Jump to content

Всичко за сръбската музика


Препоръчани коментари

Цеца няма да се занимава с изказванията на Драгана, нито на никого. Тя ще инструктира Видич да го направи. После пак ще се прави на Майка Тереза по медиите и на нищо неподозираща. Сами си преценете кое е по-достойното поведение. Някъде из коментарите прочетох, че децата на Драгана не били показвани, щото били грозни. Тотално падение са феновете на Цеца. Ако ще да напълни и Космоса, жива и здрава да е. Като човек не струва, но естествено, на вас са ви криви Карлеуша и Драгана. Втората поне не си прави пр и поне никога не е харесвала Цеца, докато Карлеуша й се слагаше в началото на кариерата си. После си го отнесе от Аркан, изчака да почине и започна войната. Но реално Цеца е тази, която поръчва статии срещу колеги.

Оу и Цеце е кучка, така ли? Супер, вече ми е любимка, респект! Нека изяде Драганка, гадната гъба Карлуша и други с парцалите. :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тази е грозна, половината кадри са разтегнати, няма грам харизма женицата и пред камера изглежда комично, половината клип е мятане на коса. Има и добри кадри - но монтаж, заснемане, идея - зеро и половина. Стайлингът й също е комичен, на някои кадри циците й са с по-голям диаметър от главата. И тоя кравешки поглед.

Последният клип на Драгана - дуетът е в пъти по-добър, а пак е на Миличевич. :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гледам тука нон-стоп напоследък един и същи спор, та да кажа и аз нещо, което е фактор за подобен спор.

 

Защо противопоставяте Драгана и Цеца, като тези две певици са от различни генерации изпълнители?

 

Цеца е казвала в милион интервюта, че е учила от Драгана, Брена, Весна Змиянац и други такива за тогаващната актуална генерация. За Бога от кога пее Драгана, от кога пее Цеца...

 

Съпоставяйте Драгана с Брена, там има някаква основа за спор.

 

 

Към 2017 година, 21 век можем да кажем, че Драгана е далеч по-невървежна сред младите от Цеца и тук говорим за цялата съвкупност, а не за по-запалени фенове.

 

Лично мое мнение, е че новия албум на Драгана е далеч по-музикантски от този на Цеца, но резултатите са на лице - "Аутограм" е по-успешен.

 


 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

А каква е драмата между Йелена Карлеуша и Лепа Брена? Че май и такава имаше.

 

Откато ЈК е в жури на ЗГ са в добри отношения, даже и ЈК е давала съвети как да се облича Брена.

Враждата между тях идва точно от риалити формат - Фарма 2010.

Тогава влязоха Nemanja Stevanovic & Milena Ceranic които бяха в вързка, иначе са участвали в Звезде Гранда т.е тогава са били вече част от Гранд.

Бяха мега популярна двоика тогава, но показаха лошо поведение в формата и Лепа Брена каза че не може да позволи тези двамата да пеят на една сцена с нея т.е изгониха ги от Гранд. ЈК беше в подкрепа на тях и тук си размениха лоши думи с Брена. Брена каза че Карлеуша се нуждае от доктор а ЈК я наричаше по истинското и' име Фахрета и каза че е на години на маика и и че не иска да я обижда но очевидно било че Брена е за в лудница.

Обаче след като ЈК е в жури на ЗГ каза че си повлича думите от тогава след като е видяла какво Гранд продукция наистина прави за младите които са част от Звезде Гранда. И сега са в приятелски отнощения.

След излизането от формата, Nemanja i Milena се разделиха. След две години Неманя го върнаха в Гранд а Милена никога не са я върнали.

От тази популярност излезе един по-голем хит и на Милена - Dvadesete gazim и Неманя - Neko poput tebe.

Да беше в Гранд, днес ще конкурираше на Прииович и компания. Едно риалити много я костваше.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Рада Маноилович и Милица Тодорович макар че стартираха 2005 и 2007 днес конкурират с Павлович, Прииович, Груич. Така и те, Драгана е била само 5-6 години на сцената когато Цеца е започнала. Нормално е да има сравнение. Брена е над тях, и самото това че Брена е стартирала само две години преди Драгана а всички я смятат за емблемата на Yugoslavia, говори коя е по-успешна, макар и Драгана да е по-добра певица от Брена но Брена е по-продавана от Драгана. Иначе 90те години се помнят по воините, никои не му е било до концерти тогава, макар че ги е имало. Да, споменява се как Драгана правила шоу на концертите си, но аз не съм чул да посочват е този концерт на Драгана, тогава и там. Докато на Брена концерта в София са го споменавали в много предавания че в чужда странна е събрала толкова хора. За Цеца да не говорим, да не забравяме Маракана през 2002, Учше 1 и 2. А на Драгана тек 2014 прави концерт в Арената. Там местата може да варират от 7к до 20к хора в зависност от самата сцена. Преди това Драгана се е задоволявала с Сава Центар, което говори достатъчно. Концертите в Арената днес са ежедневие. Така че концерта на Драгана от 2014 е само като един празник да отпразнува кариерски рожден ден, това не може да се смята за някакъв престиж за звезда от величината на Драгана.

Иначе Оливер Драгоевич е голям поп-певец, от Хърватия е, може да се каже че е Хърватския Дино Мерлин, иначе е казал че след воината няма да стъпне в Белград. И ето вече колко децении не е ходил в СРБ (или Белград). Голяма певец е. Имаше концерт в Скопие, пред не малко време.

 

Иначе мъжете мегазвезди шият колежките си когато става дума за клипове :

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

ЈК беше в подкрепа на тях и тук си размениха лоши думи с Брена. Брена каза че Карлеуша се нуждае от доктор а ЈК я наричаше по истинското и' име Фахрета и каза че е на години на маика и и че не иска да я обижда но очевидно било че Брена е за в лудница.

:roll1: Жестока!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Искам да посоча и още една страна от харесаноста на Цеца днес. За много жени тя е челична жена. След всичко което премина - затвори, съдове, вдовица... и след всичко тя отново блесна в пълен блясък, нищо не успя да я срине и много хора съм чувал да казват че не слушат Цеца щото е турбофолк а днес не е модерно да кажеш че слушаш таква музика но харесват Цеца като жена. Друго Марина много добре познава Цеца и ще видиш че в всяка по-сериозна песен на Цеца хората намират Аркан и вярват и' на Цеца.

Един пример е Гром-а, където макар толкова семпъл клип показва Цеца в кафез, което означава затвора и си пее за Аркан како едно време всичко било хубаво. Брая също така провежда време с пев(и)ците за да ги усети и да напише текст какъвто им пасва на тях. Когато има химия между авторите винаги се получава. Мили не е искал да работи с други, пазил се е само за Цеца.

И като за последно, Цеца прави и по-модерни песни, за по-младата публика - Da raskinem sa njom, Turbulentno, Metar odavde, Autogram... които си гърмват но не стават в сянка по-сериозните песни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

ЈК беше в подкрепа на тях и тук си размениха лоши думи с Брена. Брена каза че Карлеуша се нуждае от доктор а ЈК я наричаше по истинското и' име Фахрета и каза че е на години на маика и и че не иска да я обижда но очевидно било че Брена е за в лудница.

:roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Link to comment
Сподели в други сайтове

На Сека истинското име е било Зухра, но тя го сменила в Светлана. На Дара - Радойка (Как Дара от Радойка - познатото питане на ЈК) :3fdb8960598fa63e:

На Ана Бекута истинското име е Нада, но имало много Нади когато тя започвала кариерата и затова си намерила този псевдоним. На Дино Мерлин истинското име е Един.

 

Age-restricted video (based on Community Guidelines) :mf_surrender:

 

От тази година и мен на Прииович албума ми харесва най-много но очаквам албума на Емина да ми харесва повече.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ще може ли да ми направиш списък с най-големите ex-Yu хитове в последните години, да кажем 20-ина песни? Питам те, защото си спец в тази област, че трябва да направя един диск, а аз знам 5-6 макс. :D

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ще може ли да ми направиш списък с най-големите ex-Yu хитове в последните години, да кажем 20-ина песни? Питам те, защото си спец в тази област, че трябва да направя един диск, а аз знам 5-6 макс. :D

 

Да кажем в последните 5 години (2012-2017)

 

Severina - Uno momento, Italiana, Tarapana, Generale

Ceca - Ime i prezime, Poziv, Autogram, Trepni

Stoja - Bela ciganka

Aca Lukas i Ivana Selakov - Daleko si, Omaklo mi se

Milica Todorovic i MC Janko - Moje zlato

Milica Todorovic - Tri case

Pedja Medenica - Dodjes mi u san

Nedeljko Bajić Baja - Snovi od stakla

Aleksandra Prijovic - Za nas kasno je, Totalna anestezija, Uspomene

Sasa Kovacevic - Lapsus, Slucajno, Temperatura

Eltini Odredi - Ne koci, Alkohola litara

Natasa Bekvalac - Original

Lexington bend - Dobro da nije, Potrazi me

Aca Lukas - Volis li me

Rasta - Kavali, Euforija

Mile Kitic - Kilo gore kilo dole

JK - Krimi rad

Ministarke - Alkohola poplava, Boing, Zver....

Jelena Rozga - Nirvana, Tsunami

Sladja Alegro - Afrika, Neka ide zivot

 

Moже би испускам някои но главно това са

От 2017 ги знаеш...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Цеца така или иначе заеба дуета с Оливер Мандич, поне да направи една хубава песен с Дино Мерлин.

 

Ако се събдне това, Босна никога няма да му прости на Дино.

Београд е дело на Дино Мерлин.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гага клипира Idemo jako, хич не харесвам тази песен.

http://scandal.rs/vesti/dragana-mirkovic-s...smu-idemo-jako/

То нейните клипове ... Бях останал с впечатлението, че Зоро се харесва най-много от новите й песни, а тя изобщо няма планове да залага на нея.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Защо, Босна не обича ли Цеца?

 

Сърбските муслимани в Босна я харесват, но на местата където Босненските муслимани са повече на брои, Цеца не е стъпвала след войната. Също е и с Хърватия.

Заради Аркан. То и преди година-две когато Дино имаше концерт в Белград имаше хайки заради това че е Босненец но концерта си беше успешен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Забравих, че в Босна повечето са мюсюлмани.

Да, Босна са муслимани, Хрватия и Словения са католици, Србите и Македонците православни. Религията и националноста убиха Yugoslavia.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много беше ужасен потопа през май 2014, отнесе много жертви. За малко и Сладжа Алегро щеше да е жертва на потопите.

Тази песен написа една поетеса за двете реки Сава и Дрина и за изгубеното Еx-Yu златно време. А Дино Мерлин написа тази песен "Ружа" с снимки от потопа.

 

 

Прошепна Дрина на Сава

Една история за наводнение.

- Реших, Саво, сестро,

Аз да върна всичко на място.

Излизам от коритото,

Аз ще потопа полетата с зърна.

Аз ще потопа пътищата

И ще покрия покривите.

За да напомня на сърцата на мнозина,

Какво е братство,

Какво е съответствие.

И ще изтрия границите,

Да помирим сръбските братя.

Защото само когато загуби,

Братът ще обича брата си.

Братът ще помогне на брата си,

Брат с брат ще се съгласяват.

И сърцата на мнозина ще научат

За един баща - Бог.

Да се ​​молят на него

И да обичат братята Хървати.

Да потекат от устните

Молитви за Мюсюлманите.

И да обичат братята бойци,

Македонци и Черногорци.

В молитва, всeки да спомене

Нашите братя, всичките Славяни.

Да се брат и брат сприятели,

и приятелска помощ да подаде.

В беда да си спомнят

Един за друг да дойдат.

Това са, Саво, моите желания,

За да върне всичко на своето място

Дрина това каза, и потече.

Чакай ме, Дрино, водо,

Ще търгна и аз с теб.

Нека потечем заедно,

Нека всички да бъдат като едно.

Нека се научат да обичат,

И на Господ да се молят.

Нека си спомни брат за своят брат,

Нека няма вече война.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...