asylum Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 2 минути, Willy каза: Биляниш мисли че като копира Ариа и ще ни стане новата любимка?! Нем, мами кралицата е само една! Вижте я бе, вижте я бе, гледайте я к'ва КРАЛИЦА! От главата до петите, като снимка на корица! Всички песни й са оценка ей шестица! Рокси сериозно ли ще копира песен на Ариа и ние няма да разберем? Предпочитам тази копирачка! 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 2 минути, Willy каза: Биляниш мисли че като копира Ариа и ще ни стане новата любимка?! Нем, мами кралицата е само една! Вижте я бе, вижте я бе, гледайте я к'ва КРАЛИЦА! От главата до петите, като снимка на корица! Всички песни й са оценка ей шестица! Рокси сериозно ли ще копира песен на Ариа и ние няма да разберем? Стига с тази Ариа, новата Кралица е Данна! 1 1 1 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 минута, чушка. каза: Стига с тази Ариа, новата Кралица е Данна! Няма място за две кралици. Базата Данни може да се запише за принцеса, но и за това й е рано още. 2 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 9 минути, чушка. каза: Стига с тази Ариа, новата Кралица е Данна! Данна новата мека ароматизирана тоалетна хартия! Перфектна за вашите деца и семейство. 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 минута, pechenko каза: Данна новата мека ароматизирана тоалетна хартия! Перфектна за вашите деца и семейство. Не знаех, че само аз харесвам Данна в този форум. Добре, че съм повече фен на Галена, че да компенсирам с липсата на вкус. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Току що, чушка. каза: Не знаех, че само аз харесвам Данна в този форум. Добре, че съм повече фен на Галена, че да компенсирам с липсата на вкус. Харесавахме я, докато не се ориентира към грешната посока. Какво мислиш за Донка? 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 3 часа , THE IIconic каза: Ставате банални с "Кавала" и "ТатУЙровка". Абсолютно, не съм влизал тук от 20 дена и единственото читаво което чух е.... 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 минута, Willy каза: Харесавахме я, докато не се ориентира към грешната посока. Какво мислиш за Донка? Мисля, че има шанс, ако се открие с индивидуалност и ако успее да излезе от сянката на Галена. Личи си, че двете песни и клипове са минали през погледа на Галка, това по-скоро не ми харесва. Особено втората песен + клип, отвсякъде крещят нея. Приемам го за нормално по-скоро, имайки предвио че е израснала с нейни песни и че й е леля, но трябва да се открие с нещо, не с претоплени манджи. Така или иначе, има нужда от нови имена. Като на всеки млад човек, който стартира в някоя сфера, бих й пожелал само успехи! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 "Тик-так" претоплена манджа? Мисля, че трябва да погледнете по-сериозно на това девойче. Всичко си има да успее, а голямото му предимство е, че Оцко реално има само Лорена и Меди. Не смятам, че в другите фирми младите изпълнители имат подобен шанс. За ротация в популярен и наложен вече телевизионен канал да не говорим. Самият факт, че Галена съвсем преднамерено заведе Лорена при Оцко, а след това е племеничката говори, че в Пайнер никой няма да даде шанс на подобни. А и като знаем, че тази, която напоследък пътува доста често с Галена по участия и дори събира парите от кръчмарите е промоутър на Лорена, Меди, Доника и се грижи за кариерите на Софи Маринова, Деси Слава и Константин мисля, че Доника може да се озове в много приятна компания батковци и каки, което да я изстреля в една орбита. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Бях се отказал от надеждата, че Десислава ще пуска баладата скоро. Все пак не е еднодневен комерс, та да има хъс. Чудесно е, че ще можем да я пробутваме за успех от 2020 и няма да й се прекъсва рекорда. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Добре, че ще я качи в нейния си канал https://www.instagram.com/p/CJRHEQmpY56/ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 24 минути, Mr. Greshen каза: Добре, че ще я качи в нейния си канал https://www.instagram.com/p/CJRHEQmpY56/ Също нещо, което ме прави много доволен. Изненадващо за мен, Хит Микс засега я третират като голяма звезда повече, отколкото Пайнер. Уреждат й участия (когато има дискотеки), въртят я през 5 минути по ТВ, пуснаха й мърч, навярно влагат и в продукцията и дори й позволяват да си качва песните в нейния канал т.е да припечелва и от стрийминг. Не знам дали имат пръст и в това най-накрая да направи един добър музикален ход и да пусне балада, но ми харесва, че още от началото я подкрепят за не-комерсиални проекти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 час , чушка. каза: Стига с тази Ариа, новата Кралица е Данна! За пръв път чувам да има певица с такова заглавие. преди 2 часа , чушка. каза: Какво стана с Джулия? Чух, че е напуснала "Пайнер". Тази година имаше много силна песен, в лицето на "Чужда". Знаеш много добре какво следва. Коя е Джулия? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 3 минути, SG каза: Също нещо, което ме прави много доволен. Изненадващо за мен, Хит Микс засега я третират като голяма звезда повече, отколкото Пайнер. Уреждат й участия (когато има дискотеки), въртят я през 5 минути по ТВ, пуснаха й мърч, навярно влагат и в продукцията и дори й позволяват да си качва песните в нейния канал т.е да припечелва и от стрийминг. Не знам дали имат пръст и в това най-накрая да направи един добър музикален ход и да пусне балада, но ми харесва, че още от началото я подкрепят за не-комерсиални проекти. Това го прочетох като музикален хор в първия момент и веднага си представих как Деса отива в Омега да става и тя част от Тройницата ... We are the Troinitsa. You will be assimilated. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Значи преди да започне надуването на балоните да кажа за това което писах по-горе, че участията на Лорена, Меди, Доника, Деси Слава, Софи Маринова и Константин не се уреждат от Хит Микс или Оцко, а от Сашка "Ангелчето". И сега внимавайте, няма да повтарям: - Всички техни участия! п.п. Не съм много ОК, че баш Сашка ще реанимира Деса, но пък щом може да прави пари от нея, защо не? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 4 минути, foxy_vd каза: Значи преди да започне надуването на балоните да кажа за това което писах по-горе, че участията на Лорена, Меди, Доника, Деси Слава, Софи Маринова и Константин не се уреждат от Хит Микс или Оцко, а от Сашка "Ангелчето". И сега внимавайте, няма да повтарям: - Всички техни участия! п.п. Не съм много ОК, че баш Сашка ще реанимира Деса, но пък щом може да прави пари от нея, защо не? Тая част беше очевидната. По интересно е каква е ролята на Оцко в тая схема и защо беше тая пародия с "Деса отива в Оцко мюзик"? Да се вдигне някъв шум как е още е жива? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 8 минути, foxy_vd каза: Значи преди да започне надуването на балоните да кажа за това което писах по-горе, че участията на Лорена, Меди, Доника, Деси Слава, Софи Маринова и Константин не се уреждат от Хит Микс или Оцко, а от Сашка "Ангелчето". И сега внимавайте, няма да повтарям: - Всички техни участия! п.п. Не съм много ОК, че баш Сашка ще реанимира Деса, но пък щом може да прави пари от нея, защо не? Какво тогава печелят хитмюзик от цялата работа, част от хонорара ли Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Еее, Фокс, остави ни да се порадваме, че може да е било на някакъв плюс да зареже самопродуцирането, за да отиде в Хит Микс. Според мен на Десислава просто не й се занимава вече, камо ли да й се дават пари, а Оцко й е предложил добри условия за участията и издаването на продукцията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 5 минути, Lelqtian каза: Тая част беше очевидната. По интересно е каква е ролята на Оцко в тая схема и защо беше тая пародия с "Деса отива в Оцко мюзик"? Да се вдигне някъв шум как е още е жива? Оцко принципно си дири клиенти за песните. Но пък са му нужни знакови имена, които да върти, а това да вдига интереса към бъдещето на телевизията - каналите в тубата и подобни платформи. Не разбирам това обсебване предимно в Деса, непременно да я въртят по телевизии някакви, но по DSTV е още по шашава работа. Смята, че ще я забравят ли? Нали Сашка и обясни, че няма никакъв проблем? Държи над 30 дискотеки с лични договори и който прати, той ще пее в тях. За хонорара лесно ще се разбират, като го няма големият товар - процентът за Пайнер. Да гледа какво прави Кама бре, толкова е просто. Не е нужно да измисля топлата вода, просто пуска кранчето с червената точка и тя тръгва. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Деси е голяма звезда, нормално да я третират като такава. Една от малкото истински обичани от хората., определено най-очакваната премиера, заедно с на Меди Гледам, че обсъждате Емилиано с неговата песен - харесвам мазнотии, кючеци и т.н, но не знам какво й е специалното на "Татуировка". От многото хайп тук очаквах да е нещо страшно, онзи ден си я пуснах за пръв път - "пусни си камерата и се усмихни" и спрях. И 3 пъти повече гледания да събере от "Кавала", "Не, мерси", машъп-а на Преслава(който е топ между другото, евала) ми е неудобно дори да я слагам в едно изречение с тези песни, а не да е по-добра. На Алфите песента зарибява много, може би ще им е една от най-успешните песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 27 минути, foxy_vd каза: Оцко принципно си дири клиенти за песните. Но пък са му нужни знакови имена, които да върти, а това да вдига интереса към бъдещето на телевизията - каналите в тубата и подобни платформи. Не разбирам това обсебване предимно в Деса, непременно да я въртят по телевизии някакви, но по DSTV е още по шашава работа. Смята, че ще я забравят ли? Нали Сашка и обясни, че няма никакъв проблем? Държи над 30 дискотеки с лични договори и който прати, той ще пее в тях. За хонорара лесно ще се разбират, като го няма големият товар - процентът за Пайнер. Да гледа какво прави Кама бре, толкова е просто. Не е нужно да измисля топлата вода, просто пуска кранчето с червената точка и тя тръгва. Тоест Деса (и Меди, и останалите) на практика нищо не плащат на Оцко за ротация по телевизията (или някви жълти стотинки). Евентуално влачат нови песни в промоция. Деса не знам дали е обсебена да я въртят някъде - може, все пак е от старата школа и все още отчита факта как никой не гледа телевизия, още по-малко - тая на Оцко, ма щом иска, нека да я въртят. По интересно е как макето още не се е отказал от канала. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 преди 1 час, devotioner каза: Гледам, че обсъждате Емилиано с неговата песен - харесвам мазнотии, кючеци и т.н, но не знам какво й е специалното на "Татуировка". Мазнотии и кючеци не би следвало да присъстват в едно изречение с Татуировка, която песен си е мелодичен попфолк. преди 39 минути, Lelqtian каза: Тоест Деса (и Меди, и останалите) на практика нищо не плащат на Оцко за ротация по телевизията (или някви жълти стотинки). Евентуално влачат нови песни в промоция. Деса не знам дали е обсебена да я въртят някъде - може, все пак е от старата школа и все още отчита факта как никой не гледа телевизия, още по-малко - тая на Оцко, ма щом иска, нека да я въртят. По интересно е как макето още не се е отказал от канала. Единственият смисъл да те въртят по телевизия е Фен или ДСТВ, където хората звънят да се поздравяват. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Не е задължително една песен да е кючек, за да се хареса на ромите. Това нещо дето излезе миналата година има 10 милиона, а не е мазно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
devotioner Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Нищо не съм казал за ромите, редовно си ги слушам. На Емилиано “Болница” ми е приятна, “Татуировка” не е моето, меко казано. Тук се изкарва, че е следващата “Хабиби”, само за да бъде изкаран “Кавала” провал. И двете песни са успешни, но при различни групи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Чувствам се стар. Кога порастна 1 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари