Jump to content



Годишни музикални награди на Планета ТВ за 2015


Препоръчани коментари

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 2,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Галена им го сложи здраво. Даден ясен отговор защо не е била- каза че е здрава, защото всички я питаха да не и се е случило нещо. Галена направи крачка към напускане на тази вече безумна фирма. Баш сега е времето да се махне от там. На върха на кариерата си е, само им пълни джобчетата, а те в замяна неблагодарност и дават. Тя махне ли се край с тази фирма. Години наред им прави най-големите хитове, участията и са препълнение и прави най-високо ниво продукция, за да може Пайнера да я пренебрегва за сметка на Преслава с видеоверсиите и аматьорски песни. То най-логично е да напусне.

Сега всички обсъждат нейното отсъствие по медиите и скоро очаквам да обяви,че напуска, щом и човек не прати, който да и вземе наградите.

Да видим колко още ще просъществуват Пайнер с този тип на робота. Като гледам и на Джена,Глория и др. взе да им писва.

 

_________________

 

Браво на Галена, така се прави! Бойкот до дупка. Не може да се раздаваш непрекъснато и да си новатор и накрая една плейбек реалити лигла да ти отмъкне твоето

 

___________________

 

Естествено,че всички ще бъдат недоволни и ще скочат срещу Преслава...ама хора стига с тоя абсурд !!! Преслава 10 години може да не пусне песен,но пак ще вземе ПЕВИЦА на годината...аман от нея ...ако погледнем назад наистина Преслава имаше години в които заслужаваше тази статуетка,но това вече е цирк,хайде стига с тия абонаменти за статуетки !

 

________________

 

Време е да напуснеш тази музикална компания,ти можеш и сама!!! Сигурна съм,че ще успееш и без "подкрепата" на псевдо продуценти. Тази година е отново твоятя година,5-те награди го доказват! Няма по-смел,провокативен,деен и стремящ се към съвършенство изпълнител! Ти си класа и определено вдъхваш респект с всяка част от работата си. Венаги съм си мислила,че етикета "Звезда" е съвкупност от качества,а ти притежаваш безброй такива! Нямам нищо против твоятя колежка Преслава,но определено годините в които песните и бяха хитове отминаха. Парчетата и далеч не са толкова успешни(рядко има някое избухващо като "Утре ме губиш"). Пожелавам ти да си все така уникално добра в работата си,винаги позитивна и усмихната и продължавай да ни радваш с това,което можеш най-добре-да бъдеш Галена!!!

 

________________

 

Галена е реалния победител за "Певица на годината"! Не може наградата да се даде на певица, която не е направила един свестен хит през годината и която ламти за наградата. Церемонията ако беше във НДК със сигурност Преслава щеше да бъде освиркана, защото просто тази награда не беше за нея. От всички певици във фирмата Галена прави най-качествените проекти и се труди най-много. Участията са й винаги пълни и знае как да радва хората. Заслужава не 5 награди, а 10. Да не говорим, че като цяло по-нагласени и по-лицемерни награди от тези е нямало досега може би и затова решиха да бъдат в тази малка заличка, за да няма освиркани и засрамени.

 

____________

 

Феновете на Плейбекслава са най-глупавите и ограничени същества посещаващи този сайт.Явно са изглупели от непрестанния плейбек на Преса.:))В днешни дни никой не се интерисува дали може да пееш или не и това не е само в България,а и по света.Крайно време е да се научите,че това е шоубизнес и трябва да правиш всичко възможно,за да бъдеш забелязан иначе заминаваш в кошчето.

 

____________

 

 

Първо искам да кажа, че не симпатизирам на Галена, нито на Преслава, но искам да попитам как може нито в една категория да не вземеш награда, а накрая да те обявят за певица на година? Не е ли логично да си се отличил с нещо през тази година, да си заслужил или може само да си близък с инженера и да те наградят? Поздравления, Галена, че си намерила смелост да покажеш, че не искаш да участваш в представлението!

 

_______

За съжаление в България нещата се случват така на всяко ниво -на наши и ваши е всичко. Жалко, защото истинските творци остават недооценени, а някои са надценени, благодарение на старите си лаври. Галена работи изключително много и вдига нивото на целия жанр. Да, може и да има пари, но както виждате не си е купила наградата за Певица. smile emoticon По-важна е истинската награда - вниаманието и обичта на публиката. Как й се радват по участия и тя на тях. Браво за думите, Еми и честита награда. Заслужаваш я напълно!!! С Галена сте от малкото истински ХОРА в този жанр. smile emoticon

______

Galena e ostetena za vtora poredna godina podarqvat nagradata I za pevitsa na godinata na nezaslujul izpulnitel mnogo dobre napravi ce ne prissastva na tazgodishniqt 4irk tova go ima samo v Bulgaria nikude po sveta ne podarqvat nezaslujeni nagradi I vseki vinagi vzima kakvato nagrada si e zaslujil a v bg e suvsem razlichno za sujelenie !!!!!!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пускам ви тези линкове, за да разберете от хора, които не се интересуват от чалга, че те не смятат статуетката "Идол на годината", за нещо особено.....

