greece_mania Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Песента зарибява ужасно много! Тотален хит. Другото не си заслужава да се коментира. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Направо вадя им душите! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 И двете винаги съм ги харесвал и съм искал Преслава да има песен с Ваня. Оправдаха очакванията ми! Песента е зверски добра и видеото е доста прилично! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Трябваше да се целунат. :gun_bandana: Песента ми харесва, но не е нищо особено, текста не ми харесва, банален е. И на двете им подхождат подобен тип кръчмарски песни, но на Ваня "Върви, живей" беше много по-добра. А и все едно слушам Страхливец на Роксана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много скучно. Никога повече няма да я чуя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Тази фраза липсва: Мразя те! Целуваш като Бог, убиваш ме с любов.. Песента е много яка! Графики... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Очаквах нещо различно. Не толкова клиширано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Тази фраза липсва: Мразя те! Целуваш като Бог, убиваш ме с любов.. Песента е много яка! Графики... Такава фраза никога не е имало, някой си я измисли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много ми хареса песента... Гласовете им си пасват идеално.Забележки имам към текста и клипа, но като цяло съм доволен. Ваня е страшна мадама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 Такава фраза никога не е имало, някой си я измисли. На мейкинга от Папараци се чуваше това Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много шум за нищо. Определено се задават по-силни песни от тази. След "Ако утре ме губиш" и "Певица на годината" не може да пускаш такава песен, просто не е нормално. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Приятна песничка, аз харесвам такива леко в гръцки стил, с меланхолично настроение. Но ако я беше изпяла примерно само Ваня или някоя друга на нейното ниво нямаше да се забележи категорично. С други думи - една от многото песни, които името "Преслава" ще направи сравнително популярна, в никакъв случай много голям хит обаче. Перфектно ще се върже към плейбек-микса й за участия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Графики Песента ми харесва, слушам я от 2 часа вече. Клип в стил Преслава, чекнежи и нищо повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Графики Песента ми харесва, слушам я от 2 часа вече. Клип в стил Преслава, чекнежи и нищо повече. Против правилата е да се постват линкове към други форуми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Песента ми хареса, силен текст, но е банална на макс и не звучи особено хитово. "Удобна" е същата с по-ударна мелодия, Ганев да им беше дал нея. Преслава хубав клип явно няма да направи, много елементарно ниво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Страшна песен Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много ми хареса - хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Много ми харесва, успех на проекта ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Не ме кефи. Песента не е лошо, просто е типична чалга и с нищо не впечатля. Песента е еднаква с други, а текста е тъп и изтъркан. Клипа ми изглежда много зле, особено копирането на Иги и Джей Ло са покъртителни. Очаквах повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 В куплетите ми прилича на куплетите на Глория от "Пияна вишна" (0:31), а в припевите на "Удобна" на Юнона. Аз също очаквах повече. И в моя фейсбук също е доста споделяна песента - дано да изстреля Ваня нагоре проекта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Слабо ми идва като цяло всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Аз Ваня почти не я чувам...втори глас ли е или някакви вокали има само...От Папараци ми се стори, че ще е по-бърза песента, но така умерена не е лоша. Приятна е за слушане, на Преслава й подхождат такива песни. Клипът има сполучливи кадри, но само толкова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Ваня все едно участва само с вокали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Мегабезлична песен, а не ми се мисли колко ще бъде прехвалвана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 19 Report Share Публикувано Март 19 Чух я няколко пъти и вече се зарибих.Много якаааааааа! :1000 (6): :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.