Jump to content

169 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Поради вечната война във форума Деса - Кама правя анкетата ! ВИЕ СТЕ !!! :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

• Отговори 91
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

На Камелия проектът също е на ниво и предизвика интерес, за което много се радвам, но и песента, и клипът на Деси Слава са по-добри за мен.

И двата проекта са перфектни просто, браво и на двете!

Но ако трябва да избера .... знаем коя в коя част точно е силна, така че: песен - Деса, клип - Кама.

На ДесиСлава целият проект ми е една идея по-модерен и по-добър.

Песен - Камелия, не че на Деси Слава е лоша, но не е много мой тип песен

Клип - Деси Слава - най-силният й клип от много време насам, на Камелия клипът ми е леко аматьорски и прекалено "провокативен"

+ това песента не е комерс, който бързо да ти омръзне. :walkman:

Тая анкета пък защо е, защо постоянно трябва да ги противопоставяте? Има си една тема, не ви ли е достатъчна?

пак ли тая тема..нали има долу такава.

И двете песни са хубави,защото са РАЗЛИЧНИ от масовите бози тип Яница!

И като клип, и като песен, а и като текст на ДесиСлава проекта е в пъти по-новаторски и готин. Сигурен съм, че ще си остане и по-успешен.

Всички фенове на Яница изведнъж взеха новаторство да оценяват. :dontgetit:

Гласувах за Камелия. И двата проекта ми харесват, но нейния ми харесва повече.

И двата проекта са силни и добър старт и за двете - съответно на Десата в Пайнер и на Кама извън него.

По-големият риск сякаш е песента на ДесиСлава, постановката й на пеене много ми харесва и самият саунд на песента е жесток............абе много яко смесване.

Сингълът на Кама също го харесвам, много мелодична песен, добре е изпяла куплетите, много зарибяващо. Видеото лично за нея не е нищо ново, жестоки визии, като цяло много хубава картина.

Десислава 2x

А защо пробутвате песента на Камелия за "различна"? Аз мислех, че започва песен на Цветан Спасов, когато започна музиката. Ако искате да кажете различна от Оцковите тенденции, с една идея - да, но до там, може би. Не знам.

И двата проекта ми харесват, но на Деси Слава с една идея повече.

+1

Интересно, но именно две от легендите на фолка пуснаха две от най-силните песни за момента, както и два от трите най-добри клипа досега... Въпреки това, цялостният проект на Деси Слава ми е по-любим- различна, модерна песен и клип със силна, любовна идея. Но и Камелия не е много по-назад. :)

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...