Jump to content

Препоръчани коментари

преди 48 минути, Emanuela.Carey каза:

Утре Ариа пуска “Зомби Кючек”

tenor.gif

Грешен ход. Утре всички чакат Яче,яче!

• Haha 4
  • Love 1
преди 6 минути, pacho каза:

tenor.gif

Грешен ход. Утре всички чакат Яче,яче!

За обратно в рая ли говорите, извинете😶🌫️

• Haha 2

Няма нужда да се чака вече.

Егати яката дивотийка. Тази година и трите песни на Глория ме кефят, това не се беше случвало отдавна.

• Like 2

Аз това го слушам сега втори път, за да чуя да не би първия път да съм се объркал, ама като гледам.... няма да има трети път. Изобщо не ми допада.

• Like 1

Това има някакъв заряд поне, даже си е слушаемо 🫢

Повече ме кефи от другите ѝ две предложения за годината.

Ето защо се фръцкахме пред фераритата 😀

• Haha 1
Току що, pacho каза:

Аз това го слушам сега втори път, за да чуя да не би първия път да съм се объркал, ама като гледам.... няма да има трети път. Изобщо не ми допада.

• Haha 2
преди 6 минути, SG каза:

Егати яката дивотийка. Тази година и трите песни на Глория ме кефят, това не се беше случвало отдавна.

Значи всички стари чанти се разписаха с песни в последния месец-два, Камелия даже две.

Нащата няма ли да ни изненада, или ще си останем с Брутален и златото в карати 🫢

преди 8 минути, pacho каза:

Просто нямаш хубав вкус. Не се притеснявай, много хора са така.

• Like 1
  • Haha 5
Току що, Balkandji1 каза:

Просто нямаш хубав вкус. Не се притеснявай, много хора са така.

....казало кучето и си близнало под опашката! :1000(29):

• Love 1
преди 11 минути, NazzkO каза:

Значи всички стари чанти се разписаха с песни в последния месец-два, Камелия даже две.

Нащата няма ли да ни изненада, или ще си останем с Брутален и златото в карати 🫢

Според мен чака да минат баладите на другите и тогава. Само дето ми се струва, че и Галена чака същото, да вземат да си звъннат и да се разберат. :D

Има живец в песента на Глория а и партиите на различните езици са много добре разпределени.

Значи можело.

Само сега да не секнат гледанията на Кадифе…

• Haha 3
преди 1 минута, pacho каза:

....казало кучето и си близнало под опашката! :1000(29):

Не съм куче, нямам опашка. Не знам за какво говорите, имате някакво объркване.

• Haha 1
преди 2 минути, SG каза:

Според мен чака да минат баладите на другите и тогава. Само дето ми се струва, че и Галена чака същото, да вземат да си звъннат и да се разберат. :D

Хахахах дано само не им е обща песента🫢😀

Сигурно ще ни изненада за рождения си ден евентуално, ако до тогава не смени концепцията за кариерата седемдесет и девет пъти, не замине на екзотична почивка през януари и не се върне при Зарко след това 😀🫢

Кефи ме маането на Глория, напомня ми на маането на Азис в песента с Малина - Само теб

Клипа не ми харесва. Кадифе беше много як клип, тези имиджови за мен развалят песните. Трябва да започна да слушам тези нови песни на първо пускане без клип.

Ама да бяха казали 00 часа или 12am 😀

Аз мислех, че ще я пуска утре по обед, да си я чуят храта в обедната почивка яшааа яче ячее

C041EC50-1E31-4B3F-8A82-6C50146522BD.png

• Thanks 1
  • Haha 1
преди 2 минути, NazzkO каза:

Аз мислех, че ще я пуска утре по обед, да си я чуят храта в обедната почивка яшааа яче ячее

Вероятно така са искали, но който е настроил публикацията е избрал по грешка в настройките 12 вечерта, вместо на обяд.

• Haha 2
преди 11 минути, NazzkO каза:

Хахахах дано само не им е обща песента🫢😀

Сигурно ще ни изненада за рождения си ден евентуално, ако до тогава не смени концепцията за кариерата седемдесет и девет пъти, не замине на екзотична почивка през януари и не се върне при Зарко след това 😀🫢

На Галена баладата е по-подходяща за ЧРД. Нека тя да я отложи за май, а ДС да разбие декември с нейната. :D Ако въобще я издаде, все пак иде Нова година и може да сметне за редно да завърши отбелязването на 20 години от Мистерия подобаващо, с нов кючек.

Абе да завъртим най-добре шотовете заедно със студентите и да не я мислим...:1000(6):

• Like 1
  • Love 1
преди 14 минути, NazzkO каза:

C041EC50-1E31-4B3F-8A82-6C50146522BD.png

Според мен някой е забравил да направи клипа "частен" до утре в 12:00 часа. :D 

• Haha 3
преди 7 часа , Balkandji1 каза:

По натрошени стъкла вървя - Топ ремикс, топ класа.

Уникален е! Не го бях чувала. Звучи много яко. :happyppl:

Този човек прави топ ремикси. 

преди 3 часа , Fast каза:

Това преди или след интервюто по Нова е било, защото там беше казала че в днешно време нямало приятели и всичко било интереси.

Не знам. Вчера и видях инстаграма. Преди това не съм се заглеждала в последователите й от доста време. 

преди 16 минути, SG каза:

На Галена баладата е по-подходяща за ЧРД. Нека тя да я отложи за май, а ДС да разбие декември с нейната. :D Ако въобще я издаде, все пак иде Нова година и може да сметне за редно да завърши отбелязването на 20 години от Мистерия подобаващо, с нов кючек.

Абе да завъртим най-добре шотовете заедно със студентите и да не я мислим...:1000(6):

Хахахах и балонии и наргилета 😀😀😀

Тази година съм ѝ слушал само около месец песента за мъжете 🫢

и сладки сънища от югуж😭

• Like 1
преди 52 минути, SG каза:

Този път и на мен ми хареса. Мелодията звучи много добре. Получило им се е, браво! 

• Like 2
преди 12 часа , DarkChild каза:

Мене на Симанка ми мяза.

Някво човекоподобно със сигурност 

преди 10 часа , Balkandji1 каза:

ТОПА! Глория с хит.

То и есента със Стораро беше хит, а днес дори тя не я помни! 

• Like 2
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...