Jump to content



Big Brother 2015


Препоръчани коментари

Най-очакваното риалити шоу в България Big Brother се завръща след седем години за своя пети сезон.

 

Big Brother безспорно промени представите за телевизия и живота на 76 българи, участвали в първите четири сезона. Телевизионни водещи и репортери, звезди на кулинарната сцена, манекенки, светски лъвове и лъвици и дори кандидат-политици се родиха между четирите стени на най-известната къща в България.

 

След поредица от VIP сезони и многократни запитвания и молби от зрителите и фенове на шоуто за обикновен сезон на Big Brother, моментът на истината настъпи и той вече е факт. Най-обсъжданият, най-критикуваният и най-обичан от зрители и участници формат се завръща в оригиналния си вид в ефира на Нова по-интересен, по-провокативен и по-различен от всякога.

 

Голямата новина за феновете на шоуто е, че всеки желаещ да прекрачи прага на най-известната къща вече има шанс да го направи в най-новия сезон. Ако искате и вие да сте част от историята на Big Brother и цяла България да научи името ви, запишете се за кастинг, който е отворен от днес. Всеки, който има желание да изживее приключението на живота си, може да се запише за кастинг, като попълни специален въпросник тук. След предварителната селекция се преминава към втори етап, който включва срещи на живо с екипа на шоуто.

 

Мисията на Big Brother е да преобръща представите за света и живота около нас, да позволява на зрителите да надникнат дълбоко в личните мотивации на участниците, а на Съквартирантите да видят себе си отстрани и да изживеят приключение, което променя тях самите завинаги. Без изключение всеки от 76-те участници споделя, че Big Brother е изживяване, оставило дълбоки следи в разбирането му за живота и повлиялo на бъдещото му развитие. „Ако веднъж си бил в Къщата - това остава за цял живот” - казва Здравко, победител от първия сезон на Big Brother.

 

123-ма души стоят зад машината Big Brother този сезон, малко повече са камерите, които наблюдават участниците денонощно, а броят на зрителите на всеки епизод се измерва в милиони.

 

Очаквайте още горещи новини за Big Brother скоро.

 

http://novatv.bg/accents/view/7691/Big-Bro...B7%D0%BE%D0%BD/

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 246
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Най-накрая нормален Брадър, тия Випове вече ми дойдоха в повече и станаха банални. Между другото най-запомнящото се досега от формата, винаги е било от БигБрадър, защото събират всякакви образи под един покрив, докато при Виповете всичко е помпозно и лигаво.

Нямам търпение!

image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-накрая нормален Брадър, тия Випове вече ми дойдоха в повече и станаха банални. Между другото най-запомнящото се досега от формата, винаги е било от БигБрадър, защото събират всякакви образи под един покрив, докато при Виповете всичко е помпозно и лигаво.

Нямам търпение![/b]

 

 

Венета: Какво правиш ? да не вадиш няква бомба " хахахахаха :roll1: :roll1: :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

1. Биг брадър 3 - Всички помним Тризначките, Пацо, Пенчо и Баба Вили.

2. Биг брадър 4 - Брутален сезон! Нямаше почти слаби персонажи.

Другите не ми бяха толкова интересни! Очаквам новия сезон с нетърпение.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Най-младият участник е току-що навършил пълнолетие по американските стандарти и е на 21 години, а най-възрастната дама, която ще обитава къщата, е на 48 години, които съвсем не й личат.

 

13 от 14-те участници са активно работещи към момента на влизането си в Къщата, един е безработен. Професиите им са повече от интересни. Двама от тях са с годишни доходи в шестцифрени суми. Професионалните умения на повечето участници могат да намерят приложение и в ежедневието на Къщата. Сред съквартираните има фризьор, който да се грижи за прическите им, фитнес-инструктор, който да поддържа физическия тонус, барман-миксолог, който да приготвя питиетата, брокер от Уолстрийт, който да управлява финансите, адвокатка, която да решава конфликтите, учителка, която да разяснява трудните задачи и професионална танцьорка, която да ги забавлява.

 

Толерантността на Big Brother е намерилa място в кастинга: сред участниците има последователи на православната църква, източни религии, както и атеисти, хора с различна сексуална ориентация и представители на различни етноси. Екстравагантни, добре изглеждащи, интелигентни, провокативни, амбициозни, готови за победа, дръзки и лишени от свян, с добро самочувствие и запомнящи се характери, това са общите черти, обединяващи 14-те участници в Big Brother в предстоящия сезон.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Да бе, живеел с мъж. 99/100 жени са повече мъже от онова Стамбини. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

 

Пък и нещо тоя сценарий не го ли гледахме вече - кое във Випа, кое в 3ти сезон.

 

Мда, продължаващото присъствие на екран на Кънчев е притеснително.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не смятам да го следя, на мен "ВИП Брадър" ми е по-интересно, но ме разочарова как манипулираха публиката и публиката се оставяше да бъде манипулирана, така че не знам, Ники Кънчев има навика да се изцепва по просташки начин, не ме кефи да е водещ на това шоу, не, че то не е просташко де, но забавлява, а на някои реплики на водещия просто съм "Оф".

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...