Jump to content


ДесиСлава: "Сама съм, без мъж"


Препоръчани коментари

Image_5198655_308_0.jpg

 

КОЯ Е ТЯ

 

Десислава Донева (с псевдоним ДесиСлава) е родена в град Раднево на 7 март 1979 г.

Музикалните й изяви започват още от дете, когато започва да печели награди на детски фестивали. Малко след това става основен солист на оркестър "Раднево".

В момента отново е във фирма "Пайнер", след като дълги години се самопродуцираше. За последно лъчезарната певица блесна, след като спечели последното издание на "Биг брадър".

 

- Здравейте, ДесиСлава. Какви са плановете ви за Нова година?

- От 20 години работя на Нова година. Ако първите 2-3 години ми е било особено, сега съм свикнала и ми е приятно да съм сред хора, пея и след това съм с близките си. Тази година ще съм във Велико Търново, първо на площада, после в Арбанаси и накрая Ц с приятели.

- Тежи ли ви да работите по празниците, когато другите хора се забавляват?

- Не, в крайна сметка аз също се забавлявам. Освен това мисълта, че след това ще съм с близките си, също ме топли.

- Какви подаръци сте приготвили за сина си?

- Все още никакви. Минаха годините, в които мисля какво да му купя, за да го изненадам или зарадвам. През последните две години той сам казва какво иска и заедно отиваме да го купим. Миналата година му взех смартфон, защото това искаше. Сега иска някакви маратонки. Колкото и да не ми се иска да го вярвам, Майки е голям мъж и повече го приемам като приятел, отколкото като малкото ми момче.

 

- С какви емоции посрещате празниците?

- Със смесени. От една страна, обичам празниците, защото хората се сплотяват, чувството е много хубаво. От друга страна - не помня кога самата аз съм имала истинска Коледа около масата с цялото семейство. Винаги някой е липсвал... Никога не сме се събрали всички. И сега ще е така. Майка ми е в Лондон, не може да се прибере. Ще сме трите сестри и другите роднини.

- Какви са спомените ви от детството за празниците?

- Имам и добри, и лоши. Един от добрите е, когато Мими Иванова и Развигор Попов ми подариха една нейна рокля - бях като истинска принцеса. Много беше мило и много се радвах. Лошите ги има, не искам да си ги спомням и да си развалям доброто настроение. Освен това хората, които са ми "съсипали" празниците, не са вече между нас и не е добре да се говорят такива неща. Нека да сме положителни.

 

- Вярвате ли, че българите са добри хора, или излъчват злоба?

- Има и добри, има и злобни - както не само сред българите, а и сред всички националности. Аз съм от хората, които винаги търсят доброто в човека. Не за друго - смятам, че светът ще е едно по-добро място, ако има повече добри хора. За съжаление и озлобени има. Знам, че хората са злобни не от хубаво, както се казва - от недоимък, от болести... Но аз чета по-духовна литература и искрено вярвам, че от нас си зависи да сме по-добри и да гледаме на лошите неща, които ни се случват, не като трагедията на живота ни, която ще ни съсипе, а като едно препятствие, което ще преминем, или урок. На всеки му се случват лоши неща, никой не е застрахован. От нас обаче зависи каква ще е нагласата да посрещнем лошите и добрите неща, които ни чакат.

- Чувствате ли се нов човек след излизането ви от къщата на "Биг брадър"?

- Защо да съм нов човек? Аз бях за един месец там и излизах доста пъти за участия... Реално не беше кой знае какво чудо участието ми там. Да, беше емоционално, но не бих казала, че съм научила нещо ново за себе си или че съм се променила. Но най-хубавото е, че след като 1 месец си бил затворен в една къща, сега много повече цениш свободата си.

- Кога ви беше най-трудно в къщата?

