Jump to content

Галена - MY BIRTHDAY

Препоръчани коментари

• Jouey changed the title to Галена - MY BIRTHDAY
  • Отговори 43
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Готино клипче и добра песен за рожден ден. Дали пак ще пуска албум? Музиката е по-яка от на предната песен.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Учудващо бийта на Кости ми харесва, както и вайба на Галена от ерата Мама Ураган.
Но с текста ще ми трябва време да свикна, струва ми се претрупан.

Сподели в други сайтове

Готина идея и реализация, единственото нещо, което куца яко е текста, въпреки че на места има попадения. Музиката е много яка. 

20645797-497352780618945-2069381879-n.jpg
Сподели в други сайтове

преди 35 минути, Fast каза:

Какво й е горкия направил Илиян? Взе му една от песните, сега се опитва да му открадне и ядрото му.

Е страхотна е, на Галена не е толко яка. 

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Fast каза:

Какво й е горкия направил Илиян? Взе му една от песните, сега се опитва да му открадне и ядрото му.

????? Дай никой друг да не прави песен за рожден ден, че Илиян имал такава. Мога да ти изредя поне 5 култови рожденски песни, някои от преди Илиянската. Плюс това тук Галена пее сама за себе си, не "happy birthday TO YOU", което прави случая съвсем различен.

За мен пък навремето беше шокиращо когато Преслава гепи заглавието "Пиян", което дотогава си беше iconic за уж приятеля й Борис Дали. Но това е друга тема.

Топ проект! Както казах, е оригинално, че "се поздравява сама". Кифлите ще се размазват на тая песен на РД-тата си. :D

Сподели в други сайтове

преди 17 минути, fengergana каза:

да, прав си

Тук виждам максимум по два образа в кадър, и пак 5 години след Рени, която всъщност първа във фолка прави клип с 4 различни образа в кадър. И единствена до днес, преди е имало с до 3 наведнъж.

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Runevski каза:

Тук виждам максимум по два образа в кадър, и пак 5 години след Рени, която първа във фолка прави такъв клип. 

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAx

Сподели в други сайтове

преди 1 час, Runevski каза:

Тук виждам максимум по два образа в кадър, и пак 5 години след Рени, която всъщност първа във фолка прави клип с 4 различни образа в кадър. И единствена до днес, преди е имало с до 3 наведнъж.

Цветелина Янева пък е правила с толкова, до колкото дори не мога да броя!

Сподели в други сайтове

преди 1 минута, Danger. каза:

То ако точно тя не си пусне такава песен за кеф, коя друга ще си го позволи… :kicking:

Защо мислите, че не е пусната за хит 🤣

Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Mr. Greshen каза:

Защо мислите, че не е пусната за хит 🤣

Защото е специфична песен и пее за себе си относно юбилея, ти какво очакваш хората да крещят с пълно гърло “да съм жива и здрава и да имам късмет” ли :1000(29): Ако стане хит е бонус, ако не - все тая. 

Мен ме кефи, но не е тип песен, която бих си пускал като останалите й.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...