Jump to content

Препоръчани коментари

Музика: Даниел Ганев

Текст: Петър Петров

Аранжимент: Даниел Ганев

Режисьор: Станислав Христов

Клипа е един от най-добрите за годината. Много добра актьорска игра и от момчето, поздравления. Песента е супер, но инструментала обаче си е  копие на ''Пиян''. Мисля, че това ще изиграе лоша шега на проекта. 

От всичко има в проекта - асортимент от емоции.

Като изключим видимо поосвежения й външен вид, може да се каже че е създала поредното нещо, което с лекота ще игнорирам в Youtube.

Едит: А някой забеляза ли приликата в клипа с "Плакала" на Kazka?

Топпп! Невероятен клип, може би най-добрия и като цяло! Песента също е брутализъм, обаче наистина откъм инструментал е 1:1 с "Пиян", но нямам против. 

С бялата риза изглежда невероятно! Евала, супер завръщане, успех на сингъла!

Яка песен. Клипът също е готин като изключим крадената идея от тук 

но поне са я доразвили.

преди 16 минути, omline каза:

Като изключим видимо поосвежения й външен вид, може да се каже че е създала поредното нещо, което с лекота ще игнорирам в Youtube.

Едит: А някой забеляза ли приликата в клипа с "Плакала" на Kazka?

Ако знаеш колко подобни клипове има, с жени или мъже, даже и деца, застанали пред камерата, особено как плачат...

Жестока. Не очаквах толкова да ме впечатли. Клип, песен, изпълнение, много се е постарала. Надавам се да се забележи и пожъне успеха, който заслужава. 

Тази година всичките й песни ми харесват, евала. Клипът е много готин и ефектен, дали е краден не ми пука защото не бях видял първо оригинала за да ми въздейства по някакъв лош начин сега.

Не знам пипали ли са я в клипа, но изглеждя много яко самата тя

Категорично един от най-добрите клипове за 2019 година! Перфектен е и за мен е един от фаворитите. Такива клипове искам да гледам. Поздравления за Деси и екипа! Тя изглежда прекрасно, това си е Деси Слава, която харесвам и обичам! Песента..... изпълнението безупречно, както винаги, текста е запомнящ се и ударен, песента е в хитовото темпо и достатъчно комерсиална и добра за да бъде забелязана и харесана от повече хора. Успехът ще си го има. Аз естествено откакто е в Пайнер отново най-много си харесвам И на всички като тебе, Гледай да не бъркаш, В друг живот, Много съм добра, Нека да е тайно и В твоите очи. Те просто нямат стигане, както и първия проект, но по-скоро като песни. За видео това е едно от най-добрите неща които е предлагала заедно с И на всички като тебе и Не го прави. Доволен! Ударно завръщане! :) 

Всичко беше добре, докато не стана мазно. Звучи като нещо слушано и сдъвкано

Като се има в предвид колко ми бяха занижени очакванията отново... това е доста добро. Определено най-силното й предложение след раждането.

Клипът си беше ясно, че ще е на ниво, със сигурност е един от най-добрите за годината. Песента се забива и ще се слуша, но като цяло искам повече от Десислава. Поредното й парче в стил стандартна чалгарка... ама айде, беше ни предупредила. :D

Зашеметяващо! Клипът е красив, а песента наистина добра. Можеха да пропуснат мазните отсвири, понеже не се връзват много, но пак става. Бие на Моро Моу.

Приятна песен, но само толкова. Текста ми идва доста нескопосан на моменти, въпреки замисъла си да бъде не толкова лековат. Просто имам чувстовто, че го е писал някой нейн фен.

Очаквах много повече, но и това е приемливо. Клипа е супер, но песента е леко безлична и наистина напомня на Пиян. Все пак заради гласа на Дес ще се слуша! 

Уникална! Този път е изпипала всичко. Много добре изглежда в клипа. С гласа си отново въздейства. Самата песен носи много емоция. Клипът също е добър. Дано само се оцени! 

Въпреки еднаквият отсвир, песента е много яка. Видеото е брутално. Дано е хит!

преди 2 часа , Vancho каза:

Флоп

Но иначе Деси изглежда супер.

И мен не ме кефи. 

Раздвижва се в правилната посока, но като че ли неееещо малко ѝ липсва като мелодия, че да е мааалко по-запомняща се. Иначе е много комерсиална и като мелодия и текст и като видео. Добре започва и има доста положителни коментари. Да видим как ще се развие и дано от тук нататък е по-вдъхновена и работлива. А защо не и някоя убийствена балада 

Wow, видеото е много добро, а Деси е ослепителна, връща си формата, всички визии са уникални, грима, историята и ефектите. Песента е яка, тя и предната беше, нещо липсва за тотален хит обаче, дано нацели все пак. "Вторник беше" заслужаваше сто пъти повече, но глупавата публика не я оцени, дано с тази е различно. Постарала се е и изпяването е различно. Доста добре като цяло.

преди 5 часа , Slavi каза:

Жестока. Не очаквах толкова да ме впечатли. Клип, песен, изпълнение, много се е постарала. Надавам се да се забележи и пожъне успеха, който заслужава. 

Много ми харесва! Изобщо не ми прилича на "Пиян", която е много слаба песен.

Има ретро нотка и има някакъв контраст в инструментала и в мелодията при изпяването, което ме зарибява. Втората част на припева също се различава от първата и това е характерно за Ганев и винаги зарибява и освен това  в припева отзад има един монотонен звук като ангелски вокал, който го слагаше Токича, и винаги носи успех. :D

Супер е, да я изпапкаш.

Деси Слава избухна,видеото е уникално,а песента е невероятна.Тя е много красива и толкова яки кадри има.Някой беше питал дали са я пипали в клипа,да естествено и на някои места се вижда как мести пространството.Деси Слава каза в интервюто на Автограф,че песента ще е комерсиална ,а и не мисли да пуска звучение като "Истинска нощ","Думи две" и т.н ,защото тя смята,че няма да ги слуша никой и песните са си били за онава време.Така,че не очаквайте нищо стил ретро от нея.

преди 38 минути, pacho каза:

Много ми харесва! Изобщо не ми прилича на "Пиян", която е много слаба песен.

Има ретро нотка и има някакъв контраст в инструментала и в мелодията при изпяването, което ме зарибява. Втората част на припева също се различава от първата и това е характерно за Ганев и винаги зарибява и освен това  в припева отзад има един монотонен звук като ангелски вокал, който го слагаше Токича, и винаги носи успех. :D

Супер е, да я изпапкаш.

ганев знае как се прави песен

преди 16 минути, lucellent каза:

ганев знае как се прави песен

Така е! Страхотен композитор, качествен попфолк. Неслучайно сърбите му купуват песните и стават тотални хитове.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...