Този коментар е популярен. Senhor Публикувано Октомври 26 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Октомври 26 преди 9 минути, Danger. каза: Точно на предния ден (часове) преди случката Денис е бил в Плаза, сега видях албума. Според вас на тази снимка прилича ли ви на човек, който на следващият ден ще направи самоубийство? Нещо ми стана съмнително. Няма как да знаем как се е чувствал вътрешно. Преди да се самоубие един човек, не е задължително да изглежда като зомби или влязъл в лудница. Особено в днешно време, когато нивата на депресия и душевни разстройства са в апогея си... Без значение дали е било умишлено или нещастен случай, станалото е факт. Нищо не може да го върне. 14 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alessa Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Със сигурност има нещо гнило и заплетено в целия случай, но мисля, че не е наша работа да се ровим. Има си полиция, разследващи около случая - надявам се адекватно да се извършат огледите и съответно обявят крайните заключения. Но каквото и да е станало - Денис може ли да бъде върнат? Не може, за съжаление. Дано поне след тази трагедия закостенелите мозъци, твърдящи, че психичните проблеми са лигавения, осъзнаят колко са грешали и как нито едно неразположение - било то психично или физическо, не бива да се неглижира. Никой не се замисля, но реално вече всеки втори страда или е страдал някога от паник атаки и начални фази на депресия, но малцина са тези, потърсили психологическа или психиатрична помощ. Защо? Защото всичко, касаещо психиката, все още е табуирано в нашата мила страна. Ходенето на психолог все още се свързва с ненормалност и лудост, докато на Запад е нещо напълно нормално да отидеш на психолог, даже за профилактичен преглед (както тук ходим на офталмолози, кардиолози и т.н.). Истината е, че сме много назад в грижата за душевното си здраве, особено в неспокойни и несигурни времена, в каквито живеем. По повод на горната снимка на Денис от дискотека - невинаги може да се определи какво става в душата на човек само по изражението. Някои хора доста добре се прикриват - показват на света широки усмивки, докато вътрешно са на ръба на психическото оцеляване. Разговори трябват, внимание, изчистване на негативното отношение, циркулиращо и до днес, когато се заговори за посещение при психолог. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Какво пък му е комунистическото на "Приказките"?🙄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, Kitty каза: Какво пък му е комунистическото на "Приказките"?🙄 Нафталин. 3 1 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 20 минути, Danger. каза: Точно на предния ден (часове) преди случката Денис е бил в Плаза, сега видях албума. Според вас на тази снимка прилича ли ви на човек, който на следващият ден ще направи самоубийство? Нещо ми стана съмнително. Има десетки известни личности, които часове преди да посегнат на живота си са изглеждали щастливи. Не е нищо ново. Това да си в депресия не означава непременно, че ще си заключен вкъщи нон-стоп и ще изглеждаш нещастно. 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 3 часа , alisali1234 каза: Какво става бе, Ангел, Денис със самобийство, Орнела починала, чакаме Сашка (то даже е гнусно да кажеш "чакаме", ама ако е така...)... Черни облаци над фолка, вярно.. Орнела е жива и здрава. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 3 часа , alisali1234 каза: Какво става бе, Ангел, Денис със самобийство, Орнела починала, чакаме Сашка (то даже е гнусно да кажеш "чакаме", ама ако е така...)... Черни облаци над фолка, вярно.. Ангел починa от Covid 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 15 минути, Alessa каза: Със сигурност има нещо гнило и заплетено в целия случай, но мисля, че не е наша работа да се ровим. Има си полиция, разследващи около случая - надявам се адекватно да се извършат огледите и съответно обявят крайните заключения. Но каквото и да е станало - Денис може ли да бъде върнат? Не може, за съжаление. Дано поне след тази трагедия закостенелите мозъци, твърдящи, че психичните проблеми са лигавения, осъзнаят колко са грешали и как нито едно неразположение - било то психично или физическо, не бива да се неглижира. Никой не се замисля, но реално вече всеки втори страда или е страдал някога от паник атаки и начални фази на депресия, но малцина са тези, потърсили психологическа или психиатрична помощ. Защо? Защото всичко, касаещо психиката, все още е табуирано в нашата мила страна. Ходенето на психолог все още се свързва с ненормалност и лудост, докато на Запад е нещо напълно нормално да отидеш на психолог, даже за профилактичен преглед (както тук ходим на офталмолози, кардиолози и т.н.). Истината е, че сме много назад в грижата за душевното си здраве, особено в неспокойни и несигурни времена, в каквито живеем. По повод на горната снимка на Денис от дискотека - невинаги може да се определи какво става в душата на човек само по изражението. Някои хора доста добре се прикриват - показват на света широки усмивки, докато вътрешно са на ръба на психическото оцеляване. Разговори трябват, внимание, изчистване на негативното отношение, циркулиращо и до днес, когато се заговори за посещение при психолог. Добре дошла, миличка! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 3 минути, asylum каза: Нафталин. Ти си нафталин.😡 Ресторантът си изглежда страхотно, само цените му са твърде високи. Аз много съжалявам, че не съм имала възможност да посетя ресторанта по времето, когато любимите ми изпълнителки правеха страхотни песни, бяха естествени и красиви и на върха на славата си. Яд ме е, че не съм била там на участие на Анелия например. Както и че не видях ресторанта, преди да направят някои промени в него. Ако помните моя разказ за посещението ми там.........Въртях се като пумпал и разглеждах. Дано поне да са оправили ония датчици в тоалетната. Лелее, сега видях мястото, където е станало. Ужас! Или се е самоубил, или някой го е бутнал, но инцидент - не, невъзможно! Не и от такъв висок парапет на терасата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alessa Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 (редактирано) преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Добре дошла, миличка! Много ти благодаря, мили! Уникалният първи хит на кралицата. ❤️ Редактирано Октомври 26 от Alessa 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 6 минути, Kitty каза: Ти си нафталин.😡 Ресторантът си изглежда страхотно, само цените му са твърде високи. Аз много съжалявам, че не съм имала възможност да посетя ресторанта по времето, когато любимите ми изпълнителки правеха страхотни песни, бяха естествени и красиви и на върха на славата си. Яд ме е, че не съм била там на участие на Анелия например. Както и че не видях ресторанта, преди да направят някои промени в него. Ако помните моя разказ за посещението ми там.........Въртях се като пумпал и разглеждах. Дано поне да са оправили ония датчици в тоалетната. Лелее, сега видях мястото, където е станало. Ужас! Или се е самоубил, или някой го е бутнал, но инцидент - не, невъзможно! Не и от такъв висок парапет на терасата. Ужасно ретро и отживяло е. Нужен е пълен ремонт и обновяване. 2 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, asylum каза: Ужасно ретро и отживяло е. Нужен е пълен ремонт и обновяване. Направо да го съборят с един багер и готово. 3 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Е, тя си е останала някъде в 2006, предполагам за нея си е от модерно по-модерно. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Да бе, да го превърнат в нещо много грозно и еднорогско например, как пък не! Някой бил ли е в хотела към ресторанта? Мен много ме е яд, че не можахме да си позволим да отседнем там. Много ми се ходеше и в лоби бара.😢😭 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, Kitty каза: Да бе, да го превърнат в нещо много грозно и еднорогско например, как пък не! Някой бил ли е в хотела към ресторанта? Мен много ме е яд, че не можахме да си позволим да отседнем там. Много ми се ходеше и в лоби бара.😢😭 Да, стаите са ужасни. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kitty Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, asylum каза: Да, стаите са ужасни. И кое им е ужасното? Ти в коя стая беше? "Пепел от рози" ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 3 минути, Senhor каза: Е, тя си е останала някъде в 2006, предполагам за нея си е от модерно по-модерно. През 2006 всичко беше по-хубаво - и аз бих останала там! И не плащах сметки! 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 3 минути, Kitty каза: Да бе, да го превърнат в нещо много грозно и еднорогско например, как пък не! Някой бил ли е в хотела към ресторанта? Мен много ме е яд, че не можахме да си позволим да отседнем там. Много ми се ходеше и в лоби бара.😢😭 може да го префасонират в гей публичен дом и да поканят Андрейчето да рикриейтне това шоу на откриването: 3 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 39 минути, Danger. каза: Точно на предния ден (часове) преди случката Денис е бил в Плаза, сега видях албума. Според вас на тази снимка прилича ли ви на човек, който на следващият ден ще направи самоубийство? Нещо ми стана съмнително. Маска за пред хората.. а вътрешно само той си е знаел какво му е. Както и за приятелката ми.. от детската градина я познавах, най-близката ми, предния ден бяхме по кафетата, 2 дена по-рано абитуриентски бал.. усмихната, вика, пя... после разбрах ужасяващи неща дето и са се случили в семейството, но не е споделила с никой. За това винаги бъдете насреща за приятелите си, когато искат да споделят нещо. За вас може да е маловажно, да ви изглежда глупост, но за човека отсреща да му се струва най-важното за момента и да има нужда да го изслушат и разберат. 5 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AndreaForever Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 (редактирано) преди 16 минути, Alessa каза: Много ти благодаря, мили! Уникалният първи хит на кралицата. ❤️ Добър вечер само и единствено на феновете на Теодора Руменова Андреева! Редактирано Октомври 26 от AndreaForever 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alessa Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Като заговорихме за "Приказките" - поздравче с един хит, заснет там. ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Току що, Arwity каза: Маска за пред хората.. а вътрешно само той си е знаел какво му е. Както и за приятелката ми.. от детската градина я познавах, най-близката ми, предния ден бяхме по кафетата, 2 дена по-рано абитуриентски бал.. усмихната, вика, пя... после разбрах ужасяващи неща дето и са се случили в семейството, но не е споделила с никой. За това винаги бъдете насреща за приятелите си, когато искат да споделят нещо. За вас може да е маловажно, да ви изглежда глупост, но за човека отсреща да му се струва най-важното за момента и да има нужда да го изслушат и разберат. Бъди силна! Ако искаш да споделиш нещо, винаги съм на среща. Тежко ти е и отново преживяваш кошмара от трагичната й загуба без време. Мир на праха ѝ! Вярвам, че двамата с Денис са на едно по-добро място. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 Доста неща за Пашев ще излязат вярни и Коце ги знае. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 преди 1 минута, AndreaForever каза: Добър вечер само и единствено на феновете на Теодора Руменова Андреева! Какво мислиш за този недооценен трак, мило? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AndreaForever Публикувано Октомври 26 Report Share Публикувано Октомври 26 (редактирано) преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Какво мислиш за този недооценен трак, мило? Типичен хит в стилистиката на единствената и неповторима Андреа. "Любовник" очертава лирико-романтичната композиционна рамка,характерна за творчеството на Андреа. Редактирано Октомври 26 от AndreaForever 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари