Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

преди 2 минути, zai4eto82 каза:

Лияна на 12 септември пуска Шамар на рождения си ден и рождения ден на бащата на Коцето. 

Тя пък Луна на годишнината от сватбата на Коцето. 

И на празника на София. Да го обявят за почивен ден.

• Haha 1
Сподели в други сайтове

• Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

преди 10 минути, MrKidGSA каза:

Без значение, смятам, че на Райна песента ще е по-добрата и музиканстка (Галин все пак), но що за простотия е това да издадеш нов албум с 5 нови заглавия и да пускаш веднага нов проект? За къде се е разбързала? Няма нужда от толкова свръх продукция, но ще ме е яд ако Райна отново не види трендинг, защото последните и проекти си струват. 

Страх ме е, защото нейната дефиниция за музикантска песен е нещо подобно на тази. Лично много ми харесва, но няма как да стане масов хит, а не ми се иска да флопва след година пауза без клип.

Иначе може да бързат от две причини.
1. Преслава не залага на тези песни и си иска топ хит за сезона.
2. Точно обратното. Смятат че покрай дуета, популярност ще добият и новите песни.

Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Страх ме е, защото нейната дефиниция за музикантска песен е нещо подобно на тази. Лично много ми харесва, но няма как да стане масов хит, а не ми се иска да флопва след година пауза без клип.

Иначе може да бързат от две причини.
1. Преслава не залага на тези песни и си иска топ хит за сезона.
2. Точно обратното. Смятат че покрай дуета, популярност ще добият и новите песни.

"Написано с любов" ми е една от любимите песни, наистина. Но с оглед на визията от клипа, която сподели (доста секси и предизвикателна), дори и да е меланхолична песен, ще е бърза/умерена със силен текст. А и след хитовете, които улучи през миналата година вярвам, че вече е по-ориентирана относно това кое се харесва от широката публика. 

Именно, след 1 година пауза няма право да се дъни, защото критика няма да пестя. Надявам се, че си прав и песента и ще се забележи при всички възможни сценарии. 

• Love 1
Сподели в други сайтове

Че тя Преслава си имат топ хита на сезона ("Пиян"), не знам защо бърза. Така хем "Пиян" задушава, хем отклонява вниманието от новите песни.

Сподели в други сайтове

преди 14 минути, asylum каза:

И на празника на София. Да го обявят за почивен ден.

И имен ден на Надя. Имен ден и годишнина от сватбата в едно Коцето ще отбележи. 

• Haha 1
Сподели в други сайтове

преди 3 минути, zai4eto82 каза:

И имен ден на Надя. Имен ден и годишнина от сватбата в едно Коцето ще отбележи. 

Той е твоя сърдечен удар, че си жива е цяло чудо. 😂

Сподели в други сайтове

преди 13 минути, MrKidGSA каза:

"Написано с любов" ми е една от любимите песни, наистина. Но с оглед на визията от клипа, която сподели (доста секси и предизвикателна), дори и да е меланхолична песен, ще е бърза/умерена със силен текст. А и след хитовете, които улучи през миналата година вярвам, че вече е по-ориентирана относно това кое се харесва от широката публика. 

Именно, след 1 година пауза няма право да се дъни, защото критика няма да пестя. Надявам се, че си прав и песента и ще се забележи при всички възможни сценарии. 

Надеждата умира последна!

Поздрав с този скандален хит!

• Love 1
Сподели в други сайтове

Току що, Willy каза:

Надеждата умира последна!

Поздрав с този скандален хит!

Ох, недей, че тази + "Нищо лично" от 2012 са ми кошмарни! Не знам как ги пееше тези простотии и потъна в забрава заради тях. Тук обаче компенсира, въпреки клипа:

• Love 1
Сподели в други сайтове

Преди малко в лайфа на Преслава, някой написа коментар дали е ходила в Клуб 69, нещо от сорта. Павел отговори "Тя майка му работи там в 69, цял живот има стаж там"... На няколко пъти се включва неадекватно включително и накрая и страшно си личи какъв нервак и простак е. Личи си и че не са му на съце такива неща ... Накрая даже вика "Питай ги, може да искат да те гледат как ядеш", а тя само му казва "Стига де, стигаа". Ако може сигурно ще набие някой фен и през телефона. 😁

• Like 1
  • Wow 1
  • Confused 1
  • Angry 1
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, MrKidGSA каза:

Ох, недей, че тази + "Нищо лично" от 2012 са ми кошмарни! Не знам как ги пееше тези простотии и потъна в забрава заради тях. Тук обаче компенсира, въпреки клипа:

Срам и позор, че не харесваш тази песен! 
Нищо, веднага сменям поздрава с нещо още по-старо.

• Love 1
Сподели в други сайтове

Харесвам много Преси, любимка ми е, но песните са слаби, няма какво да си говорим. Сред тях няма тотален хит, като последните й тракове. И защо във всички песни, се пее за чаши, за пиене, за пишене? Това само на мен ли ми направи впечатление?

• Like 3
Сподели в други сайтове

И днес силни предложения от Преслава. Особено "Крадец на време", личи си ако наистина е записвала преди години.

Албума като цяло надмина очакванията ми, които отначало си бяха нулеви, де. :D Все още ми се иска да имаше и някоя разтърсваща балада.

И да отбележа пак- засега 5 от 7 песни за годината са за пиене. :D Алкохолна кралица!

• Haha 1
Сподели в други сайтове

Обаче Галена за пореден път си проявява комплексите. Мислите ли, че случайно анонсира нова песен и то след фурора около Пиян и новия албум на Преслава. Очевидно е, че не е доволна от успеха на Паника, а още по очевидно е, че не иска да остави Преслава на върха. Отдавна не е била така нахъсана и продуктивна, но е вманиачена да гони Преслава... 

• Like 2
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Slavi каза:

Обаче Галена за пореден път си проявява комплексите. Мислите ли, че случайно анонсира нова песен и то след фурора около Пиян и новия албум на Преслава. Очевидно е, че не е доволна от успеха на Паника, а още по очевидно е, че не иска да остави Преслава на върха. Отдавна не е била така нахъсана и продуктивна, но е вманиачена да гони Преслава... 

Сигурно. По тая логика Емануела и Анелия, и Кали също ще гонят Преслава другата седмица. Пълни глупости. 

• Like 1
Сподели в други сайтове

Много е яко да се напиеш на новия албум на Прес, ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ! 

Тамън да станете малко весели и да спрете да хейтвате

• Haha 1
  • Love 1
Сподели в други сайтове

Преслава, чудейки се как да вмъкне "Моето слабо място", между някоя от новите и последните хитове, в програмата й за концерта на планета.

bcf.png

• Haha 4
Сподели в други сайтове

• Starboy unpinned and locked this Тема
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...