Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 12 минути, hohster каза: Не се изявявай като инспектор Гаджет, има си хора, които ще разберат в крайна сметка каква е истината, освен ако не я потулят по бързата процедура. Нищо не се изявявам. Във фейса Симеон Милков във фейс страницата му Шибанистан вчера се включи на живо от дискотеката в Русе Showroom той както и собственикът на клуба Петър Йорданов, който е работил дълги години с Цеци Лудата глава. Каза доста неща за Лудата глава какъв изрод е, отделно този Симеон каза,че се е свързал с прокурор и тече разследване още и лично прокурорът му е казал,че е много специфичен случай. В следващите лайфове, Симеон ще се свърже и с човекът, който е снимал трупа на Денис, собственикът на сградата също, ще потърси и Пашев, също ще говори с прокурор пак, за да каже докъде е стигнало разследването и да му зададе въпроси. И Лудата глава наистина е заплашвал някаква нова певиц,а, на която й предстои подписване с Даймънд и този чат го знам аз, там Лудата глава казва, а Ави знае ли, че и аз бях там на терасата? И тук се навързват много неща, че и Лудата глава трябва да бъде разследван. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 9 часа , Stela каза: Спокойно може да участва в кастинга за двойници на каката на Майкъл ДжЕксън - Ла Тоя: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Ангел с Dj Дамян по Фен Тв в момента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Алекса се видя колко "страда". Не изчака и 40 дена и отиде на почивка в Истанбул и пуска снимки оттам. От вчера пък даже си е сменила вече профилната си снимка. Всички му се пишат за приятели, а са фалшиви и долни лицемери. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 @asylum чата с него продължава и по-брутално ама не е за тука. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Аз до 16:00 ч. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 11 минути, PHILIPP PLEIN каза: Аз до 16:00 ч. Дано изкарат флоп! Много ще се смея! 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 15 минути, THE IIconic каза: Дано изкарат флоп! Много ще се смея! 😂 Пожелавам ти някой вече да ти направи някакъв кеф по празниците, че ми е тъпо да те гледам как се измъчваш по цял ден в този форум. 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 44 минути, THE IIconic каза: Дано изкарат флоп! Много ще се смея! 😂 Това да не ти е песните на Кама след 2006, с изключение на точно 2 хита ?? 3 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Сторитата на Дес цепят. Хората пеят дори дуета с Лорена.😮 Да се сети най-накрая и тя да качи такива, другата ретро лидерка Камс постоянно го прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 11 часа , DarkChild каза: Явно ѝ се иска от клизмата на Пепа. За разлика от пресиното, скрийншота от сторито на Галена е фейк 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Надявам се да пуснат някоя бруталка,имам големи очаквания понеже ми омръзна от сушата в жанра. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Предвид кариерата на Азис (песните му последните 5 години), аз засега имам резерви към песента. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 41 минути, Olay каза: Предвид кариерата на Азис (песните му последните 5 години), аз засега имам резерви към песента. Да, но тук е с Галена. Това трябва да те обнадеждава. Още малко и ще разберем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 52 минути, Olay каза: За разлика от пресиното, скрийншота от сторито на Галена е фейк Само тук не разбраха, че скрийна е обработен за майтапа .... Веднага на въдицата щом е за Галена 😂😂😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 1 час, xroflx9 каза: Надявам се да пуснат някоя бруталка,имам големи очаквания понеже ми омръзна от сушата в жанра. Пак на Преса муцуната използвали - дайте малко креативност. 8 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 4 минути, GSA каза: Пак на Преса муцуната използвали - дайте малко креативност. Ако беше на Преса муцуната трябваше да сложат някой мопс. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Галено, Галено ... погреба за пореден път 99% от колежките си Къде е счетоводителката сега се пита в задачата, с онзи изтърбушен клип 4 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Това не е песен, това е бруталия! А за изпълнението нямам думи - супер въздействащи и двамата. Галена по-красива не знам виждал ли съм я някога, особено с първата визия. Азис по-космат и черен също не съм го виждал май. Стара циганка позна ми, че хиляди тениски ще бъдат разкъсани и запалени на тоя зверски хит. 😁 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 10к харесвания за час!! Това е страшно много, колко ли ще имат за ден?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Този коментар перфектно описва последните 2 години! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Поколенията се сменят, но някои не дават индикации да позволяват да ги сринат. Радвам се, че и от тази генерация съм си харесал певица именно от този тип, както беше и от предното. Личи си, когато си бил лидер толкова години и не се и замисляш да дадеш на заден и да се депреснеш заради по-младите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Водка… звучи добре 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Да си измием ушите с хитов барбинов хит след Анокарениния провал 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 преди 6 минути, Kriminal каза: Да си измием ушите с хитов барбинов хит след Анокарениния провал Така е по- добре! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари