Jump to content



"Неповторим" vs "Не го прави"


  

169 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

  • Отговори 91
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Песен - Камелия, не че на Деси Слава е лоша, но не е много мой тип песен

Клип - Деси Слава - най-силният й клип от много време насам, на Камелия клипът ми е леко аматьорски и прекалено "провокативен"

Link to comment
Сподели в други сайтове

И двата проекта са силни и добър старт и за двете - съответно на Десата в Пайнер и на Кама извън него.

По-големият риск сякаш е песента на ДесиСлава, постановката й на пеене много ми харесва и самият саунд на песента е жесток............абе много яко смесване.

Сингълът на Кама също го харесвам, много мелодична песен, добре е изпяла куплетите, много зарибяващо. Видеото лично за нея не е нищо ново, жестоки визии, като цяло много хубава картина.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Десислава 2x

 

А защо пробутвате песента на Камелия за "различна"? Аз мислех, че започва песен на Цветан Спасов, когато започна музиката. Ако искате да кажете различна от Оцковите тенденции, с една идея - да, но до там, може би. Не знам.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Интересно, но именно две от легендите на фолка пуснаха две от най-силните песни за момента, както и два от трите най-добри клипа досега... Въпреки това, цялостният проект на Деси Слава ми е по-любим- различна, модерна песен и клип със силна, любовна идея. Но и Камелия не е много по-назад. :)

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...