 

Галена БОЙКОТИРА Наградите на Планета! Вижте САМО ТУК истинската причина + реакцията на певицата

 

Галена бойкотира вчерашните Награди на Планета и не дойде да си вземе призовете.... а вече знаем и каква е причината за бойкота. А именно – Преслава.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Пускам ви тези линкове, за да разберете от хора, които не се интересуват от чалга, че те не смятат статуетката "Идол на годината", за нищо особено.....

 

Галена БОЙКОТИРА Наградите на Планета! Вижте САМО ТУК истинската причина + реакцията на певицата

 

Галена бойкотира вчерашните Награди на Планета и не дойде да си вземе призовете.... а вече знаем и каква е причината за бойкота. А именно – Преслава.

Краят на една империя

Link to comment
Сподели в други сайтове

Галин е пял три песни - Парата ако хвана, Нека да е тайно и Ще остана.

 

Снимки от наградите.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1...8591&type=3

 

Янева да не върви по диетата на Андреа? Изглажда подута. :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Няма много изненади в наградите, най-заслужени бяха за двете песни на годината - дуетната и самостоятелна, както и за певец. Галена заслужава идол, НО и умрелите кучета са наясно, че певица на годината беше за нея след година по-силна дори от 2013.

 

Жалко е Преслава да е певица на годината, когато нито един друг неин проект според фирмата не е най-добрият... един гол глас (изтъркана причина) и един хит заради "Вип брадър" няма как да ти направят годината, в която до края на септември си била на ниво "Нокаут" и "Аматьорка". Дори една Анелия имаше по-силна МУЗИКАЛНА година. Преслава с право в момента отнася целия хейт и трие масово негативни коментари в instagram-а си, наистина "не се наяде" за 12 години.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Наградите на Планета: Печален триумф за Преслава и още много изцепки!

 

Ето и едно прекрасно предложение в края на тази статия. Напълно съм съгласен с него.... само дето нямаше ефир. :1000 (19):

 

 

В името на добрия тон, мира, възпитанието и най-вече, защото тотално се обезцениха – почитателите предложиха Митко Пайнера да си раздава наградите на Планета директно от офиса, за да си спести резила в ефир!
Link to comment
Сподели в други сайтове

Това вече започва да взима застрашителни разбери. През 2010 година с много мъка го потушиха, но сега не съм сигурен, че трябва да опитват. :hahaha:

 

Галена след наградите Пайнер: Нещастни същества, работите за Преслава!

 

 

 

Пеевски се събуди и се задейства. Сега ще хвърчи перушина... :1000 (29):

 

п.п. Отивам в БЛИЦ, там му е шпиц командата....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Браво на Галена , така се прави . Не може да правиш хитове , като луда с песни и клипове за десетки хил . и накрая певица да вЗема някаква мърла с клипове за 2 лв . и песни , като аматьорка ... Да напуска !!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Eвала на Галена - много ясно, че не иска 5 утешителни награди, при положение че заслужава 2 наистина важни!

Тя да не е Канарката, да ходи да прибира плявата дето й подхвърлят, а после да реве във фейсбук! Да ходиш 3 пъти годишно на почивка в Дуай откога се дефинира като "Успех зад граница"? Ама й е по-важното да води родата да я снимат "за телевизора", отколкото да има достойнство.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Браво на Галя, че не е отишла.. Наградите им от години са се превърнали в пълен цирк, и на дали за нея е важна да получи 10 награди, а тези, които е заслужила.

Link to comment
Сподели в други сайтове

"Албум на 2015 година" - Не виждам какво толкова драматизирате. Беше си очаквана тази награда. Мария в поне 3 интервюта каза, че трябва да я притежава, защото я заслужава. Да, друг е въпроса, че феновете са на мнение, че Глория и Галена трябваше да я вземат, но те по никакъв начин не са показали да я искат. Галена дори в едно интервю каза, че е забравила, че е издала албум.

 

"Оригинално присъствие на клубната сцена 2015" - Не знам за клубовете, защото не ходя по участията на Джена, ама на сцената в Свилендград определено е най! :3fdb8960598fa63e:

 

"Оригинално присъствие на концертната сцена 2015" - На мен не ми е оригинално на всеки концерт да гледам Галена от коя световна звезда е гепнала идея. Тук фаворит беше Глория!

 

"Дебют 2015" - Джулия заслужено взе наградата, макар че беше редно тази категория да отпадне, поради малък брой дебютанти през 2015 година. Голяма грешка, че не изпя "Искам от теб".

 

"Най-прогресиращ изпълнител 2015" -ЯНИЦА! Категорично тази награда си беше за нея, а не за Теда. При втората по-скоро наблюдаваме регрес. Много голям прогрес се забеляза и при Татяна и Димана. Дръпнаха много от към клипове и песни.

 

"Фолклорен албум 2015" - Може би най-заслужената награда за вечерта отиде в ръцете на Емилия. Няма толкова добър фолкорен албум. Това не е просто фолклорен албум на годината, а и на десетилетието. "Стано, стано" е най-гледаната народна песен в канала на Планета.

