Jump to content



Коя ще е следващата, която Пайнер ще започнат да подготвят за №1?


Препоръчани коментари

Коя ще е следващата, която Пайнер ще започнат да подготвят за големия приз?



Здравейте! Правя темата, защото е време за началото на новото голямо побутване. И естествено е редно, аз като доайен в тези форуми, да повдигна въпроса. В темата всеки може да се изкаже и да даде своята прогноза, за да не се прави на голям разбирач след време, като пише конюнктурно, а да му бъде показана прогнозата в тази тема. Какво имам предвид?

В този бизнес на всеки 3-4 години има спешна нужда от промяна на лидерите, защото те бързо се изразходват като съдържание, поради глупостта си да станат част от чалга-матрицата, която е като месомелачка и нито прави разлика между легенди и аматьори. От историята знаем за първото голямо налагане на някакъв лидер в чалгата, направено в периода 1994-1998 на Глория. В края на предния век обаче хората започнаха да се оттегчават от нея и бизнеса заскърца. Хубавото в случая бе, че като още читава компания, "Пайнер" бяха подготвили година преди това достойна конкуренция в лицето на Деси Слава и Камелия. И когато Глория се заби в еднотипност и просто повтаряше правеното предната година, Деса и Кама по естествен начин изпъкнаха в периода 1998-2000 година и се очакваше да доминират поне до 2002-ра. Причината - те не само бяха равностойни като ниво на кариерата с Глория, но и я превъзхождаха заради свои преимущества.

Последва един период 1998-2002, в който Пайнер мислеха, че Деса и Кама ще дават мило и драго, за да са на върха и понеже процесът не стана веднага като при Глория, Митко Пайнера взе да побутва "троянският" кон на чалгата Ивана, подготвяйки я за бъдеща доминация в чалгата, удостоявайки я с признание, което тя не само, че не заслужаваше, но и съсипа със селянията си в онзи период всичко, което колегите и направиха, за да извадят чалгата от кръчмите. Ивана се превърна в глиган, който дойде на добре изораната и засята нива и разрови със зурлата си всичките посеви, а Митака само наблюдаваше това и нищо не правеше, щото падаха парички от кръчмарските и простотии. И понеже едно диво прасе не подбира средства за да се нахрани, Ивана счупи глупомера, като подари всички свои приходи от продажба на музикални продукти на Пайнер. Освен това тя достигна невиждани върхове в колениченето пред Митака, като в края на този период 1998-2002, подписа безумен договор, който окончателно отвърза ръцете на Паейнер, да изнудват целия си каталог. Така от едни добри договори, които всички без изключение имаха, като в отчитаха само 30-40% от хонорарите и приходите си от дискове и касети на Пайнер, се наложи да започнат да снасят над 50-60% от хонорарите и да забравят като Ивана за другото, защото Ивана това правеше. Естествено, за моментните лидери в периода 1998-2002 Деса и Кама това не бе вече нормален бизнес. Едната (Деса) не издържа на напрежението и геноцида и сама напусна. А другата (Камелия) се направи на открехната и реши, че няма да позволи на конюнктурата, на един селяк от Димитровград и на едно диво прасе от Айтос (извинявам се на жителите му), да и дават наклон на оная работа и ще им доказва, че е нещо и че ще прави нормален бизнес въпреки Ивана и Митака, а те трябва да се съобразяват с това.

Доминацията на Ивана в периода 2002-2006 бе очевиден, защото тя не само бе подготвена добре, не само защото го може този бизнес, но и безумната и безскрупулност да вземе де що има читав балкански хит бе невероятна. Тогава българските композитори бяха много зле и понеже Ивана бе разработена от Пайнер и снасяше яко, тя бе на върха на хранителната верига, като обираше всичко добро като продукция за себе си, а Пайнер и адвокатстваха целенасочено, за да не спира паричният поток. Разбира се, в средата на този период Ивана вече бе свършена като съдържание и трябваше да се подготвят новите кадри. И понеже старата сентенция, че със стари ку*ви нов бардак не се прави, "Пайнер" започнаха да готвят едно цяло ново поколение, на което толкова се радваха, че в "3+" по ТВ Планета постоянно изтъкваха, че голям е само този, който може да създава собствени кадри. Така започна бутането на поколението на Преслава, Галена, Биляна, Елена, Димана, Борис Дали, Полина, Магда, Соня Немска, Милица и т.н. Естествено, в края на този период Преслава изпъкна най-много и в 2006 година вече бе на нивото на Ивана. Още по-естествено пък, на турнето през 2007-ма, Ивана бе окончателно преборена от Преса, не без помощта на своята стара "приятелка" Камелия, която съвсем целенасочено реши да не подгрява на турнето за N-ти път Ивана. Така се получи, че Кама реши да пее първа не само по желание, но и по препоръка на менторът във форума на ТВ Планета, г-н Фокс "Видински". Както и бе очаквано, при старт на турне с Камелия, епицентърът на купона започва веднага в началото и като мине новата страст на децата Преслава, една грохнала публика няма за какво да стои на стадионите и си тръгна. А така заедно с публиката, пътя хвана и доминацията на Ивана в чалгата.

Вече наложената като нов лидер в периода 2006-2010 Преслава започна да лети на крилете на щастието и също като Ивана и Глория си помисли, че щом Шефа и Шефката са плътно зад нея, хубавият живот край няма да има. Да, но в 2008 година вече Пресли бе писнала със своята еднообразност и дори с някаква комерсиална боза като "Новата ти", тя не можеше да лидира като в предните 2 години, защото се появи "Знам диагнозата", която никак не попадна случайно у Галена, защото вече знаете как става..... Митака подготвяше следващата за стола на Пресли. Разбира се, жестовете към "троянският" кон Ивана трябваше да са показни и брутални, за да си седне тя окончателно на гъза и разбира се, с тази мисия по желание се бе заела отново Камелия. В началото на 2008-ма Кама се завърна от най-успешното, доходно и популяризирано турне на български изпълнител в САЩ и нареди една серия от яки и все различни проекти с брутални и помитащи конкуренцията клипове като "Никотин", "Усещам те още", "Фалшива кожа" и завърши на наградите с "Оргазъм". Целта също бе ясна - с новаторство да се направи така, че тя да е без алтернатива за турне, на което Ивана вече е излишна. Разбира се, не трябваше от Пайнер да са толкова гадни с леля Ванче, като не и кажат в очите, че не е желана на турне 2008, а я оставиха да изпие до дъно горчивата чаша, като при готов микс и хореография, Ивана да разбере от рекламите на турне`2008 по ТВ Планета, че няма да е на него.

Следващият период 2010-2014 вече ви е по-пресен и не смятам да се спирам на него. В това време се направиха ред компенсации заради предни години. Реално Галена застана съвсем планирано като №1 през 2010 година и ако не бе глупостта на Митко Пайнера да реанимира през 2011-та съвсем противно на логиката на бизнеса Преслава всичко щеше да си е ОК. Според мен логично бе обезщетена миналата година Анелия, защото тя още през 2003-та, която и бе най-силната година в кариерата трябваше да е №1, но знаете заради кой "троянски" кон не стана още тогава. Адмирирам факта, че Митака кампенсира Ана през 2012-та и смятам, че може да направи това тази година с Емилия.... последната от второто поколение в чалгата, която заслужава голям приз и понеже е очевидно, че "Певица на годината`2014" най-вероятно ще е пак Галена, Емилия може да бъде обезщетена от Пайнер с един "Идол на годината" и така нещата да се подредят. За да се случат тези логични неща обаче, трябва да се закове онова безкрайно нахално и болезнено амбициозно "добричко" същество, което сега се прави на почиващо на Малдивите. И понеже то няма да пусне кокала точно като глиганът "айтоски" едно време, май ще се наложи Кама да раздава отново шамари, за да се кротнат маниакалните амбиции. Защо ли? Ами традиции някакви, а и на "чипровската" и се отдава, като гледаме хронологията във времето.

Та така, какво мислите по въпроса? Нали четете заглавието на темета? Коя ще започне тази пролет да подготвя Митака за стола на Галена?
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 191
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Може да е Преслава.

 

Имах предвид млада звездица да подготвя, да катери стълбицата. Ако е Преслава тя няма какво да се готви, просто ще бъде върната на стола.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Хубаво си го написал Фокси, но не ми харесват сравненията, които си използвал за Ивана :1000 (29):

Галена и тази година ще е "Певица на годината", албум готви и каза, че в него песните ще са на най-известните (т.е комерсиални) композитори, а това означава само едно - хитове! Тя е актуална, тя вълнува хората в момента и ако песните са хубави, хитовете са неизбежни. Млада е, участията са много и още 1 година би могла да е "Певица на годината".За Емилия не знам защо всички мислите, че може да стане нещо, доминацията на Галена, Преслава и Анелия над Емилия е очевидна и ако тя стане "Певица на годината" ще набие много на очи според мен, но това си е мое мнение. От новите изпълнителки няма кой да подготвя Митака, той може само да прави завъртулки от тези, които вече е наложил. Младите за нищо не стават и очевидно никой не се вълнува от тях, така че Галена, Преслава, Анелия, Емилия, Джена са избора, който има.

Та, аз си позволявам да дам прогноза и се надявам да сме живи и здрави догодина, за да видим дали съм прав и казвам, че певица на 2014 ще е отново Галена. :1000 (19):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Имах предвид млада звездица да подготвя, да катери стълбицата. Ако е Преслава тя няма какво да се готви, просто ще бъде върната на стола.

От новите певици нито една няма шанс да бъде новата номер 1 .

Link to comment
Сподели в други сайтове

Е нали ти разправяше, че подготвят Теди Александрова?

Иначе освен Джена (която позацикли малко след "Да видя какво е"), не виждам коя друга има някакви реални шансове да е №1.

 

Най-добре да направи Глория, Ивана и Камелия (плюс Емилия) приоритет отново, че поне качеството на музиката да се вдигне. :1000 (29):

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Не съм много съгласен с периодизацията ти.. Преслава се задържа на върха много по-дълго (дори може би по-дълго от очакваното). И точно "Новата ти" й беше жесток хит, както и ред други песни след това. Преслава падна от върха едва миналата, ако не и тази, година.

Според мен в Галена и Анелия има още хляб, така че още 1-2-3 години наградите ще са у Преслава и тях двете (а може и Емилия и Джена да се включат, ако нацелят хитове, но ме съмнява). Просто няма надежден млад изпълнител - чакгата е в криза, няма как да се налага ново име.

А в бъдеще като че ли виждам Галин да се издигне, ако се развие добре оттук нататък. Съвсем логично ми се вижда, така и така огромната част от феновете на тази музика са момичета и гейове. :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много интересна тема. Аз мисля, че Емилия няма да стане Певица на годината, защото за съжаление тя никога не е била приоритет на фирмата. Вижте и само наградите - или и разделят наградата (2011,2012) или и дават Артистично присъствие (2009,2010,2013), а да не говорим че през 2005,2006,2007,2008 наградите са и за награда на самсунг (2005) награда на клубовете на Пайнер (2006) и медийно присъствие (2007,2008).

 

Така да се каже Емилия, няма 1 истинска награда, най-важната и е за Албум и то разделена, въпреки че винаги е била сред топ имената в Пайнер, а за 2013 е веднага след Галена, Анелия и Преслава.

Просто след толкова години в Пайнер, не мисля че изведнъж ще помислят толкова за нея, че да я направят новата си №1

Link to comment
Сподели в други сайтове

От първия пост на темата разбирам, че всичко в поп-фолка се движи благодарение на Камелия. Явно тя е скритият съдружник на Митко Пайнера и ядрото на този жанр. Освен това е асистент на Хари Янакиев и секретарка на Женя Димова.
Link to comment
Сподели в други сайтове

От първия пост на темата разбирам, че всичко в поп-фолка се движи благодарение на Камелия. Явно тя е скритият съдружник на Митко Пайнера и ядрото на този жанр. Освен това е асистент на Хари Янакиев и секретарка на Женя Димова.

 

Е, че ти чак сега ли откриваш за себе си топлата вода? Съдружник на Митко Пайнера в целия бизнес е неговата съпруга, а само в ТВ Планета 8% има Хари Янакиев. Но да не занимаваме хората тук с нашите 10-годишни спорове, в които ти определено си все на губещата страна. Дай някаква прогноза поне, че това е темата.....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Теди Александрова, ако я пречупят, понеже ми изглежда твърде своенравна за техния вкус... Роксана е лидер, но тя е твърде обичана от всички, а пък лидерите все пак са мразени от другите агитки. :) Тя ще е на ниво Бони и Софка според мен. Пламена се позагуби. Други млади надежди няма. Трябва да изкарат някоя нова и веднага да я наблъскат с хитове. :)

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Е, че ти чак сега ли откриваш за себе си топлата вода? Съдружник на Митко Пайнера в целия бизнес е неговата съпруга, а само в ТВ Планета 8% има Хари Янакиев. Но да не занимаваме хората тук с нашите 10-годишни спорове, в които ти определено си все на губещата страна. Дай някаква прогноза поне, че това е темата.....

 

:1000 (29): Аз със сигурност съм на печелившата страна, но нека не развалям благоговейното ти очакване на новия турбо хит на Камс. :Vishenka_05:

 

Прогнози не мога да правя, защото никой не е прогнозирал успеха на Преслава и Галена по първите им песни, които определено бяха доста слаби и неотличаващи се. Историята показва, че за да си номер 1 в чалгата ти трябват две неща или поне едно от тях - тотален хит или богат мъж. "Дяволско желание", "Шампанско и сълзи", Гальо Вафлата. Това е положението. Не виждам коя от сегашните по-млади може да е номер 1, но и пак казвам - никой не е предполагал, че Галя от "Можеш ли" ще стигне до Галена от "Дай ми" или пък Петя от "Нежен рекет" до Преслава от "Лъжа е".

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добре де, толкова ли ви е трудно да приемете, че миналата година бе пенсионирана Преслава, а тази Анелия? :scratch: Нищо ли не виждате на хоризонта като евентуална смяна на Галена, което да има потенциал да блесне от тази пролет до другата? Че нали, докато припадате по новите жартиери на Преслава, изкуствените бедра на Анелия в клиповете и очакваните комерси на Галена, все нещо трябва да изпъкне, че да има интрига. То сега стават тия работи, докато всички си мислят, че нещата са подредени и няма място за разместване на пластовете. Камелия може да не я коментирате, тя е спомената в темата само за да се дразнят фенчетата на Ивана, Преслава и много малка част от тези на Глория, като Васето и Пачо.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Фокси, за Преслава пак си писал неверни неща - първо, че "Новата ти" беше невероятно голям хит, а ти го оспорваш и второ, че тя падна от върха не 2010, както е според твоите писаници, а някъде началото на 2013, когато "Пак ли" на Галена започна да набира скорост и съответно Галена я изравни, че и задмина леко.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз съм на мнение, че Емилия заслужава някаква компенсация. Годините 2003-2005 и бяха страшно успешни от към музикални проекти, макар и неоценени под формата на награда.

 

Мисля, че доминацията на Галена в последните 2 години ще приключи. От това което остана в Пайнер като надежден вариант за №1 - Джена и го казвам съвсем безпристрастно и мога да застана зад думите си :) . Има една Мария Петрова, която пее убийствено на живо, щo-годе визия, макар че на мен и така си ми харесва, но тук вече е въпрос на вкус.

 

Роксана и Галин не ги виждам като №1, Андреа си изпя годините отдавна, Борис Дали и Илиян са зациклили, Константин в тази посоко, която е тръгнал няма да го бъде и него още много и т.н.


 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

То бутането вече не става като едно време. Нито имаме единна чалга медия, нито имаме много жанрови медии. Песните вече певиците си ги купуват и избират. Няма пари за бълване на клипове, за да се наложат като Андри или Галена.

Публиката не хареса дотолкова Джена, нищо че я бутаха години наред в номинация за "ПЕВИЦА" и всеки знаеше, че това е продуцентско решение и, че не заслужава. Джена е на нивото на Райна от 2004 година, примерно. Просто популярна певачка. На нейния ранг седят Андреа, Малина... и те цял живот са там, където са.

Теди Ломска... разбрахме, че нейното състояние е временно. Нейният успех е мимолетен, да не кажа единствен. От концерта видях, че има хит, но никой не се интересува от нея самата. За да изпъкне трябват много пари. А има ли повече от Галена, на която се бутат приоритетно участия? Не! Няма.

Роксана... колкото и симпатична да е на част от публиката, заради "Г...на БГ" е и толкова неприятна и досадна ромка, чийто манталитет никога няма да й позволи да излезе от кръчмите. Поведението й в клиповете е еднакво, песните й не стават хитове в последната година.

Цура Янева сподели, че само да иска щяла да бъде ПЕВИЦА на годината. Само, че й се ще. Нито артистизъм има у нея, нито прави нещо невиждано като клипове. То не е само да пръснеш 20 бона за нещо, важно е как го правиш. Галка да не би да се изръси с "Тихо ми пази" или с "КОй", ама бяха едни от най-добрите клипове на годината. Та... Цура и хит не е виждала от "Мога пак", а новата й "Алергична" олицетворява, това което хората усещат, когато я засекат някъде. Казусът ПЕЕВСКИ ще й тежи оттук нататък все повече.

Соня Германска ще я включа само, за да й се присмея. Тая женица толкова е противно в държанието си в медиите, а толкова е жалка с тези опити да изпъкне с бози като "Кой сега е №1", което естествено е направила, за да си погали егото. Тя още живее в 2005 година, когато тоя номер вървеше, както с песента на Ивана "Ние сме №1". Да не говорим за абсурдната й скованост навсякъде.


За мен...нов лидер няма да има. Или ако се опитат да наложат по-скоро ще има бясно освиркване. Поне в близката година-две, не виждам как ще стане.

ПП: Навремето в Планета Форум още 2005 г. бях написал, че ГАлка ще е новият лидер. Е, след 8 години, ама се случи. Как можех да предвидя, че ще забременее. Сега, обаче, никоя не изпъква.... :girl_witch:
Link to comment
Сподели в други сайтове

Като започнете "тая трябва да компенсират", "оная винаги е ощетявана" и прочие ми идва да се гръмна. Ето за това наградите са пълен фарс, съответно и жанра. Защото малко от изпълнителите се стараят - повечето си знаят, че ще получат 'служебна награда' или ще си купят такава и грам не им дреме какви песни пускат.

Принципът за всекиго по нещо, за наглите - повече съсипва музиката и сваля качеството до невиждани низини според мен.

 

Аз бъдеща номер 1 не виждам сред по-новите изпълнители. Съжалявам за Емилия, защото винаги някак си остава на заден план, но според мен няма да е редно да получи голяма награда, ей така, защото не е получавала до сега. Липсата на статуетки не я прави по-малко голяма от останалите. Аз лично я уважавам дори повече от Преслава, Галена, Анелия взети заедно!

image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Фокси, за Преслава пак си писал неверни неща - първо, че "Новата ти" беше невероятно голям хит, а ти го оспорваш и второ, че тя падна от върха не 2010, както е според твоите писаници, а някъде началото на 2013, когато "Пак ли" на Галена започна да набира скорост и съответно Галена я изравни, че и задмина леко.

 

Да, да, в твоята и други такива подобни главици Преслава още катери върхове непокорени. Ама не аз излизах да се излагам заедно с Илиян и Милко Калайджиев на сцената в НДК за наградите и на сцените на турнетата, че да кокетнича на "Йо-Йо" и "За да те забравя" в години, когато Преса уж бе непоклатим стълб в чалгата, а тя.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да, да, в твоята и други такива подобни главици Преслава още катери върхове непокорени. Ама не аз излизах да се излагам заедно с Илиян и Милко Калайджиев на сцената в НДК за наградите и на сцените на турнетата, че да кокетнича на "Йо-Йо" и "За да те забравя" в години, когато Преса уж бе непоклатим стълб в чалгата, а тя.

Песента на Милко точно тя я направи хит .. но както и да е - и двете неща, които ги говориш са от 2010 - тя тази година умишлено се дръпна, но 2011 година няма защо да я оспорваш при положение, че открои доста хитове тогава и имаше изява на голям концерт, когато получи 1 минута бис .. 2012 също няма защо да я отричаме при наличието на "Лудата дойде" и факта, че с нея постигна шеметен прием .. може би най-добрия в кариерата й на голям концерт някога.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента на Милко точно тя я направи хит .. но както и да е - и двете неща, които ги говориш са от 2010 - тя тази година умишлено се дръпна, но 2011 година няма защо да я оспорваш при положение, че открои доста хитове тогава и имаше изява на голям концерт, когато получи 1 минута бис .. 2012 също няма защо да я отричаме при наличието на "Лудата дойде" и факта, че с нея постигна шеметен прием .. може би най-добрия в кариерата й на голям концерт някога.

 

Виж сега, Преслава бе пенсионирана миналата година. Давай по същество, че не нейната драма с пропадането е тема на разговора, а бъдещите звезди. :1000 (30):

Link to comment
Сподели в други сайтове

За следваща не знам, но за следващ като че ли кандидатите са далеч по-ярки спрямо колежките си Борката, Карлос, Галин, Крум. Коцето до тук беше според мен, но ще видим. :1000 (30):
Link to comment
Сподели в други сайтове

Виж сега, Преслава бе пенсионирана миналата година. Давай по същество, че не нейната драма с пропадането е тема на разговора, а бъдещите звезди. :1000 (30):

Ще игнорирам принизяващото ти отношение към Ивана в първото мнение на темата. Но мисля, че пределно ти е ясно, че нещата такива, каквито бяха преди 5-6-7 години вече не могат да се повторят. Първо, защото чалгата вече не е интересна музика, не вълнува толкова младите, а още по-малко старите. Второ, защото както сам каза, отново на чалгата е наложен геноцид в медии, предавания и т.н. Трето, няма турне, на което да може новите, сочени за фаворитки да трупат ценен опит за контакт с публиката, за това как да си представят песните, как да си осигуряват бис и т.н. Икономическата криза в Европа и България безспорно се отрази изключително негативно за този бранш и не виждам скоро нещата да се променят. С 2 концерта годишно и с 5 певици, които взимат всички участия това няма как да стане.

 

Общото между всички лидерки досега е била тяхната абсолютна рутина в общуването им с публиката - Ивана подписва на 29 години след повече от 20 години работа по кръчми и концерти, Преслава имаше 2-3 години време да ходи на турнета, на участия в кръчми, Галена имаше дори повече. Новите просто не стават. И хитове да им се дадат, тя няма да знаят как да ги употребят, за да си създадат фенска база и да могат да владеят публиката с тях. За разлика от Теда Ломска, при Ивана, Преслава или Галена, не те имат хитове заради песните, а песните стават хитове заради тях. Не случайно се казва "Тази, каквото и да изпее ще стане хит"...Когато Ивана беше на върха имаше много други песни, на други певици, които бяха по-добри, но не ставаха големи хитове, защото не ги пее Ивана. Никоя от новите няма нито харизмата, нито опита, нито гърбът на някого, за да постигне този успех.

 

И да се върна на частта с публиката - чалгата в момента е в стагнация. Фенската база не се увеличава, а намалява. Групичките отдавна са оформени и няма свободни елементи, които да се прехвърлят на новата чалга звезда. Неслучайно толкова много хора казват - аз прослушах чалга заради еди коя си. Включително и аз - прослушах чалга, заради Ивана. Но днес, поколението, което преди беше новата публика въобще не се интересува от чалгата - сега модерни за бг поп звездите и световната музика. Чалгата е възприемана от все повече хора, като нещо долно, което става само за дискотеките, когато си пиян. В такава атмосфера, съчетана с това, че няма пари за дискотеки, концерти и т.н., новите звезди на чалгата няма на какво да се опрат, за да почнат да градят супер успешна кариера.

 

И последната точка - поощренията и мотивацията. Когато си в среда, в която не можеш да осигуриш 20k за песен на Кости и още толкова за клип, нямаш мотивация да се конкурираш с вече утвърдените звезди. А като добавим и това, че наградите вече не са по заслуги, а да има за всекиго по нещо - тогава хептем мотивацията изчезва. В целия свят, ако си цяла година си властвал - обираш всички награди. Това е. Както го правеше Ивана, както го правеше Преслава. Ако имаш най-добрата песен, клип, албум...логично е да си и певицата и да вземеш всичко. АКо тази борса за награди в Пайнер не спре, повече млади, нахъсани девойки, готови да се борят за признание няма да видим.

 

 

Накратко - нова лидерка не се задава отникъде, няма и да се зададе, ако правилата на играта не бъдат сменени.

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...