Jump to content



70 години Лудогорец - Откриване на трибуна "Моци"


Препоръчани коментари

  • Отговори 48
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Стара и Нова Десислава на една сцена с Цеца... :D Чакам с голям интерес да чуя песента на Дес за Лудогорец, интересно ми е на каква тематика ще бъде.

Нека статията да присъства и тук:

 

Деси Слава написа новия химн на ”Лудогорец”

Деси Слава ще изпълни новия химн на ”Лудогорец” за първи път на 15 май. Той е по музика на звездата на музикална компания ”Пайнер”, аранжиментът е на Георги Андреев, текст – Мариета Ангелова. Именно на тази дата ще стартират честванията по повод 70-годишния юбилей на клуба, когато ще бъде открита и трибуната ”Моци”. Деси Слава ще изпълни на живо химна непосредствено преди началото на двубоя с ”Локомотив-София”.

Паралелно с многобройните си концертни изяви, в момента Деси Слава подготвя предстоящите си музикални проекти. След успеха на ”Не го прави”, изпълнителката е работи върху изключително интересни песни, с които ще атакува върховете на класациите в предстоящите месеци.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Само на мен ли ми е слаб звукът на клипа?

 

И на мен ми е така.

Има ли вече някакво видео и за Цеца и Джена?

 

BTW, Деси Слава присъства във всевъзможни статии за Лудогорец...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Куплетите са брутални, ама припевът е като саундтрак на филмче на Дисни :derisive:

P.S. От чорбар като мен не очаквайте да пропусне възможността да се заяде с Лудогорец :ae:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Куплетите са брутални, ама припевът е като саундтрак на филмче на Дисни :derisive:

P.S. От чорбар като мен не очаквайте да пропусне възможността да се заяде с Лудогорец :ae:

 

На Лудогорец им дреме на купата :hahaha:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Стадиона е фантастичен. Очите ми останаха в съблекалните, седалките и залата за пресконференции.

qp3wk4.jpg

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Цеца излиза да пее с 10 човека бенд, а Джена с 4 курви от балет Фейм.

Жалко.

 

Наистина е жалко.

 

А това разположение на сцена и трибуни е ужасно - Цеца сигурно се е хванала за главата, можеше тея да нбаправят един стабилен концерт, да пуснат и на терена хора - това е трева, лесно се подменя. Ако имаха хубава реклама щяха да дойдат хора и от Варна, Добрич, Шумен, Русе, Търново, че и от Румъния даже. Ужасно ми изглежда.

Link to comment
Сподели в други сайтове

А това видео, което е публикувала Джена не ми изглежда да е от самия концерт, защото акустиката си звучи все едно са в затворено помещение. Може да е имало и after с Цеца :D . Или ако има други видеа ще добием по ясна представа. Добре, че Цеца публикува в нейния профил малко снимки от пристигането си, за да разберем какво се е случвало. Разположението на сцената е потрес. Дори няма и да го коментирам

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз бях там. Ей сега ще ви разкажа. :D

 

Значи като цяло стадиончето е малко, единствената новост е тази трибуна, ние си бяхме на мръсните стари седалки. Но наистина се бяха постарали за събитието - сцената беше доста голямо и с много светлини - голям кеф беше да гледаш.

 

Преди мача излезе Крисия, изпя "Моя страна" и "Детска планета". След това Десислава изпя новия химн, който като цяло не звучи като химн - една протяжна балада с един висок припев - не я виждам да стане нещо от нея.

 

След мача излезе Джена. Естествено пълна бутафория - на плейбек, със смешните "танцьорки" от балета. На живо беше "Да те бях ранила" само и беше мъчение за ушите. Иначе изпя и "Спри да ми досаждаш", "Моли се да не почна", "Да ти се доказвам", "Да видя какво е" и "С мене да вървиш" (на която се реагира най-добре :D). След нея пък трябваше да изтърпим "балета" да "танцува" на песни на Бионсе. Потрес.

 

Тук е момента да кажа, че публиката грам не й беше до избухване, което е разбираемо. И всички бяха толкова отдалечени от сцената, че то нито се вижда, нито нищо.

 

На Цеца се реагира добре, като излезе... и дотам. Тя очевидно не беше на кеф, беше намръщена и само стоеше. Пя 45 минути - започна с "Неваляла", после "Забраньени град", "Иди док си млад", "Лепотан", "Маскарада", "Волела сам волела", "Ваздух кои дишем", "Позив", "Име и презиме" (не в такава поредност, де) и завърши с "Волим те". Агитките грам не я ебаваха, скандираха си някакви глупости. Но поне пееше през цялото време - голям кеф е да я слушаш на живо. Разликата с оная фльорца преди нея е от земята до небето.

 

След като приключи "Волим те", почна веднага заря. Никой не забеляза, че Цеца си е тръгнала. :D Държа да кажа, че зарята беше невероятна - беше сигурно едно 5 минути и такива красиви фойерверки не съм виждал никога. А аз по принцип не се впечатлявам от такива неща.

 

До стадиона имаше една шатра, кйдето беше афтъра. Джена почна да пее там още преди Цеца да свърши да стадиона. :mf_surrender: После от клипчета видях, че и Цеца е пяла там.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...