Jump to content


Кои години дадоха най-много хитове на поп-фолка?


  

60 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

След като вече се обсъди кога е бил златният период на поп-фолка е редно да се обсъди и през кои години поп-фолкът даде най-много хитове на българската музика. Интересното в тази дискусия е, че тези години, според значителен брой потребители в този форум, не се съвпадат с това което наричаме
златният период на поп-фолка
. За това правя тази анкета и дискусия, да се видят ниските и високите точки в историята на поп-фолка. Кога се родиха вечните хитове в поп-фолка и живеем ли в период, в който ще се запомнят песни в бъдещето, които да станат вечни хитове?

Моля обяснявайте вашия избор в анкетата, защо сте избрали тези години.

Опцията "Никоя в периода 2010 - 2015 г." е добавена за тези, които не смятат, че това са хитови години и не искат да гласуват за никоя, но форума не им позволява да дадат своя глас ако не изберат една опция от втората анкета.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хитове, които са хитове и до днес, за мен са от 2003, 2006, 2007, 2010. От по-новия период може би 2012 най-много ми се откроява, но може и да е по субективни причини.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...