Jump to content

Препоръчани коментари

преди 13 часа , xroflx9 каза:

А коя беше оригиналната версия на Ники Минаж,Карди Б и останалите от този тип? Беше се коментирало тук,но забравих изпълнителката

• Love 1
  • Отговори 3,7k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 2 часа , Willy каза:

Lil Kim по-скоро. С Ники се мразят в червата.

Тази песен е за нея.

Лил Ким да, но по-скоро като рапърка с по-фриволно поведение, като успехи няма нищо общо. 

Миси Елиът е икона, но винаги е блестяла с музика, а не с шарения около себе си.

Малко ми е нелепо да се сравняват Шаная (57) и Тейлър (33). Съвсем различни поколения са, а и не мисля, че Шаная е проправила път на ТС, защото в Щатите се слуша кънтри, откакто съществува, а и двете пробиха извън САЩ с песни, които не са кънтри. 

• Like 1
преди 2 часа , Blueberry каза:

Лил Ким да, но по-скоро като рапърка с по-фриволно поведение, като успехи няма нищо общо. 

Миси Елиът е икона, но винаги е блестяла с музика, а не с шарения около себе си.

Малко ми е нелепо да се сравняват Шаная (57) и Тейлър (33). Съвсем различни поколения са, а и не мисля, че Шаная е проправила път на ТС, защото в Щатите се слуша кънтри, откакто съществува, а и двете пробиха извън САЩ с песни, които не са кънтри. 

Шаная е една от малкото, които кросоувърва от кънтрито в поп-а, та оттам сравненията

• Like 3

И като вайб са доста подобни, просто върховете им са в различни десетилетия и музиката съответно звучи по различен начин, а и клиповете също не са в една гама. Разбира се, с важната отметка, че поне аз никога не съм забелязвал в Шаная същевременно да се крие и ЗМИЯ. :D

• Like 1
  • Haha 1
  • Love 1

Да, май само по кросоувъра си приличат. Шаная е супер свежа и забавна, да не говорим, че е и много красива и женствена, а Тейлър прилича на сива мишка. Абсолютно никога не ми е била красива тая жена и се чудя как може "на хартия" да отговаряш на всички американски и европейски стандарти за красота - руса, синеока, висока, слаба... и никога да не си била хубава. 

Но това, че взе Сейди Синк да играе младото ѝ аз в All Too Well показва, че има доста високо мнение за себе си. 

• Haha 4

Мен пък много ме радва точно като е в класически вид. В първата Red ера беше жестока. Но аз и попринцип доста харесвам такива жени, де. :D Шаная в ранните години и тя беше красавица.

taytay_wide-42912e3682fbd81be36782d5fc5cb67c3685d22e-s1100-c50.jpg.09d4c6f234199d8b0fdf33b0b9be22b5.jpg

• Like 1

Шаная е красива в лицето, но е джудже. Иначе 

Кво мислите за таа пръдня, готинка е нали?

• Haha 2
преди 2 минути, WindWalkerMonk каза:

Шаная е красива в лицето, но е джудже. Иначе 

Кво мислите за таа пръдня, готинка е нали?

:D

Марая Кери ли дочуват младоликите ми уши? :D

Дует, мечтан от поколения и същевременно неочакван, дошъл като изненада и шок за всички през 1998.

Парадокс: Двете любими диви на Америка записват балада-класика, а тя дори не влиза в ТОП 10 на Билборд, забоксувайки някъде около №14 :D

За сметка на това Европа и Азия се влюбват в тази песен и до днес се счита за класика. Преди дни беше изпята в ефира на Нова в предаването им за имитации.

Представянето им през 1999 на Оскарите, Хюстън всячески иска да засенчи по-младата в изпълнението. И успява...

• Like 1
От 16.12.2022 г. от 17:17, SG каза:

Мен пък много ме радва точно като е в класически вид. В първата Red ера беше жестока. Но аз и попринцип доста харесвам такива жени, де. :D Шаная в ранните години и тя беше красавица.

taytay_wide-42912e3682fbd81be36782d5fc5cb67c3685d22e-s1100-c50.jpg.09d4c6f234199d8b0fdf33b0b9be22b5.jpg

Прилича на злодей от Дисни. Стилът е хубав, но тя не е.

• Haha 4
преди 1 час, Blueberry каза:

Прилича на злодей от Дисни. Стилът е хубав, но тя не е.

Тука е яка Туцето, после като напълня се насра.

