Blueberry Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Първият огромен хит на Галена беше "Тихо ми пази", оттогава набра скорост. Също така Джена стана хитмейкърка след "Да те прежала", макар и да има много по-големи хитове от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Първият огромен хит на Галена беше "Тихо ми пази", оттогава набра скорост. Също така Джена стана хитмейкърка след "Да те прежала", макар и да има много по-големи хитове от нея. Диагнозата също бе огромен хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Ами не, тя е с бърз метаболизъм.. бавно качва. :1000 (29): Важното е масите по банкети и сюнети да я издържат като се качи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Диагнозата също бе огромен хит. Имам предвид от серията и Джена имаше "Омръзна ми" преди "Да"-тата, но не се беше наложила като силно име. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Имам предвид от серията и Джена имаше "Омръзна ми" преди "Да"-тата, но не се беше наложила като силно име. На Галена от серията хитове първия беше "Пак ли" или евентуално "Спри ме", защото след "Тихо ми пази" не всичко е било хит при нея - да не кажа, че по-голямата част от песни не бяха. Отделно, че 2010 още нямаше някаква тежест като име. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 26 Report Share Публикувано Януари 26 Първият огромен хит на Галена беше "Тихо ми пази", оттогава набра скорост. Също така Джена стана хитмейкърка след "Да те прежала", макар и да има много по-големи хитове от нея. Първият хит на Галя беше "Чупката"...за по-масово харесване обаче стана "Утешителна награда", "Нищо общо" също си имаше огромна аудитория, Диагнозата също хит! На Джена й се получи с "Кой ти си" и "Омръзна ми", после вече "Да те бях ранила", "Да те прежаля". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Знаят коя песен да използват за рекламата! Казаха ми, че Емилия ще вземе голяма награда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 На Галена от серията хитове първия беше "Пак ли" или евентуално "Спри ме", защото след "Тихо ми пази" не всичко е било хит при нея - да не кажа, че по-голямата част от песни не бяха. Отделно, че 2010 още нямаше някаква тежест като име. Е то освен Преслава, има ли друга, на която и най-голямата шитня да й е хит... като се сетя как се пееше на бозата "Дишай" :1000 (10): Така че съм склонна да вярвам, че Галена стана голяма звезда след "Тихо ми пази", като преди това имаше няколко хитови песни и беше много познато име. След "Тихо ми пази" обаче стана звезда с хитове като "Неудобни въпроси" "След раздялата", "Спри ме", "Пак ли", "Дай ми", "Кой", "Хавана", "Боже, прости"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Е то освен Преслава, има ли друга, на която и най-голямата шитня да й е хит... като се сетя как се пееше на бозата "Дишай" :1000 (10): Така че съм склонна да вярвам, че Галена стана голяма звезда след "Тихо ми пази", като преди това имаше няколко хитови песни и беше много познато име. След "Тихо ми пази" обаче стана звезда с хитове като "Неудобни въпроси" "След раздялата", "Спри ме", "Пак ли", "Дай ми", "Кой", "Хавана", "Боже, прости"... Явно тук всички се правите на разсеяни или просто още сте били с памперси. Галена има голям хит много преди "Тихо ми пази" и това е "Утешителна награда", след това "Знам диагнозата" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Явно тук всички се правите на разсеяни или просто още сте били с памперси. Галена има голям хит много преди "Тихо ми пази" и това е "Утешителна награда", след това "Знам диагнозата" Джена също има "Кой си ти", "Омръзна ми", "За теб и мен", но стана голяма звезда след "Да те прежаля" и даже с "Да те бях ранила". Тя и Елена имаше хитове, но никога не е била звезда. Това имах предвид. При Преслава повратната точка мисля, че беше "Лъжа е", макар и преди това да имаше "Нямаш сърце", "Дяволско желание", "И когато съмне"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Джена също има "Кой си ти", "Омръзна ми", "За теб и мен", но стана голяма звезда след "Да те прежаля" и даже с "Да те бях ранила". Тя и Елена имаше хитове, но никога не е била звезда. Това имах предвид. При Преслава повратната точка мисля, че беше "Лъжа е", макар и преди това да имаше "Нямаш сърце", "Дяволско желание", "И когато съмне"... Галена всички я научиха точно с "Утешителна награда", далеч не с "Тихо ми пази". По времето на първата песен изтече и клипчето й в нета, което също спомогна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 27 Report Share Публикувано Януари 27 Явно тук всички се правите на разсеяни или просто още сте били с памперси. Галена има голям хит много преди "Тихо ми пази" и това е "Утешителна награда", след това "Знам диагнозата" На Галена най-големите хитове са Чупката, Шефа, Нищо общо, На две големи! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 http://planeta.tv/news/view/Biletite-za-Go...e-sa-v-prodajba Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Билетите са на цена от 40 до 60 лева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Билетите са на цена от 40 до 60 лева. 60 лв. са за оркестрината. Всички в зоната ще получат след 22:30 кадаиф, джобен Коран и брошура на УНГ клиниката в Разград. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Билетите са на цена от 40 до 60 лева. Толкова скъпи?Сериозно? Кой ще им ги купи,за да гледа музикалноинвалидизираните им недоносчета,с изключение на 6-7,които знаят за какво са на сцената... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 Толкова скъпи?Сериозно? Кой ще им ги купи,за да гледа музикалноинвалидизираните им недоносчета,с изключение на 6-7,които знаят за какво са на сцената... 8, 10, 12, 15 както винаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 60 лв. са за оркестрината. Всички в зоната ще получат след 22:30 кадаиф, джобен Коран и брошура на УНГ клиниката в Разград. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 60 лв. са за оркестрината. Всички в зоната ще получат след 22:30 кадаиф, джобен Коран и брошура на УНГ клиниката в Разград. При закупуване на 5 билета и повече лична кючекчийка ще забавлява компанията цяла вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Януари 28 Report Share Публикувано Януари 28 НАли трябва да оправдаят агитките. Ограничават редовните билети с цел да си нагласят хората и всичко да е режисирано, в полза на победителите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Защо не мога да гласувам в сайта на планета? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 НАли трябва да оправдаят агитките. Ограничават редовните билети с цел да си нагласят хората и всичко да е режисирано, в полза на победителите... Те са пълни злета,кой ще ти даде 40 лв за чалга концерт,много се надуха след последния,сега залата им може да е наполовина или повече празна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ама те вярват даже. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Ама те вярват даже. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ама то билетите свършиха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари