Jump to content

presi_presi

Ramaniac
  • Коментари

    84
  • Регистриран

  • Последно посещение

Последни посетители в профила

696 посещения в профила

presi_presi's Achievements

Junior

Junior (2/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

112

Репутация

  1. Тази зъбла много се е надъхала. Разказва по клиповете как тя и Джордан само пълнели сега и била най-вървежната. Нали всички си спомняме периода в които беше паднала като круша... И нямаше участия. Отделно била на 10 000 лв хонорар.
  2. Много яко е станала на гръцки. Бях на участие на тази мацка...уникално пее на живо! Песента вече я чух и по радио Вероника....
  3. Бях на Карлеуша...шоуто й е уникално...много песни хората знаеха и пяха...беше уникално. На Андреа шоуто с алкохола е далеч по-скучно...а клуба беше пълен!
  4. Оказа се, мижав интерес към великите актуални 3 звезди! Има няма 40 човека ...ето и снимки на схемата ...свободните места са в червено! Пълен провал за Галена- Прехвалена, Мангото Меди и Азиска
  5. Мила Рени, виждаме че си следиш навсякъде какво пишат за теб. А дали си взимаш поука...да свалиш шкембето ?
  6. Абе чак търсена, по-скоро най осмивана във форума за последните години- Рени! На живо бидон с ужасна дебела физиономия...след това обработена до неузнаваемост и ако чувате добре нарежда на човека дето снимал на песента Време е ...да отиде по-далеч да я снима и къде да застане. Да не й се виждат сланините !!!!
  7. Да бе, нямам си друга работа да се занимавам със сланините на Рени! А ти да не си самата Рени тук да се правиш на ощипана... Хаха хайде друсай шкембето там и мълчи
  8. Е, просто ги видях и ги пуснах...какво да направя. Аз мисля, че вида на Рени донякъде се дължи и на нея като човек- много е лицемерна в живота и се смята за ТОП звезда в България и Сърбия...а в Сърбия никой нито я кани нито помни... А тя само повтаря, че там не спират ангажиментите й... Трябва да приеме, че й мина времето и кариерата на тази жена...
  9. Fake са други ден! Бяха качени в страницата на Наше село, след което бързо махнати, защото певицата веднага км е казала, ще искала да си ги пипне малко.... Ето и снимките в оригинална резолюция! В самата Рени нищо не е пипано и променяно...това е едно към едно! Просто жената е станала глиган!
  10. Рени от последното й участие в петък 26 януари 2024. Коментара оставам на вас!
  11. Рени от последното й участие! Тази жена виждали се на какво прилича? Иначе обработва снимките си до неузнаваемост!
  12. presi_presi

    Галена - Мъко моя

    Да ви е познато това облекло? Ето кой копира Йелена
  13. presi_presi

    Меди - Здрасти

    Защо така фифли този Манго? Все едно е без зъби... Толкова е скучен напоследък....мисля си, че вече му минава времето и на този мангал!!!
  14. presi_presi

    Галена и Азис - По, по, по

    Това е гавра с брутален хит!!! Хит който звучи от всякъде... Адски слаба българска версия! Азис пак врещи Галена нещо пелтечи там и е ужас!!!
  15. presi_presi

    Всичко за сръбската музика

    Ми, че тя уреждала участията й... уреждала 1, а не няколко
×
×
  • Create New...