Jump to content

Кой се представи най-зле?  

142 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Концертът беше доста добър. Аз лично съм много доволен и ми беше трудно да ги докарам чак до 10. Опциите са главно мое мнение, но и мисля, че ще се покрият с "резилите" на повечето хора.

• Отговори 34
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

Гласувам за Глория.Не съм си представял,че ще гласувам някога за нея в анти класация,но гласувам за да я накажа и да си вземе поука!!!

Галена и Емилия

Мислех и Райна да избера, но тя не заслужава дори негативен коментар.

Райна...мина и замина...на нея може да се каже, че залата спеше.....или поне при нея беше най-тихо.

Нелина си се прие много добре, изобщо не е била излишна!

колебаех се между Гло и Андри, която работи по международният си проект който байдъуей е с КосМи, който пак байдъуей беше в залата с Галена. Но като се има на предвид нейната упоритост и драпане, може да е задвижила и нещо друго и думите й да са истина, за това избрах Гло, която този път на истина беше WTF?!

Откриването на Глория

Нелина, Милко и Йоргос Ясемис

+ Плейбекът на Галена.... искрено ме разочарова Галчет.

Откриването с тия надписи и хвалебствия, които мислех, че се отнасят за Планета, а то се оказа, че били за Глория :mf_surrender: :1000 (10): Не разбирам, това неин концерт ли беше, баси аматьорщината. Да не говорим, че излезе да пее със свой клонинг, който се оказа дъщеря й.... Другото - тоалетът на Емилия. Хубава жена да се орезилява по този начин, чак вече ми е досадно да я следя по концерти, защото ме е страх като какъв клоун ще се е направила този път...

Иначе другото си беше стандартно - или плейбек, или пълен фалш... нищо не ми направи различно впечатление :)

Аз гласувах за това, което на мен ми направи впечатление, докато гледах концерта, т.нар. "излишни", или може би недостатъчно наложителни да присъстват имена. Другото, което реших да отбележа, са Андреа и Камелия.

За Глория.. Според мен беше добро откриването - красива песен, изпълнена добре на живо, иначе е ясно, че можеше много по-добре да си направи представянето.

Най-големия резил беше как робота спъна и удари Галена и неадекватното поведение на Крум и Анелия в публиката.

Всяка дума от устата на Анелия съвсем спокойно би могла да бъде причислена към резилите + на Галена плейбека и на Янева записите.

Пеенето на Галин. Татяна си беше чук.

+ 1, при наличието на фалша на Яница и Галена, да са ми сложили Татяна и Галин е нелепо. Не знам какъв им е проблема на някои хора, макар и те да я похвалиха по-рано, че се справя добре да я сложат тук, но да отчетем, че е заради объркването на текста. Иначе гласувах за Райна, беше нелепа просто.

Авторът на анкетата е забравил да добави като опция мотото на концерта..... :whistling:

Иначе подкрепих Деса. Само тя може да си съсипе участие, на което за пръв и единствен път ще я чакат като месия. :notworthy:

Авторът на анкетата е забравил да добави като опция мотото на концерта..... :whistling:

Иначе подкрепих Деса. Само тя може да си съсипе участие, на което за пръв и единствен път ще я чакат като месия. :notworthy:

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Така го съсипа, че без реплики за ръчички, птички, има ли луди, тук си сте, там ли сте, пеете ли, врякате ли, чувам ви, не ви чувам и т.н. само подаваше микрофона (без дори да казва сега сте вие) и се пееше ;)

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...