Jump to content

Препоръчани коментари

преди 3 минути, presi_fen! каза:

Нещо замълчахте? Това ли очаквахте? Песен стил Ашли , това ли и е топ 5??

Ми има изтънчен вкус жената, за разлика от теб. Висшата класа не е за всеки, не може всички да се задоволяваме с песни за простолюдието, като на любимия ти толбухински прилеп. 

А по-добре песен стил Ашли, отколкото хич ;) 

• Like 1
преди 10 минути, presi_fen! каза:

Песента е комерс в стил Моро му и Добре ли си. Има ли нужда да ти припомням за успеха им?

• Like 1
преди 7 минути, -A. каза:

Е това ми дойде ту мач.

Много си я харесвам Емилия напоследък, но такива видеа са абсолютно излиши. Тя се взе за Мишел Обама. Нека прави хубави песни, но личния живот да си го пази за нея. Този парад е ненужден и накрая ще изиграе лоша шега. 

Емили, знам че четеш форума. Очаквам скоро да ни изненадаш с някое парче. Поздрави!

Не знам защо продължава да парадира с личния си живот. Мислех, че трагедията, която преживя, й е дала урок, но не. Продължава да ни навира в очите "Вижте ме колко съм богата и щастлива". Еми ок, ама нужна ли е такава показност? Хората са 2 месеца без работа, нашта позира с тениска Данче и Гергана. После сигурно мъжът й пак ще пише километрични фермани да се оправдава като ученичка.

преди 12 минути, -A. каза:

Емили, знам че четеш форума. Очаквам скоро да ни изненадаш с някое айфонче. Поздрави!

• Love 1
преди 2 минути, Gerganafen каза:

Не знам защо продължава да парадира с личния си живот. Мислех, че трагедията, която преживя, й е дала урок, но не. Продължава да ни навира в очите "Вижте ме колко съм богата и щастлива". Еми ок, ама нужна ли е такава показност? Хората са 2 месеца без работа, нашта позира с тениска Данче и Гергана. После сигурно мъжът й пак ще пише километрични фермани да се оправдава като ученичка.

Не го навира в нашите очи, а в тези на феновете си от цял свят. Не забравяй, че Счети вече е световна звезда! 

• Love 3
преди 14 минути, presi_fen! каза:

Точно ти ли ми говориш за комерси в стил Ашли :laughing: Айде чантата, торбата и за хапчета :1000(30):

• Like 2
  • Love 1
Току що, asylum каза:

Не го навира в нашите очи, а в тези на феновете си от цял свят. Не забравяй, че Счети вече е световна звезда! 

Знам това, но Короната е глобален проблем, не само в БГ. Да изнесе концерт с песни на Уитни, Гранде и Марая, за да й простим!

• Love 1
Току що, Wild_Style каза:

Точно ти ли ми говориш за комерси в стил Ашли :laughing: Айде чантата, торбата и за хапчета :1000(30):

За какви хапчета говориш , не виждаш ли песента каква е? Като всички други въпреки ,че ми харесва , но си признайте ,че не сте очаквали такава слаба песен!

• Haha 2

Между Преслава и Галена вече почти никаква разлика няма. Нито визуална, нито музикална.

Току що, presi_fen! каза:

За какви хапчета говориш , не виждаш ли песента каква е? Като всички други въпреки ,че ми харесва , но си признайте ,че не сте очаквали такава слаба песен!

Какво съм очаквал смятам че си е моя работа :rolleyes: Чакай на новата Преслава поредния комерс и не занимавай повече. Никому не е нужно :kissing2:

преди 1 минута, Beat. каза:

Между Преслава и Галена вече почти никаква разлика няма. Нито визуална, нито музикална.

Това е добре дошло за Счети! 

преди 2 минути, presi_fen! каза:

Коментарът ти доказва, че Галош си е постигнала целта. Благодаря от нейно име за потвърждението. Пепе ле пю ако я пееше, ти друга песен щеше да пееш, ма нейсе ;)

• Haha 2
  • Love 1
преди 5 минути, Gerganafen каза:

Знам това, но Короната е глобален проблем, не само в БГ. Да изнесе концерт с песни на Уитни, Гранде и Марая, за да й простим!

Е, кат има корона, бурка ли да сложи? Макар че може да я попредпази малко :D

Да изтропа Мъри Стано на двора у тях, да покаже още малко разкош - може да има златен чардак, още не сме видели ;) 

• Haha 1
  • Love 1
преди 28 минути, Beat. каза:

Хей Преславови

• Like 1
  • Haha 1

Горките Галенови за жалене сте сами си вярвате ,че това нещо е новаторско и е кой знай какво! Повече няма да коментирам след няколко дена ще видим шита и ще ви се присмея отново! 

• Dislike 1

Screenshot-20200506-174657-You-Tube.jpg

Дислайковете са по-малко от 1%.

Това идва страхотно след първоначалният огромен хейт на Ламбо.

• Like 1
  • Love 2

И за "Пиян" първите коментари бяха, че е просто една от многото Ганевски песни, но в крайна сметка е един от хитовете на 2019 и се открои. Очаквам същото да се случи и със "100 живота". 

• Love 1

Аз не знам как фен на Преслава няма срам да каже нещо лошо за новата песен на Галена, че тя Преслава с такива песни си износи кариерата бе хора, вие в момента плюете по собствения си вкус. 

• Like 5
  • Love 1
  • Dislike 1

Що не казвате, че някаква инфлуенсърка подарява памперси на феновете си, след като излезе песента на Галена? Защо ли подарява? Сигурно са се насрали от кеф или от друго, но 100% са се насрали! 

• Haha 4
  • Dislike 1
преди 1 минута, pechenko каза:

Що не казвате, че някаква инфлуенсърка подарява памперси на феновете си, след като излезе песента на Галена? Защо ли подарява? Сигурно са се насрали от кеф или от друго, но 100% са се насрали! 

За първи път ги подарява нали хахаха пфф

преди 1 час, retr0 каза:

Аз не знам как фен на Преслава няма срам да каже нещо лошо за новата песен на Галена, че тя Преслава с такива песни си износи кариерата бе хора, вие в момента плюете по собствения си вкус. 

Не беше ли твърдо изискване феновете на Прилепа да нямат вкус? 

• Like 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...