Danger. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 13 минути, DanielPiliov каза: Топ 5 най-слушани песни на Галена и Преслава Е защо си го причинявате да се унижавате сами 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 7 минути, DanielPiliov каза: Топ 5 най-слушани песни на Галена и Преслава ГАЛЕНА ВНЛ - 57M Феноменален - 44M В твоите очи - 44М Пей сърце - 42M Кой - 40M ПРЕСЛАВА Пиян - 37М Не се изтриваш - 33М Да гори в любов - 28М С теб или с никой - 26М Беден в сърцето - 24М (“Горе-долу” с Фики) - 35М Забележете, че Преслава е с четири самостоятелни, а Галена само с една. Ако сравним само тях… Галена соло Феноменален - 44М 100 живота - 34М Ти не си за мен - 31М Пантера - 28М (въпреки че е с ft.) Хавана тропикана - 27М (въпреки че отново е с ft.) @Willyпонеже ти правиш често такива неща. Нещо да съм пропуснал? Феноменален от кога е самостоятелна? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Дъртото Стораро е подла лисица. Дано никой не му отиде на концерта. 6 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 преди 7 минути, Emanuela.Carey каза: Дъртото Стораро е подла лисица. Дано никой не му отиде на концерта. В момента има актуален хит. Дали новата песничка на Фики ще има повече успех? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 7 минути, DevilWish каза: В момента има актуален хит. Дали новата песничка на Фики ще има повече успех? Той и без да има актуални хитове си е лукав педерунгел скандалджия. Направи същото с Джина Стоева и Алисия преди години и стоя отстрани да им гледа сеира. Една от спекулациите за разпадането на отношенията между Преслава и Галена беше именно Фики - няма да се учудя ако всъщност баща му е въртял и сукал някоя интрига. Както разцепи Теда и Емрах. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 преди 3 минути, Emanuela.Carey каза: Той и без да има актуални хитове си е лукав педерунгел скандалджия. Направи същото с Джина Стоева и Алисия преди години и стоя отстрани да им гледа сеира. Една от спекулациите за разпадането на отношенията между Преслава и Галена беше именно Фики - няма да се учудя ако всъщност баща му е въртял и сукал някоя интрига. Както разцепи Теда и Емрах. Човекът-глас, човекът това и онова.... Ами не, нещо в него никога не ми е харесвало... Супер фалшив ми е. Да, има някои хитове, песни, албуми..... но има нещо в тях което е супер анти. А и имаше една промоция на Нов Фолк на която се беше напил като мотика и няколко човека опитваха да го успокояват, ако не се лъжа. От всичко най-неприятно ми е, когато някой се напие като мотика. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 40 минути, Emanuela.Carey каза: Дъртото Стораро е подла лисица. Дано никой не му отиде на концерта. C Mupa 6me cMe B 1 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 @Emanuela.Carey❤️❤️❤️ 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 @Emanuela.Carey обичаш ли цветя и белезници? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 46 минути, xroflx9 каза: @Emanuela.Carey обичаш ли цветя и белезници? За любов ми говори за разврат и за игри 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 17 часа , DanielPiliov каза: Лайковете съвпадат с гледанията, не вярвам да е купувал този път, иначе песента е брутална. Десита е мега яката, а този другият не мога да го гледам. EDIT: Гледанията са забили на 385К от 15мин😁 Нима не е възможно да се купят и лайкове, и гледания едновременно? Просто като 2+2. Абсурд тази песен да дебютира с повече гледания от Преслава. Имайки предвид навика на Галин да помпи изкуствено песни, работата е ясна... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Голяма! Вашите коври кога? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 преди 1 минута, Balkandji1 каза: Нима не е възможно да се купят и лайкове, и гледания едновременно? Просто като 2+2. Абсурд тази песен да дебютира с повече гледания от Преслава. Имайки предвид навикът на Галин да помпи изкуствено песни, работата е ясна... Да купува, да купува, хит няма да стане. Уж хубава песен са взели, става за слушане, а аранжимента си е: 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Току що, DevilWish каза: аз съм само дупка сър 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 Току що, Andrew Cunanan. каза: аз съм само дупка сър Да му заседне - а, дано! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 2 часа , Danger. каза: Е защо си го причинявате да се унижавате сами Защо да е унижение? Никой тук не отрича, че в последните годин Галена е номер 1, а някои дори сме на мнение, че е номер 1 с леки прекъсвания от 2010 насам. Момчето просто прави сравнения. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 аз тичайки от голямата палка на @Balkandji1 имитирайки, че му се дърпам, но истината е, че искам да ме нападне и разкъса като вълк месо. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Balkandji1 Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: Голяма! Вашите коври кога? Това са годините, в които чалгата беше тотален лидер в бългрското общество - знаеш - Камелия, Глория, Деси Слава, Ивана, Анелия в пиковите си години. Лила издаде песента "Ветрове" и направи национален мега хит с нея. Обра точките. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 3 минути, Balkandji1 каза: Това са годините, в които чалгата беше тотален лидер в бългрското общество - знаеш - Камелия, Глория, Деси Слава, Ивана, Анелия в пиковите си години. Лила издаде песента "Ветрове" и направи национален мега хит с нея. Обра точките. А малко по-късно създаде и този мегахит, който слушаха съученичките ми като бяхме в пубертета: 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 2 часа , Emanuela.Carey каза: Той и без да има актуални хитове си е лукав педерунгел скандалджия. Направи същото с Джина Стоева и Алисия преди години и стоя отстрани да им гледа сеира. Една от спекулациите за разпадането на отношенията между Преслава и Галена беше именно Фики - няма да се учудя ако всъщност баща му е въртял и сукал някоя интрига. Както разцепи Теда и Емрах. Тони сякаш повече се вре във взаимоотношенията им като някоя тъща? Той има доста крепостни ценности в това отношение, ако не е туркиня - значи не става и толкова. Относно конкретния случай с Мира, според мен по-вероятно е Фики да е двигателя, а Тони да е играл в ролята на енейблър/сплашител, щото нали му е син, и няма как да откаже. Връзкарството и купените гледания, които белязаха началото на кариерата му, колапса след "Издислав", реването в апаратната след загуби в Капките са все неща, които говорят колко черно на бяло гледа към успехите (щом не е на върха, значи не става за нищо), и ако Мира му беше взела хита за годината, вероятно щеше да изпадане в поредна криза. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 Дано тази простотия на Фики не става хит. Има едно хубаво нещо в този клип и това са котенцата, не разните целулити дето тресат дебелите си гъзове или Господина с голямата брада, който пее детски песнички. Предпочитаме Мира! 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 ще гледаме ли 1 в 1 бой между Софка и Бонка? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 това неслучайно стана такъв хит - сръбският траверс пее в пъти по-звънко и мелодично от българаската Арлекина дьо Смяд. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: това неслучайно стана такъв хит - сръбският траверс пее в пъти по-звънко и мелодично от българаската Арлекина дьо Смяд. Като пее да направи хит и от Еуфория?! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Току що, Willy каза: Като пее да направи хит и от това?! удари я проклятието на някаква си Петя от Добрич и вече не може да създаде хит 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари