Jump to content

Препоръчани коментари

Кой е модератор на раздела за Линкове в Поп-фолк? Защо темите с линкове за нови албуми не са качени като важни?

Кажи за кои албуми става въпрос и ще ги оправя.

Кажи за кои албуми става въпрос и ще ги оправя.

Последните качени:

Link: V.A. - Hit bikini 2015 (2015)

Линк: Галена - Кой (2015)

Link: V.A. - Payner Summer Hits (2015)

Линк: DJ Asky - Hit Mix'2015 (2015)

Смятам, че много по-лесно се намират като "Важни", отколкото като са смесени с темите за отделни песни.

Последните качени:

Link: V.A. - Hit bikini 2015 (2015)

Линк: Галена - Кой (2015)

Link: V.A. - Payner Summer Hits (2015)

Линк: DJ Asky - Hit Mix'2015 (2015)

Смятам, че много по-лесно се намират като "Важни", отколкото като са смесени с темите за отделни песни.

На Галена го качих като важен, ей сега ще оправя и др.

• 6 months later...
Каквато певицата такива и феновете. Радвам се че още се намират хора тук, които не величаят тази откровена бездарница. Напоследък са рядкост.

Пак Ноле и неговите пристрастия. За този коментар получих 10% уарн за "интензивен спам" .

Пак Ноле и неговите пристрастия. За този коментар получих 10% уарн за "интензивен спам" .

И аз да бях, бих ти сложил уорн, дори и бан за това спамене оксоло Галена. Ставаш досаден, нормална реакция от негова страна. Замисли се.

И аз да бях, бих ти сложил уорн, дори и бан за това спамене оксоло Галена. Ставаш досаден, нормална реакция от негова страна. Замисли се.

+1

• 2 weeks later...

Моля най-учтиво да се обясни на скъпите модераторчета, които грам не стават за такива, че когато даден бан свърши се махат процентите.

• 1 month later...

Имам 1 въпрос:

Защо разделът "Народна музика" е видим само за регистрирани потребители?

Интересен въпрос :)

Оправих го.

Има линкове. Май за това беше невидим за гости. Раздел "Други" е същия случай.

Момо, защо тук има гола снимка на Мира, такива не се ли качват само в раздел 18+? :)

Момо, защо тук има гола снимка на Мира, такива не се ли качват само в раздел 18+? :)

Не ми го отваря а съм с по висок ранг от теб уж.

Щото 18+ раздела е около 5 години по-нов от тая снимка.

• 3 weeks later...
http://www.ramania-bg.com/index.php?showtopic=95181

Проблем ли е да отворя темата за ново гласуване?

Защо?

Защо?

Не си е взел поука от миналата година. Неприемливо е в предвид резултата от гласуването (8-6).

* Държи се непрофесионално и надменно (не целя да го обидя).

* Има лично отношение и си позволява своеволия.

* Сприхав и избухлив е. Не умее да изслушва. Понякога сам нарушава правилата на форума. (пак казвам не целя да го обидя).

Впрочем за максимална обективност тези потребители няма да имат право да гласуват независимо от статута им, тъй като ноле ги определя за "негови фаворити" .

Chris +

Целувки за теб и другите ми фаворити ... :Vishenka_05:

@-А

@Христина

@heartless

@zaicheto82

@чушка.

@Blueberry

@Сашо

...в профилът ми

• 4 weeks later...

Момо, може ли да увеличиш обема на кутията на "Респект" ако не е проблем? Благодаря предварително!

• 1 month later...

Може ли някой да промени заглавието на темата ми? Искам само preslavarocks да бъде сменено с Charlie

http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...25&start=25

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...