Fast Публикувано Декември 7 Author Report Share Публикувано Декември 7 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 8 Report Share Публикувано Декември 8 Тази година няма да има и Ежегодния Коледен бал на радио Capital Fm, където изпълнители пеят пред голяма публика. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AleX Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 2 часа , AleX каза: И тя с такава коса като мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Тейлър вади нов албум вечер. ПИЩЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Хах това е да си кралица... Не чакаш да минат вируси и карантини, а направо записваш и издаваш два албума и два клипа. И радваш феновете на макс в тези сложни времена. Този ход брутално подчертава стратегията й, за която бях говорил преди. Два албума през 2020 са достатъчни, за да я поддържат ТОП поне 2-3 години, в които да може да се ожени и да си роди дете, а после да смачка с поп албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 ЙЕС! Имах нужда точно от сестричката на фолклор, браво Тейлър, браво!!! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 10 Author Report Share Публикувано Декември 10 Като няма турнета, трябва да се печелят пари по друг начин. Умен ход както винаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 4 минути, Starboy каза: ЙЕС! Имах нужда точно от сестричката на фолклор, браво Тейлър, браво!!! На теб харесва ли ти флоклор. Според мен дори тя знае, че това е по - скоро релаксиращ албум, отколкото комерсиален такъв. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 2 минути, WindWalkerMonk каза: На теб харесва ли ти флоклор. Според мен дори тя знае, че това е по - скоро релаксиращ албум, отколкото комерсиален такъв. При първо слушане изобщо не ми хареса, защото очаквах албум с хитове, както са ѝ били предишните. Обаче след това много ме спечели и е някак меланхоличен и дори смея да кажа уютен, не е за всяко настроение и не го слушам ежедневно, обаче когато ти се слуша нещо такова е перфектен. А мисля, че вече следващият ѝ ще бъде поп, много искам нещо тип Репутация, за мен тоя албум е перфектен. 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 преди 8 минути, Starboy каза: При първо слушане изобщо не ми хареса, защото очаквах албум с хитове, както са ѝ били предишните. Обаче след това много ме спечели и е някак меланхоличен и дори смея да кажа уютен, не е за всяко настроение и не го слушам ежедневно, обаче когато ти се слуша нещо такова е перфектен. А мисля, че вече следващият ѝ ще бъде поп, много искам нещо тип Репутация, за мен тоя албум е перфектен. И на мен репутация ми харесва, както и предходния. Но да, според мен такава е била целта на Фолклор. Като цяло Тейлър иска да излезне извън класации, награди и т.н. Да стане наистина легенда в смисъла на големите поп икони. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AleX Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Много приятна и неочаквана изненада от Тейлър. Очаквам с нетърпение албума и след като има гост автори се надявам да изненада с някоя приятна поп песен, нищо че заглавията изобщо не предразполагат към това. От друга страна съм леко разочарован от нея. Последните две (най-вероятно с тази три) ери лично за мен не ги реализира никак добре. В Lover няколко песни заслужаваха своето внимание - Miss Americana, I forgot you existed & Cruel summer, но тя тотално ги заряза. Пусна клип на The man, но изобщо не я промотира. Самия албум според мен имаше още потенциал, но тя не го разви достатъчно. С folklore се получава същото. Преди малко преслушах албума и съм разочарован колко хубави песни останаха без реализация - тук говорим за име като Тейлър, наистина може да съжаляваш, че даден проект не го е реализирала защото всичко свързано с проекта щеше да е изпипано. Много съжалявам, че песни като exile (която все пак си постигна доста и без да е официален сингъл), august или по-малко известните seven, mad woman & this is me trying останаха ей така, без реализация. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Защо никой не коментира това бижу? ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Май идва и трети албум, сигурно братчето на folklore & evermore – woodvale. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AleX Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 преди 19 минути, Starboy каза: Май идва и трети албум, сигурно братчето на folklore & evermore – woodvale. да не е детето по скоро Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Чух Smile! Малко на сила е правен този албум, освен синглите почти нищо не ми се отличи. Но пък два от синглите лично на мен са ми в топ 10 на Кейти за всички времена, така че можеше и да има по-добър комерсиален успех с правилна промоция. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Тейлър е крайно време да пусне сестричката на Reputation, моляяяяяя !!!!!! 1 1 Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Сега сме в палавия списък Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Албума на Тейлър е невероятен! На първо слушане го усетих много повече от предния. Предполагам, че този път просто и очаквах такъв саунд, но не може да се отрече колко добри неща е направила за пореден път. В този албум има няколко песни където перфектно се усеща разлика между куплет и припев и това ме радва. Моя личен и категоричен топ 5 след две слушания е: 1. Песен, която треля на месо. Звучи като бъдеща класика! Мигом трябва да бъде сингъл с един невероятен клип точно както знае само Тейлър! 2. Думите са излишни за този истински, сладък и неповторим трак! 3. Доста правилен избор за лийд! Приятно и успокояващо - топ е! 4. Определено песента, която най-силно стреля на месо. Толкова силен и истински текст. Песен, която ще се помни и след години, виждам я като класика. Всеки изгубил важен човек ще я усети. Лирик видеото също стрля много на месо и за едно нещо е много права - what died didnt stay dead защото Marjorie е жива в техните сърца! 5. или Още не мога да избера коя от двете ми е истинския топ 5, но са супер красиви песни. Този път дуета с Iver не е толкова добър, но поради инерцията от предния дует сега всички припадат по него, но не мисля, че е нещо особено. Има и няколко други песни по които феновете припадат но аз не ги усетих а именно - tolerate it & happiness. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Наистина много силен албум, не че съм очаквал друго. Тейлър си е кралицата просто, вече трудно може да има спорове по този въпрос. Още ми е трудно да преценя коя ми е любимата песен, може би willow, защото е сингъл и съм я слушал най-много (два пъти ). Други сингли не мисля, че трябва да очакваме, тези албуми Тейлър ги поднася по-скоро като цялостни продукти с по един клип за задаване на настроението. Надявам се да не е вярно и това за издаването на трети такъв албум, не ми се иска да се преекспонира като артист. След мега силната си 2020 трябва да си даде пауза за семейството и после да мачка с поп завръщане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Марая Кери пусна коледно албумче. Тук е: https://open.spotify.com/album/5VfesyhwiNgpEEPXlO5c84 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Недооценен трак! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 И въпреки пандемията е имало ежегодния Коледен бал на iHeartRadio Jingle Ball 2020. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Mного приказен е новия коледен филм на Марая Кери. Направила си е новия коледен албум и на филмче с коледните песни от него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари