Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 54
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Свежичко и много балкански отсвир, клипа целият ли е платен от споснора?? Това звучи като нещо дето постоянно ще си го поръчват по поздравите на фен тв, демек по-масово.

Нито трябваше да има първи дует, още повече трети. Съжалявам, че ще го кажа, но много слаба песен и много под нейното ниво. Друг е въпросът е, че не трябваше да пуска нищо минимум до края на септември. 

Някой да ми обясни кво има да се обсъжда на рекламен спот на хазартна компания? Готино, лъскаво, лишено от всякакъв смисъл и съдържание. 

Ако някой ми беше казал, че ще харесам песен на Галена, а @чушка. ще я плюе, щеше да му се изсмея. 

Криско песен на Слави и Куку бенд ли е взел? Класи под "Ти не си за мен". Галена да спре да помага на умрялата кариера на този.

Май пръснаха, всички пишат че това е най-силният им дует досега.

С @чушка. и @Danger. май още от сега ще трябва да почнем да се молим на иконите да няма и 4ти. :/

преди 1 минута, Willy каза:

Май пръснаха, всички пишат че това е най-силният им дует досега.

С @чушка. и @Danger. май още от сега ще трябва да почнем да се молим на иконите да няма и 4ти. :/

Аз усещам как я наплюхте, а сега ще почнете да я въздигате за хит на годината. 😂

Криско и Тото явно се състезават в някаква Слави wannabe надпревара - всичко тук крещи Ку-Ку Бенд.

Слави Трифонов - Чалгарския Сорос.

Музиката: Дай ми 5-5-5 минути...

Клипът: Червена точка + Да ти викна ли такси

Песента: 

Не ми допадаше идеята за още един дует точно сега, но крайния резултат всъщност е доста добър. Този тип звучене си върви сред българите, може да излезе нещо по-трайно. Клипът е силен, но too much рекламен.

Не трябваше да го издават толкова скоро след Ти не си за мен, това би било идеалният есенен трепач.

Брутална Галена 🔥

Лъскаво видео 🤩

Слабичка песен .. не е лоша,но не е и баси хита 🆒

Не му се получава на Криско в последно време и това е.

преди 14 минути, Danger. каза:

Топ!

Галена е нямала толкова силна година от 2015!

Дано да вземе "Певица на годината".... 😂

Изобщо не ми хареса. Най-слабият им дует. Скучна песен, като пълнеж в турски албум. Много мразя метафори за наркотици, пък е и банално, още повече не отива на топ име. И е кощунство да излиза толкова скоро след трепача

Още не съм чул Тиана и Радо Шишарката, но със сигурност е по-добре. Засега се връщам при Ломска и Емуто, Айви и Ария, да си оправя слуха. 

преди 14 минути, Danger. каза:

Рециклирали са това? 

Усещане за Мерилин, прочит 2021. Сериозно ли тая рекламна песен на Ефбет ви харесва?

Песента звучи хитово, но изобщо не ми харесва как тоя се закачи за Галена за още 5 минути слава. Докато му вървеше кариерата не ебаваше чалгата изобщо.. 

С тоя efbet oчаквах Златка да излезе и да вкара гол. 😂

Галя е хубава и др нищо

image.png.32d5d966af468b81e741302a2e9661be.png

КОПИРА ЕФЕНДИ

Обратно при барби хита

преди 2 минути, Kriminal каза:

Галя е хубава и др нищо

image.png.32d5d966af468b81e741302a2e9661be.png

КОПИРА ЕФЕНДИ

Обратно при барби хита

В всеки клип с тие златни парцалки на Балмайн. 

Егати и малоумщината! Тия двамата сополингери яко дразнят.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...