Just_Me Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 11 часа , pacho каза: Откога го издирвам този лъскав, гъзаро-тузарски клип на тази лятна хитачка, писана за софийския хай лайф Какво ли се случва сега с Насти? Изпял е топ песни! Обожавам "Тез очи зелени" ❤️ 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 https://www.facebook.com/lubomira.petrova.526/videos/521547722275010/?d=n Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 35 минути, Just_Me каза: Какво ли се случва сега с Насти? Изпял е топ песни! Обожавам "Тез очи зелени" ❤️ Преди 3-4 години бях в Чевермето в Несебър - кръчмарските певци бяха Исмералда и Ерик, и разни незнайни. Амети и Насти бяха сред гостите със семействата си и ги накараха да изпеят няколко песни - страшен купон направиха. После и Борис Солтарийски пя 1 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Да започнем деня с малко ДЖАЗ! Домати, пипер, патладжан.(x2) ще ти дам с думи днес аз галантни. Моите стоки са най- пикантни. Домати, пипер, патладжан. Аз продавам и тук при мен се стичат сред пазарските сергии много хора, коренно различни, с пари и без пари. Те купуват или просто зяпат без да им запомням аз лицата- хиляди лица, пъстър свят. Но веднъж сред навалицата гъста аз видях едно момче с по-различни и хипнотични, хубави черти. Той си тръгна без да забележи моите разпалени копнежи. Спри, загадъчно момче и при мен върни се! Припев: Домати, пипер, патладжан.(x2) ще ти дам с думи днес аз галантни. Моите стоки са най- пикантни. Домати, пипер, патладжан.(x2) Домати, пипер, патладжан.(x2) Често пъти срещаме случайно своя приказен дар на пазара, в кино някое или в нощния бар. Само, че докато се усетим изплъзва ни се той от ръцете! Спри загадъчно момче и при мен върни се! Ако пак оттук сега премине, както мина и преди, ще му кажа, че сред всички други той за мене е един! С пипер, патладжан и домати ще му правя цял живот салати! Хей, загадъчно момче, моля те- върни се! 5 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 13 часа , pacho каза: Нашите чалгарки е време да слязат от самолетите и да се пуснат от шлифера на Господ, за който са се хванали. Това, за справка, е певица, която живее в собствен дворец във Виена със сигурно 743628394 спални и кенефи, има автопарк с ултра скъпи автомобили, има телевизия и една сурия народ, който бачка за нея, абе има пари за 3 такива живота напред и не й дреме вече, ни за Видин, ни за Белград, а каква емоция, какъв контакт с публиката, слиза, поздравява се с всички - няма ковиди и мовиди, няма определяне на публиката и на мястото. Да се учат да са хора първо, пък после звезди! Драгана е една селяка, заслужаваща да живее в Бусманци, с външен кенеф и стая единочка, с напикани дюшещи и поцинкована кофа. 6 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Току що, чушка. каза: Драгана е една селяка, заслужаваща да живее в Бусманци, с външен кенеф и стая единочка, с напикани дюшещи и поцинкована кофа. Много лесно си я представих точно така. Доста илюстративно! И токът да е непостоянен! 4 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 11 минути, чушка. каза: Драгана е една селяка, заслужаваща да живее в Бусманци, с външен кенеф и стая единочка, с напикани дюшещи и поцинкована кофа. Че кво ще прави тая у нас? Хич не я искам, да ми капризничи и да ми разлепи плакатите на Лиди. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 3 часа , stereoto_ каза: Да и това е така, това е едно от доказателствата, колко глупав народ сме и как се кефим да се е*бават с нас... От която и страна да го погледнеш така - културно, политически, житейски.. Ама защо си мислиш, че това някъде е фактор? Бритни Спиърс изкара цял сезон в Лас Вегас така? Беше и по оборотна от останалите, които пееха на живо. Не казвам, че е правилно, казвам че не е само тук. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Волим те Драгана, че се видим на кУнцерта, на новУгУдишнУтУ на ДМ Сат че са видим! gm 💋 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 17 минути, Willy каза: Волим те Драгана, че се видим на кУнцерта, на новУгУдишнУтУ на ДМ Сат че са видим! gm 💋 Тва е най - големия й хит. Дано изпее нея<3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Гордея се, че не съм бил фен и не се кефя на нито една от дъртите сръбски вампири. 2 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 3 часа , THE IIconic каза: От къде знаеш, че нямало по възрастни от 45+? Да не си минала да проверяваш лични карти? Не завиждай! Не може всеки път сички мъже за теб! Другия път и ти на Пепа и ше обарваш чичаци! 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Сега... че сме чуждопоклонници, СМЕ. И това е мега дразнещо. Сами си пречим. Обаче хейтът ви по Драгана е напълно необоснован. Другите и да ги плюете, няма да сгрешите. Жената има страхотно отношение към хората и толкова енергия, колкото нито една от тукашните пачаври няма на сцена. Успяла е по напълно нормален начин. Да не говорим какви концерти с хореография, музика и клипове е правила през 90-те... Не сте наясно, защото гледате нещата към момента и ви се струват кръчмарски. Проучете, пък тогава плюйте. Едит: И не се подигравайте на такива като нея и Деса, когато напълнеят - представете си пък, че имат и заболявания... 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 3 минути, adorable каза: Сега... че сме чуждопоклонници, СМЕ. И това е мега дразнещо. Сами си пречим. Обаче хейтът ви по Драгана е напълно необоснован. Другите и да ги плюете, няма да сгрешите. Жената има страхотно отношение към хората и толкова енергия, колкото нито една от тукашните пачаври няма на сцена. Успяла е по напълно нормален начин. Да не говорим какви концерти с хореография, музика и клипове е правила през 90-те... Не сте наясно, защото гледате нещата към 21 век и ви се струват кръчмарски. Проучете, пък тогава плюйте. Тя наистина може би е най окей. Мен още ми бие в главата Брена дето каза, че нашата музика няма душа. иначе Драгана и мен ме впечатли, това че е милиардерка 1, от там тва че е у Видин и е така топла. Но мнението ми си остава, ние си имаме наша музика и наши звезди. Трябва повече уважение за тях. Но това, че е милиардерка определено промени мнението ми за нея, ако го знаех по рано сигурно и мнението ми щеше са е по меко. Хубаво е да харесваш милиардери. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 14 минути, Danger. каза: Гордея се, че не съм бил фен и не се кефя на нито една от дъртите сръбски вампири. Всички сме ти повече от благодарни за тази информация. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Току що, WindWalkerMonk каза: Тя наистина може би е най окей. Мен още ми бие в главата Брена дето каза, че нашата музика няма душа. иначе Драгана и мен ме впечатли, това че е милиардерка 1, от там тва че е у Видин и е така топла. Но мнението ми си остава, ние си имаме наша музика и наши звезди. Трябва повече уважение за тях. Ти ако видиш нейни неща и пърформанси от 90-те - човек, това за Сърбия в онова време на инфлация и санкции и ВОЙНА, си е уау. На фона на кръчмотии с мазен привкус. Аз само нейните неща мога да изтърпя и съм слушал. Личната ѝ история също е впечатляваща - въпрос на късмет. Но страхотно семейство, без скандали и изцепки. Доста по-светски живот води, но не в стил Карлеуша, доста по-обрана е и не го натрапва. Като човек за мен е страхотна. Трябва да разграничаваме хората и се радвам, че ти го правиш. Съгласен съм, че трябва да подкрепяме нашите си. Ама те първо към себе си нямат уважение. Брена например се наду и нито си качи снимка с Глория, нито нищо. Искам Глория след това участие на Драгана да си даде сметка какво искат хората и от нея. Пеена на живо с бенд... да ПОПИТАШ публиката си какво иска да изпееш, да има ДИАЛОГ. Иначе Глория също остава, говори си с нас, тя самата има по-хубав репертоар и глас и от сръбкините, но трябва да разбере колко е важно всеки път да разнообразяваш тоя репертоар, да се раздаваш на сцена като за последно... В това отношение имаме още какво да учим от другите народи. Когато се заявим кои сме пред света, и светът ще погледне с други очи на нас. Засега сме мижитурки. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Но това, че е милиардерка определено промени мнението ми за нея, ако го знаех по рано сигурно и мнението ми щеше са е по меко. Хубаво е да харесваш милиардери. Чак милиардерка не е. Има телевизия, автопарк (мъжът ѝ), дворец на Мария Терезия, познанства със световни актьори, но тя знае и английски, има и филм, албум на английски - има какво да разкаже на тия хора, не мафиотски истории... Държи се като нормален човек, а не като че някой ѝ е длъжен или като сръбска майка (Цеца). Не е охранявана. Не държи оръжие вкъщи, както обича да казва. Колкото до това дали да харесваме милиардери или не, казано иронично или не - всичко е въпрос до човек. Или струваш, или не. Ние и тука имаме милиардери, ама... за харесване ли са? По-коректно е да кажем, че трябва да харесваме УСПЕШНИ хора, пък че нямали милиони - еми не всеки стига до там. Познаваш ли честни милиардери в България? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 8 минути, adorable каза: Колкото до това дали да харесваме милиардери или не, казано иронично или не - всичко е въпрос до човек. Или струваш, или не. Ние и тука имаме милиардери, ама... за харесване ли са? По-коректно е да кажем, че трябва да харесваме УСПЕШНИ хора, пък че нямали милиони - еми не всеки стига до там. Познаваш ли честни милиардери в България? Да, затова говорим. А според ститиските си е баш милиардер, още вчера като се спомена се разрових да проверя. Направо прикова погледа ми като плейбой с Камелия на Фокси. И е важно да са си милионери и милиардери, ама от тия западните, не тия тукашните мутряги. Ето една бъдеща такава. Рияната в хранителната индустрия: Обрат в отношенията между Деси Слава и Благой/ СНИМКИ - Signal.bg 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 8 минути, adorable каза: Познаваш ли честни милиардери в България? Да, щом познавам, за мен са честни. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 9 минути, WindWalkerMonk каза: Да, затова говорим. А според ститиските си е баш милиардер, още вчера като се спомена се разрових да проверя. Направо прикова погледа ми като плейбой с Камелия на Фокси. И е важно да са си милионери и милиардери, ама от тия западните, не тия тукашните мутряги. Още по-важно от това да са милиардери... е да не се болни мозъци, които от скука да създават вируси и разни други дяволии, докато същевременно се прикриват зад лустрото на филантропия или корпоративна отговорност. Да са милиардери, ама да не са изперкали - това на мен ми говори, че състоянието не им е разбило психиката. У нас уважавам всеки бизнесмен, който си плаща данъците и развива легална дейност, справя се с регулациите, но не и тия милиардери, които му извиват ръцете, за да са те отгоре. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 1 минута, чушка. каза: Да, щом познавам, за мен са честни. Сетих се за тая песен. Ако на Драгана нещо ѝ липсва при наличието на толкова пари - това е един адекватен стилист. Един път се облича добре, друг път зле. Сега това нещо във Видин, което е наметнала... не е ок. Толкова ли няма около нея хора да ѝ кажат. Тоя проблем го имат и нашите тука... Един парцал може да струва много, ама пак да си е парцал. Вече като видя някакви леопардово-змийски туники и десени... не знам... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 11 минути, adorable каза: Още по-важно от това да са милиардери... е да не се болни мозъци, които от скука да създават вируси и разни други дяволии, докато същевременно се прикриват зад лустрото на филантропия или корпоративна отговорност. Да са милиардери, ама да не са изперкали - това на мен ми говори, че състоянието не им е разбило психиката. У нас уважавам всеки бизнесмен, който си плаща данъците и развива легална дейност, справя се с регулациите, но не и тия милиардери, които му извиват ръцете, за да са те отгоре. Ох, мило, няма човек, който да печели много и да е наред с психиката или да не пие хапчета, да не пие алкохол или да не се друса. Да си много богат, означава да се лишаваш от страшно много неща и понякога да правиш онова, което трябва, без значение дали го искаш или не. Това са някакви розови филмчета, които разказваш. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 51 минути, WindWalkerMonk каза: Не завиждай! Не може всеки път сички мъже за теб! Другия път и ти на Пепа и ше обарваш чичаци! В никакъв случай не завиждам! Задоволен съм. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 44 минути, WindWalkerMonk каза: Да, затова говорим. А според ститиските си е баш милиардер, още вчера като се спомена се разрових да проверя. Направо прикова погледа ми като плейбой с Камелия на Фокси. И е важно да са си милионери и милиардери, ама от тия западните, не тия тукашните мутряги. Ето една бъдеща такава. Рияната в хранителната индустрия: Обрат в отношенията между Деси Слава и Благой/ СНИМКИ - Signal.bg И от какво точно са й милиардите, ако не от съмнителна дейност? Да не е основателка на Амазон или Тесла? Щото от една чалга да е не ми се вярва. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 преди 45 минути, adorable каза: Сетих се за тая песен. Ако на Драгана нещо ѝ липсва при наличието на толкова пари - това е един адекватен стилист. Един път се облича добре, друг път зле. Сега това нещо във Видин, което е наметнала... не е ок. Толкова ли няма около нея хора да ѝ кажат. Тоя проблем го имат и нашите тука... Един парцал може да струва много, ама пак да си е парцал. Вече като видя някакви леопардово-змийски туники и десени... не знам... Ако си милиардер не може да изглеждаш зле. Тогава модата е това, което ти носиш. Иначе си е екстра. Започнах да й симпатизирам, а като видях авто салона съвсем. преди 8 минути, DarkChild каза: И от какво точно са й милиардите, ако не от съмнителна дейност? Да не е основателка на Амазон или Тесла? Щото от една чалга да е не ми се вярва. Може да има акции и там То е малко над милиард, не е Джеф Безос. Иначе самата тя е около 100 милиона, което пак е супер много: Dragana Mirkovic Net Worth (2021 Update) (celebritynetworth123.com) За справка, Britney Spears е 115 Смешница: Britney Spears' Net Worth (Updated August 2021) | Wealthy Gorilla 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари