони Дачева тука не изглежда добре на едно-две места. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 Много ми хареса. Песента има хитово звучене и е смислена. Тони е свежарка. С опашката е като Луна. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 И на мен ми хареса песента. Видеоклипът и визиите са нелепи. Жалкото е, че подобни хубави и смислени песни не предизвикват голям интерес и хората си предпочитат "кър-цак-цак". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Хубава е песента, но какви, по дяволите, са тези вежди? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Хубава песен. Снимачната площадка на Елените обаче отдавна е заснета от Татяна. Свежи визии, но с късата коса не ми допада. Оооо, я се стегни малко! Курортен комплекс "Елените" да не би да са приватизирани от Татяна, патент ли, вето ли, какво им е наложила тази фитнес инструкторка?! Що конкурси, телевизионни предавания, видеоклипове и какво ли още не, са били снимани там, ти е бедна фантастиката. Голям праз, че Татяна се е кълчотила на Елените. Песента на Тони ми звучи доста ретро, да, припевчето си го бива Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Тони си е класа и винаги ще е, песента е хубава, напомня старото златно време. Има много красиви кадри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Тази песен ми се набират в главата. Много приятна, не натоварва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.