Jump to content

Препоръчани коментари

преди 19 минути, xroflx9 каза:

Цура кога ще пуска клипа на годината? Нямам търпение отново да унижат гнусната Счетоводителка.

Счети кога ще пуска самостоятелната? Сигурно наесен… 

преди 1 час , asylum каза:

Ах, тази Петра! 😍 

Нина пее, балета танцува, а Петра се люшка и гледаш само нея! 😜

• Like 1
  • Love 1

Преслава не бърза да издава нова песен, то и не минало достатъчно време след последната. Та в този ред на мисли конкуренцията много бързо запрята ръкави за нов сингъл, та последният илезе преди има-няма месец. 

• Like 1

Nina in the middle. Любимката на форума тука как се е набутала между шамарите. :D

ae.jpg

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1

Ама аре писна ми вече,пак ли Галена ще спаси чалгата???

Утре излиза официалният хит на Лято22

Screenshot_20220706-215731_Facebook.jpg

• Like 1
  • Haha 2
  • Love 1
преди 5 минути, pacho каза:

Nina in the middle. Любимката на форума тука как се е набутала между шамарите. :D

ae.jpg

шЪмарите. Взимала е Нинчето отрано мерки против остеопороза! 

• Haha 4
преди 8 минути, Balkandji каза:

Преслава не бърза да издава нова песен, то и не минало достатъчно време след последната. Та в този ред на мисли конкуренцията много бързо запрята ръкави за нов сингъл, та последният илезе преди има-няма месец. 

Да, според мен трябва да пусне песента с летен клип и лятно настроение през есента. :happyppl:

• Like 3

"Много бързо", нищо че я бави от март 2021. Еуфория си беше обявена като песен за личен кеф още първата минута след премиерата, така че, не виждам смисъл да си бави повече истинският проект за лятото.

• Like 3
  • Haha 3
  • Love 1

Много е смешно, когато някоя певица осъзнае слабост в сингъла си и го обяви за "песен за личен кеф". Сякаш не гони постижения в класациите и популярност. За личен кеф се пее под душа. 

• Like 3
  • Haha 1
  • Love 1

Новият дует на Галена утре в 18. Съмнява ме Цура да пусне в същата седмица.

Също така ме съмнява Емилия да пусне солова песен след всичките ѝ колаборативни постижения.

• Like 1

Този пък Lelqtian почна да лайква постовете с възхвала на Галена само, за да е против мен. Страшно лицемерен и продажен. Пу-пу да не ти е уроки! 

• Like 1
преди 1 минута, Balkandji каза:

Много е смешно, когато някоя певица осъзнае слабост в сингъла си и го обяви за "песен за личен кеф". Сякаш не гони постижения в класациите и популярност. За личен кеф се пее под душа. 

A real hitov hit for lichen kef by Nina Dimitrova

• Like 2
  • Love 2

Оф,стига сте спамили с тия нафталини. Почна да ми бъгва форума.

• Like 1
преди 17 минути, Willy каза:

"Много бързо", нищо че я бави от март 2021. Еуфория си беше обявена като песен за личен кеф още първата минута след премиерата, така че, не виждам смисъл да си бави повече истинският проект за лятото.

Сега ме почна да ме вълнува къде и е личния кеф да чопне горе долу цялата песен? 

• Like 1
  • Thanks 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...