Тя Уитни винаги е имала повече техника от Марая, няма как да не я отвее. Много любим ремикс, особено удължения. Много го въртяха преди 22-23 години по ТВ. :D 

• Like 1
преди 42 минути, pacho каза:

Тя Уитни винаги е имала повече техника от Марая, няма как да не я отвее. Много любим ремикс, особено удължения. Много го въртяха преди 22-23 години по ТВ. :D 

Топ песен, достигнала до №2 в Билборд и борила се известно време за върха.

Това й е последния доста успешен албум. Излезе в период, в който пикът й беше минал и еуфорията от Бодигард отдавна затихнала. Започна относително слабо, но сингъл след сингъл Хюстън доказваше силата си и направи много добри продажби не само в Америка, но и в Европа.

Други големи попадения от същия албум:

• Like 1
  • Love 1

Да, и тука имаше бум с тези песни и клипове, много иконични. Втората и днес е въртяна по някои клубове у нас в ремикс.

• Like 2
От 16.12.2022 г. от 18:24, Balkandji1 каза:

:D

Марая Кери ли дочуват младоликите ми уши? :D

Дует, мечтан от поколения и същевременно неочакван, дошъл като изненада и шок за всички през 1998.

Парадокс: Двете любими диви на Америка записват балада-класика, а тя дори не влиза в ТОП 10 на Билборд, забоксувайки някъде около №14 :D

За сметка на това Европа и Азия се влюбват в тази песен и до днес се счита за класика. Преди дни беше изпята в ефира на Нова в предаването им за имитации.

Представянето им през 1999 на Оскарите, Хюстън всячески иска да засенчи по-младата в изпълнението. И успява...

Категорично НЕ СЪМ СЪГЛАСНА, че тук Уитни е засенчила Марая... Красиво се допълват и всеки си изпълнява неговата партия. Дуетът е вечна класика... Мъчно ми е за Уитни... Боби Браун успя да я съсипе и довърши, стигайки до дъното, губейки гласа си, а накрая сбогувайки се с живота си. Жалко за тази велика жена...На такива клипчета съм попадала в YouTube, че съм ревала, гледайки и слушайки я. И я изнудваха да прави концерти и живи изпълнения, а тя, милата, не можеше да си каже името. Толкова беше зле в последните години. Но наркотиците не прощават на никой...И детето и си отиде след нея...Голяма трагедия, изключително тъжна съдба имаха и двете.

• Like 2

Госпожица Кери постига още един рекорд тази седмица. Единствената жена в историята на Америка, която има 3 песни с 10 или повече седмици на първо място:

image.png.087eb752d35cc6196ec4c58d64d34cdd.png

Като цяло само един мъж, една група и една жена са постигали това нещо:

image.png.85bd62fdcd560b911d1722b428912531.png

• Love 2

Колкото и да им е тъжно и печално на някои хора, Марая Кери е висока топка от световна величина. Пише историята на музиката с главни букви и чупи рекорди, за които младите, току-що излезли изпълнители, само могат да мечтаят в този изключително консуматорски свят. В съвремието имаме звезди еднодневки, но класни изпълнители като нея се броят на пръсти. Обичам я тази жена. Дала ми е толкова много в емоционален аспект, колкото никоя друга. 

• Like 2
  • 3 weeks later...

"THE NATIONAL FOOTBALL LEAGUE WELCOMES YOU TO THE APPLE SUPERBOWL 57TH HALFTIME SHOW..." 

NA NA NA COME ON

Обаче не знам как ще побере сет лист от 15 минути сред толкова много хитове. 14 са само номер едно синглите, а какво остава и за други тоталки и емблеми като Pon de replay.

преди 3 минути, Lelqtian каза:

Don't stop the music > Disturbia > Only girl > Diamonds. Може и да не е в тоя ред.

Едва ли ще мине без Love on the brain като за финал. През 2022 е била най-продаваната и слушана й песен в Америка.
Забрави и Umbrella.

преди 44 минути, Willy каза:

Едва ли ще мине без Love on the brain като за финал. През 2022 е била най-продаваната и слушана й песен в Америка.
Забрави и Umbrella.

Супербоул е шоу за пенсионери, иначе нямаше да поканят Рейханата, таргет който не се вълнува от актуалното и творчество. 

Пък и 15 минути, както сам каза, само най-яките хитове :D Ъмбрела може по принцип, но само ако остане време. 

• Like 2
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...