- Аз мисля, че се видя. Най-трудно ми беше, когато влезе Зарко. Разбира се, че съм предполагала, че може да го поканят, но бях сигурна, че той няма да влезе. Той е много скромен и притеснителен и бях убедена, че ще откаже. Както и да е - влезе и доста се разстроих. Хем се изненадах, че е влязъл, хем се радвах, хем ми беше много тъжно... Много плаках при раздялата ни... Между нас имаше едни недоизказани неща и като минаха няколко дни, осъзнах, че не е толкова страшно, че Зарко е в къщата. Но тъй като от "Биг брадър" пет дена даваха само първата вечер от влизането на Зарко, хората са останали с впечатлението, че аз седмици наред съм ревала. Което не е точно така. Много ми беше емоционално и съм благодарна на Зарко!

- А кога най-много се забавлявахте?

- Не бих казала, че е имало конкретен момент, който да посоча. Но често около Евгени Минчев беше забавно. Той, макар и груб и рязък на моменти, е много забавен.

- С кои съквартиранти останахте приятели и извън предаването?

- Тепърва ще стане ясно. Все пак предаването свърши съвсем скоро, всички имаме ангажименти да участваме във всякакви предавания, да даваме интервюта... След Нова година ще видим с кого ще продължим да общуваме, дали наистина ще се виждаме. През последната седмица в къщата започнахме едни сметки - как ще се виждаме всеки месец по веднъж, в кои заведения ще ходим и т.н., така че тепърва ще стане ясно.

- В какви отношения сте в момента със Зарко? Чувате ли се? Виждате ли се?

- Не. Трябва да имаме един разговор - дължим си го. Но трябва да премине еуфорията и ангажиментите и спокойно да поговорим и да се изясним. Каквото и да се случи, знам едно - Зарко е стойностен човек и бих била щастлива да го имам дори само като приятел!

- Имате ли мъж до себе си?

- Не.

- Приписват ви любовна авантюра с Георги Станоев (Жоро Бирмата). Има ли истина в тези писания?

- Пълни глупости. Понякога се чудя какво ли не прочетох! Нямам против да се пише, но си мисля, че е редно да има някаква... де да знам... журналистическа етика. Първо писаха, че съм се напила - това не е вярно. После писаха за Бирмата - да, познавам го, излизали сме няколко пъти с други приятели, но никога не съм имала отношения с Жоро. Писаха, че нямам участия - нямам ден, в който да нямам частно парти през декември. Защо се пишат глупости и непроверени неща - нямам идея. Но нямам нито желанието, нито нервите да се разправям с глупости!

- Завърнахте се в "Пайнер" - как се чувствате във фирмата, в която започна бляскавата ви кариера?

- Работя, записвам песни, правя клипове и си струва! Продукцията ми вижда бял свят, което е изключително важно. Радвам се, колегите ме приемат добре, непрекъснато получавам предложения за дуети.

- Разбирате ли се с инж. Митко Димитров и оставихте ли конфликта си в миналото?

- Ние конфликт не сме имали. Имали сме различни виждания за песните. В момента отношенията ни са чудесни.

- Приятелството ви с Галена е отличен пример. Как се случи, че така се сближихте?

- Покрай общата песен. Държа да отбележа, че ние никога не сме имали проблеми в отношенията си. Да, не сме били близки, но не сме имали и конфликти. Да, тя е омъжена за моя бивш мъж Галин и всякакви интерпретации може да има, но истината е, че тя се е запознала с Галин много след като ние сме прекратили отношенията си. Така че никой от никого не е крал или отнемал или каквото и да било. Уважавам Галена от години заради изключителната продукция, която прави. За мен тя няма равна! Дори мога да кажа, че благородно й завиждам за хъса, оправността и решителността! На мен ми липсва да съм организирана, борбена, амбициозна. То е до характер. Галена напълно заслужава първото място в попфолка в момента.

А иначе нашите отношения станаха по-близки, когато снимахме "В твоите очи" в Гърция. Прекарахме доста време заедно и се опознахме и харесахме. След това започнахме да се виждаме често, да пием кафета и да се забавляваме.

- С кои други изпълнители сте много добри приятели?

- Ами много добри приятели с никой изпълнител не сме. Аз имам по-близки от изпълнителите, но добри приятели не. Приятелите ми не са ми колеги.

