Jump to content

Препоръчани коментари

преди 17 минути, omline каза:

И за финал наградата за неадекватност отвива приииии...... :D

Признавам, последното не го прочетох и помислих че говориш за съвсем друго.
Тук няма никакви американски политики. Всичко с лек привкус на запад се отхвърля, защото Ганьо е кисел инатчия, и не осъзнава че младите бягат на запад, защото тук не е като на запад, и не могат насила да заобичат изтока.

преди 22 минути, Fast каза:

Тук няма никакви американски политики. Всичко с лек привкус на запад се отхвърля, защото Ганьо е инатчия, и не осъзнава че младите бягат на запад, защото тук не е като на запад, и не могат насила да заобичат изтока.

Е тук разби просто! :D  От 30 години основното, с което се мерим е запада. Ако беше иначе нямаше никога да влезем толкова бързо в Европейския съюз и НАТО (за справка Турция от деситилетия Брюксел  ги лъжат, че ще започнат преговори, а дори не са били комунистическа държава и пак за справка само да ти кажа, че причината е НЕхристиянските им корени). Ние за има няма 12 години (от 1995) успяхме да влезем в най-престижните западни съюзи, което е сериозен прецедент по мое мнение. И това се случи при сериозен обществен консенсус.

На фона цялата западна култура, която дори от чешмата тече, се намери и един заблуден, който да каже, че "всичко с лек привкус на запад" се отхвърляло. Бе ти къде живееш, бе мой! Връзка с действителността имаш ли изобщо? Връзка с главния имаш ли?

Това, че някой се бори за запазване на някакви свои национални традиции и черти, не означава, че воюва със запада.

Трябва да си най-презиращия собствената си страна човек в света, за да направиш такова твърдение и то в сериозен разговор. 

• Like 1
преди 23 минути, omline каза:

Е тук разби просто! :D  От 30 години основното, с което се мерим е запада. Ако беше иначе нямаше никога да влезем толкова бързо в Европейския съюз и НАТО, (за справка Турция от деситилетия от Брюксел  ги лъжат, че ще започнат преговори, а дори не са били комунистическа държава и пак за спрвака само да ти кажа, че причината е НЕхристиянските им корени). Ние за има няма 12 години (от 1995) успяхме да влезем в най-престижните западни съюзи, което е сериозен прецедент по мое мнение. На фона цялата западна култура, която дори от чешмата тече, се намери и един заблуден, който да каже, че "всичко с лек привкус на запад" се отхвърляло. Бе ти къде живееш, бе мой! Връзка с действителността имаш ли изобщо? Връзка с главния имаш ли?

Това, че някой се бори за запазване на някакви свои национални традиции, не означава, че воюва със запада.

Трябва да си най-презиращия собствената си страна човек в света, за да направиш такова твърдение и то в сериозен разговор. 

В ЕС и НАТО сме само на хартия. Въпреки вдъхновеното от запад забавление, нямаме една прогресивна политика както там. Манталитета не се е променил от края на соца. Видно е по плашещия брой фенове на Путин,  "националистическите" партии и агресивната реакция към ИК (що да не мога да бия жената/не искам джендъри) и Стратегията на детето (що да не мога да бия децата/Норвежците джендъри ще ми ги откраднат).

Слушайте тази песен.

преди 4 минути, Fast каза:

В ЕС и НАТО сме само на хартия. Въпреки вдъхновеното от запад забавление, нямаме една прогресивна политика както там. Манталитета не се е променил от края на соца. Видно е по плашещия брой фенове на Путин,  "националистическите" партии и агресивната реакция към ИК (що да не мога да бия жената/не искам джендъри) и Стратегията на детето (що да не мога да бия децата/Норвежците джендъри ще ми ги откраднат).

Слушайте тази песен.

Това е твое субективно мнение. Всеки интелигентен и трезво мислещ човек на възраст вижда разликата с преди 30 години и трябва да е или изключително голям нихилист или изключително голям глупак, за да твърди че няма осезаема промяна във всеки аспект на живота.  

И в крайна сметка това, че сме влезли в тези съюзи не означава, че трябва да се отречем тотално от себе си в полза на безумието, което защитаваш.

Законите в една страна не трябва да са само вносна стока. Нали все пак трябва да отговарят на профила на нацията, която ще ги прилага.

Затова казах по-рано, че американците могат да си позволят екзотиката да се преструват, че гей хората са онеправдани. Ние не можем. Мащабите не ни го позволяват и всеки, който работи в полза на обратната теза е в гьола на националното предателство с двата крака. И ако нацията ни се топи, то със сигурност не е заради дискриминацията.

• Like 1
преди 29 минути, omline каза:

И в крайна сметка това, че сме влезли в тези съюзи не означава, че трябва да се отречем тотално от себе си в полза на безумието, което защитаваш.

Затова казах по-рано, че американците могат да си позволят екзотиката да се преструват, че гей хората са онеправдани. Ние не можем. Мащабите не ни го позволяват и всеки, който работи в полза на обратната теза е в гьола на националното предателство с двата крака. И ако нацията ни се топи, то със сигурност не е заради дискриминацията.

Не е безумие. Няма нищо сбъркано в тези хора, и не заслужават репресии. Никой не заслужава социално изключване. Кое е толкова трудно за разбиране? Парите не са извинение, щом са намерили за Балкански Поток, който не ни касае по никакъв начин. Плюс това ЕС ще ни дадат мило и драго за помощи за интеграция. Българските "националисти" които тъгуват по най-мрачините ни периоди, като годините, в които сме били членове на тристранния пакт или сателитна република на СССР не са никакви патриоти, и само ни изолират от цивилизацията. Имаме шанс да сме на правилната страна на историята този път, но докато се усетим, ще са ни натикали в Евразийския съюз.