 

"Фолклорна формация 2015" - Цветелина Янева ако сега не си издейства няколко незаслужени награди, то кога? Възползва се малсимално от шанса да няма много публика, за да не я освиркат отново.

 

"Фолклорен изпълнител 2015" - Реалния победител е Валя, но тя даже нямаше номинация и в предварителната селекция. Най-много гласове еестествено е получила Емилия, но нямаше как да й дадат две фолклорни награди.

 

 

"Посланик на българската музиката зад граница 2015" - Тази награда в последните няколко години все я дават като утешителна. Време е да излезне в пенсия.

 

"Най-гледан видеоклип за първите 3 месеца в канала на телевизия Планета в YouTube" - Що не направиха и на първите 6, 9, 12 месеца? Тук без да искат се издадоха кой се е изръсил най-много за гледания. Честито на Фики!

 

"Най-гледан изпълнител в канала на телевизия Планета в YouTube" - Поредната глупава награда.

 

"Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип 2015" - След Емилия и Борис Дали, може би Галена я заслужава най-много.

 

"Видеоклип 2015" - "4 червени луни" - Купена награда. Цветелина Янева става все по-жалка. Преди години заради нея махнаха "Ако си звезда" на Емилия, за да няма конкуренция за Балада на годината и тогава пак имаше една по-заслужила от нея, тази на Глория. А сега пък заради нея махнаха "Не го прави" на Десислава от Видеоклип на годината и пак не трябваше да е тя, а клипа на Галена.

 

"Дискотечен хит 2015" - Понеже ходя по дискотеки всяка седмица и знам, че най-пусканите песни за изминалата година са "Пантера", "Ето ме", "Бум", "Питбул", "Генерал", "Спри да ми досаждаш", "Чалга пеперудки" "В твоите очи" и "Вземай задължително". Галин не го въртят толкова често по дискотеките и песните му изветряват за 1 месец.

 

"Баладичен хит 2015" - Заслужена награда. Радвам се, че поне тук спечели, а не като в Signal.bg да си я дадът на спонсора на сайта.

 

"Дуетна песен 2015" - Абсолютно заслужено! Тази песен ще остане във времето.

 

"Песен на 2015 година" - Тоя албански кавър не заслужаваше нищо повече от Дискотечен хит. Занаех си, че Анелия ще се натиска до последно за тази награда. А и Оцко вече не е водещия композитор на фирмата. Беше логично да отиде при някоя Пашевица.

 

"Певец на 2015 година" - Тази категория ме вълнува най-малко от всички.

 

"Певица на 2015 година" - Емилия или Яница трябваше да я спечелят тази награда!

 

"Музикален идол 2015" /жени/ - Заслужено е за Галена.

 

"Музикален идол 2015" /мъже/ - Идол на лапетата, ако трябва да сме по-конкретни е Галинчо.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много е несериозно с толкова силен албум и препълнена зала на самостоятелен концерт да няма и едно отличие за Глория, дори споменали ли са тези успехи по някакъв начин за изминалата година?! Това си е чиста гавра с името изградило половината компания в първото десетилетие от съществуването! Не знам как търпи подобно отношение най - голямата ни поп фолк певица!

 

 

 

Колкото до Галена - какво ми я жалвате и оплаквате, малко ли награди е нагушила! Да не би тя да заслужи най - добри концертни изяви при положение, че няма и един бис сама, докато Тотя и Теда и го слагат! Адски наглеци сте! Такива обаче като Галена няма как да стават Певица на годината, та тя три верни тона в песен не може на живо да докара! Каква Певица на годината, ташаци или гаври си правите?! Песните и минават и заминават, поне Преслава оставя някакви там следи и пее още що - годе прилично! И в интерес на истината Галена редовно си чопва от хитовете на Преслава, последната и песен пак го показва! Няма как копието да бъде пред образците! :mf_surrender:

 

 

 

Най - важно за мен е, че моят хит стана Песен на годината! "Генерал"!!! :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

 

 

"Оригинално присъствие на клубната сцена 2015" - Не знам за клубовете, защото не ходя по участията на Джена, ама на сцената в Свилендград определено е най! :3fdb8960598fa63e:

 

 

:roll1: :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Дали 'Империята' ще се задържи още дълго на хоризонта, след като вероятно ще последват поредица от напуснали ТОП изпълнители..

 

Кали снощи си тръгна бясна, Галена е ядосана, Константин също, Джордан беше зад мен и се възмущаваше как е може да се допусне подобен цирк, при връчването на Преслава се изнесоха от залата.. Наблюдавам, че масово недоволстват от 'Оскарите' на г-н Димитров :whistling:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Андреа много добре направи,че напусна тази фирма.Сега им гледа цирковете.

Радвам се за Галена,че взе почти всичките награди..но не взе най-важната "Певица на годината".И аз да съм на нейното място и аз нямаше да присъствам.Във фейсбуук никой ама никой не отразява "Идола".. Както така и Галин.

Всички пишат за Фики и Преслава - "певец и певица". Най-важните и значими награди.А тези идоли ги правят ей така за да има по всеки нещо.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...