- Лесно ли се разплаквате?

- О, да. Даже често ме е яд на мен си. Много съм емоционална! Случвало ми се е да се надъхвам да не плача, но не се получава... Плача често, но така ми олеква.

- Какво мечтаете да ви се случи през новата година?

- Ами искам всички да са здрави и щастливи! Аз не искам да мечтая... Гледам да си поставям цели и да ги следвам и постигам. И за новата година съм си поставила цели и ще ги гоня. Искам да направя самостоятелен концерт, искам да направя среща с почитателите си, искам да издам няколко песни, сред които една прекрасна балада, искам да направя много неща и се надявам с труд и постоянство да станат и 2016 година да е много успешна и благодатна!

 

 

 

 

Мисля, че с това интервю ДесиСлава начеса крастата на видинския и му отговори на въпросите и безумиците, които пише във връзка с участията и, дуета по задължение, и много други...

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не можа ли да подчертаеш по - важното, че да не се налага да четем всичките и тъпотии! :mf_surrender:

 

Направил цяла тема за да обърне внимание на Фокси, а за брат си 10 минути няма! :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мда, ти нещо друго ни беше обещал, а сега ни пускаш поредната порция измислени ПиАр глупости от Фатмишка.

 

Ама твойте обещания са ни ясни, и в национален ефир сме ги гледали, нали, просто споменавам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мда, ти нещо друго ни беше обещал, а сега ни пускаш поредната порция измислени ПиАр глупости от Фатмишка.

 

Ама твойте обещания са ни ясни, и в национален ефир сме ги гледали, нали, просто споменавам.

http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...t&p=1601600

Май смешката ти вече не е толкова смешна, а обещанията ми не са през крив макарон :1000 (29):

 

Съжалявам ако съм ти съсипал новата седмица (не съжалявам - кого заблуждавам)

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мен най-интересно ми беше за смартфона на Майки. Само така! #androidarmy

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мен най-интересно ми беше за смартфона на Майки. Само така! #androidarmy

И "някаквите" маратонки за тази година. Супер заинтересованата и грижовна майка. Интересно ми е каква духовна литература чете, Коелю и Букай или Петър Дънов и Ейми Уайт? Да сподели автор, заглавие, че феновете й, милите, и те малко да се извисат до одухотвореността и благочестивостта на своята идолопоклонничка.

Link to comment
Сподели в други сайтове

С тоя сняг ми е скучно, та си троля помалко с цел раздвижване на форума.

Деса няма нужда някой да я раздвижва. Както виждаш достатъчно добре сама движи пластовете в попфолка в момента

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деса няма нужда някой да я раздвижва. Както виждаш достатъчно добре сама движи пластовете в попфолка в момента

 

Фигурата и показва обратното :) И не само, ако не беше напънал тия дни да показваш болните ти фантазии и да я побутнеш малко, че след НГ продължава да е в 6та глуха, никой тук нямаше да я обсъжда Фатмето.

 

Но да, определено се показваш като болен мозък - щото излиза как за теб в целия форум тряя се пише за табуретката, само и единствено. Не си интересен, Деса не е интересна и е крайно време да приемеш фактите.

Link to comment
Сподели в други сайтове

- Завърнахте се в "Пайнер" - как се чувствате във фирмата, в която започна бляскавата ви кариера?

- Работя, записвам песни, правя клипове и си струва! Продукцията ми вижда бял свят, което е изключително важно. Радвам се, колегите ме приемат добре, непрекъснато получавам предложения за дуети.

 

Това е достатъчно, за да се спре темата колко е зле Десислава в Пайнер. Не знам какво очаквате някои тук от нея, но тя самата явно си е доволна от това, което се получава. Преди едвам-едвам натрупваше милион гледания в личния си канал, а сега с някои клипове го прави за 2-3 седмици. Вдигна и качеството на клиповете. Въртят я по все още най-гледаната музикална телевизия, а и по нейният HD вариант. Участията, както видяхме в другата тема, са доста повече и тя вече е в ТОП 10. Получава супер прием по концерти. Завърна се на челните места в анкетите и класациите. Единственото, което малко или много й куца, са дискотеките, но това си беше проблем и преди. Както тя каза- 200-300 ди джеи определят съдбата на една песен- дали да е хит или не. И тъй като днешната маса чалга фенове знае да гледа само клубовете и бързите милиони гледания... изглежда, че Десислава едва ли не няма хитове, но това не е точно така. "Не го прави" и "Смени паролата си" са най-малкото две доста успешни песни, което, допълнено с "В твоите очи" и запомнящите се фрази от песните на Коцето, е напълно достатъчно. 2015 беше доста успешна за Десислава по тези и други показатели, и очевидно тя самата също го вижда и е доволна, така че няма какво повече да напишем по въпроса.

 

Очаквам с нетърпение баладата и концерта! Струва ми се, че наистина е амбицирана за тях и за други неща, пък ще видим.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това, как било доволна от положението в кокошарника, много силно ме съмнява, ама тепърва ще видим. Щото инженера я бута цяла година, та влезнала с клизма в топ 10 по участия, ама от Деса просто нищо не става и ме съмнява да продължава тая работа безкрайно. Деса оттук нататък я чака само полагащото и се място в пенсионерския клуб с Дачева, Нелина и леля Ванче.

 

То и затова е цялата тая олелия наоколо, ама с тия измислици и фантазии ще се залъжете 3-4 човека тука, и после кво праим? Ш режите вените на дълго?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хубаво интервю! Дали е с мъж или без мъж не ме вълнува, както и всякакви лични неща, но..

 

..Деси Слава само за половин година в Пайнер успя да възвърне всичките си позиции, стана ТОП 3 в Пайнер, направи хита на годината с Галена, а тая "Смени паролата" яко ме зариби и постоянно я чувам. Спечели брадъра и стана пак любимата чалга певица на българина, и това само за 1 година..Еми, дай боже, всеки му..;) Съвсем я бяха отписали предните 1-2 години, но таланта си е талант..

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нямаше смисъл да се прави тема само за да пиша аз в нея. Зарко дефинира Деса, а тя се самоуби сама, като на кръстосаният разпит плю на всичко, което говореше за него и каза, че се шибала с някой след него. В крайна сметка, той Брадъра не е само далавера. Тя е само в седмиците след него. Щетите лъсват по-късно и са завинаги.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нямаше смисъл да се прави тема само за да пиша аз в нея. Зарко дефинира Деса, а тя се самоуби сама, като на кръстосаният разпит плю на всичко, което говореше за него и каза, че се шибала с някой след него. В крайна сметка, той Брадъра не е само далавера. Тя е само в седмиците след него. Щетите лъсват по-късно и са завинаги.

 

Е Джеси винаги си е била шахта, не може повече от 5 дни без да има нещо вътре - отдавна е ясно това! :whistling:

Тоест тази черга отдавна я е осрала, няма от какво да я е срам...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Оле, помислих, че е пуснала нова песен като го прочетох сега.

 

DESISLAVA - SAMA SAM, BEZ MAZH/ ДесиСлава - Сама съм, без мъж 2016

 

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 months later...
  • 1 year later...
Нямаше смисъл да се прави тема само за да пиша аз в нея. Зарко дефинира Деса, а тя се самоуби сама, като на кръстосаният разпит плю на всичко, което говореше за него и каза, че се шибала с някой след него. В крайна сметка, той Брадъра не е само далавера. Тя е само в седмиците след него. Щетите лъсват по-късно и са завинаги.

 

Невероятно е как точно съм дефинирал поредното неадекванто изхвърляне на Деса. Щетите винаги лъсват по-късно и са завинаги... :1000 (19):

 

 

И тук да попитам - какво става с прословутият концерт на Десислава през февруари 2016-та?

 

Ах тези стари интервюта, с тези вечни обещания и този прах в очите, който хвърлят постоянно в чалгата, за да си придадат изкуствена важност...

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...