• Like 1
преди 4 часа , Fast каза:

Не е безумие. Няма нищо сбъркано в тези хора, и не заслужават репресии. Никой не заслужава социално изключване. Кое е толкова трудно за разбиране? Парите не са извинение, щом са намерили за Балкански Поток, който не ни касае по никакъв начин. Плюс това ЕС ще ни дадат мило и драго за помощи за интеграция. Българските "националисти" които тъгуват по най-мрачините ни периоди, като годините, в които сме били членове на тристранния пакт или сателитна република на СССР не са никакви патриоти, и само ни изолират от цивилизацията. Имаме шанс да сме на правилната страна на историята този път, но докато се усетим, ще са ни натикали в Евразийския съюз.

А ще има ли по географските ни ширини кой да оцени след 50 години на коя страна на историята сме били днес? Тоя въпрос Иди ли ти до акъла?

преди 9 часа , Blueberry каза:

А за Австрия какво мислиш? Бях за няколко седмици във Виена преди години и много ми хареса, направо се влюбих. 

Явно българин за мъж няма да си хвана, те и без това милениалите са все още масово батка/мутра стайл. :( 

Виена е разкошен град, и реално не е кой знае колко по-скъп от София :) Добре де, живеенето не е кой знае колко по-скъпо от София, зависи от екстрите. Последно преди епидемията даже имаше бг кръчма и бяха викали някви Тройници, така че и нощен живот има. Реално ако се трудореализираш на сходна или по-добре заплатена позиция ще ти хареса.  (ПС не съм пребивавал още за постоянно във Виена, но съм размишлявал над въпроса)

За екскурзия другия път посети Залцбург, по-малко е от Виена но още по-разкошно. 

• Love 3
преди 9 часа , omline каза:

единственото нещо, което смятам за полезно, е да могат да си ходят на свиждане в болници. 

Въй, наистина ли нямат право? Защо?

• Like 1
преди 12 минути, asylum каза:

Въй, наистина ли нямат право? Защо?

Не го разсейвай от въпроса дето му зададох, защото на него специалността му е да се прави на ударен и ще се впусне в една тирада за нещастната съдба и онеправданост на ЛГБТ агентурата, игнорирайки наистина най-съществената обществена тема.

• Haha 2
Току що, omline каза:

Не го разсейвай от въпроса дето му зададох, защото на него специалността му е да се прави на ударен и ще се впусне в една тирада за нещастната съдба и онеправданост на ЛГБТ агентурата, игнорирайки наистина най-съществената обществена тема.

• Like 1
  • Haha 1
преди 15 часа , Fast каза:

Вашия идол.

Аз ще гласувам за тях. Ей така за ташака, понеже сички са изроди, но този ме кара да се смея поне.

• Haha 2
преди 13 минути, WindWalkerMonk каза:

Аз ще гласувам за тях. Ей така за ташака, понеже сички са изроди, но този ме кара да се смея поне.

И аз бих го подкрепил. Язък, че не мога да гласувам. Хъ-хъ. 

• Like 1

Чешкият милиардер Петр Келнер, собственик на bTV и Теленор, е загинал в хеликоптерна катастрофа

zx620_4123467.jpg

https://btvnovinite.bg/svetut/nyt-petr-kelner-e-zaginal-v-katastrofa-s-helikopter.html

Отзива ми: Твърдо не. Да не говорим за фризьорката, която си изостави клиентката и реши да решава тест онлайн. Крайно непрофесионално и несериозно. Повече няма да стъпя. За първи и последен път ми беше в този салон.

• Like 1
  • Haha 3
преди 14 минути, zai4eto82 каза:

Отзива ми: Твърдо не. Да не говорим за фризьорката, която си изостави клиентката и реши да решава тест онлайн. Крайно непрофесионално и несериозно. Повече няма да стъпя. За първи и последен път ми беше в този салон.

Няма да ходим при нея, спокойно - и с един пост те разбрахме.

• Like 1
  • Haha 3
преди 9 минути, omline каза:

Няма да ходим при нея, спокойно - и с един пост те разбрахме.

Аз така ли иначе си ходя само в Клеопатра в Габрово. 

• Like 1
  • Love 2
преди 43 минути, WindWalkerMonk каза:

❤️❤️❤️ ВЕЛИКО!

Уоу. Сега там е като у Бангладеш - сичко е леш!

• Haha 2
преди 2 часа , Lelqtian каза:

Уоу. Сега там е като у Бангладеш - сичко е леш!

Гласувай за Ваня, ако искаш гърмеж!

• Love 3
преди 10 минути, asylum каза:

Гласувай за Ваня, ако искаш гърмеж!

Почваме кампанията веднага, че изтървахме за тия, но щяло да има нови наесен. Яша бейби! Качваме са! 

• Love 3
преди 1 минута, FikLena каза:

новата ми любимка !

Е ти през час ги сменяш ма. Окроти се, не й даваш да си почине. 

• Like 1
преди 2 минути, FikLena каза:

новата ми любимка !

@Fast - ако кажа, че това е отвратително към коя категория дискриминатори спадам - хомофоби или расисти?

• Haha 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...