asylum Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 2 минути, zai4eto82 каза: Лияна на 12 септември пуска Шамар на рождения си ден и рождения ден на бащата на Коцето. Тя пък Луна на годишнината от сватбата на Коцето. И на празника на София. Да го обявят за почивен ден. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 10 минути, MrKidGSA каза: Без значение, смятам, че на Райна песента ще е по-добрата и музиканстка (Галин все пак), но що за простотия е това да издадеш нов албум с 5 нови заглавия и да пускаш веднага нов проект? За къде се е разбързала? Няма нужда от толкова свръх продукция, но ще ме е яд ако Райна отново не види трендинг, защото последните и проекти си струват. Страх ме е, защото нейната дефиниция за музикантска песен е нещо подобно на тази. Лично много ми харесва, но няма как да стане масов хит, а не ми се иска да флопва след година пауза без клип. Иначе може да бързат от две причини. 1. Преслава не залага на тези песни и си иска топ хит за сезона. 2. Точно обратното. Смятат че покрай дуета, популярност ще добият и новите песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Току що, Willy каза: Страх ме е, защото нейната дефиниция за музикантска песен е нещо подобно на тази. Лично много ми харесва, но няма как да стане масов хит, а не ми се иска да флопва след година пауза без клип. Иначе може да бързат от две причини. 1. Преслава не залага на тези песни и си иска топ хит за сезона. 2. Точно обратното. Смятат че покрай дуета, популярност ще добият и новите песни. "Написано с любов" ми е една от любимите песни, наистина. Но с оглед на визията от клипа, която сподели (доста секси и предизвикателна), дори и да е меланхолична песен, ще е бърза/умерена със силен текст. А и след хитовете, които улучи през миналата година вярвам, че вече е по-ориентирана относно това кое се харесва от широката публика. Именно, след 1 година пауза няма право да се дъни, защото критика няма да пестя. Надявам се, че си прав и песента и ще се забележи при всички възможни сценарии. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Че тя Преслава си имат топ хита на сезона ("Пиян"), не знам защо бърза. Така хем "Пиян" задушава, хем отклонява вниманието от новите песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 На Райна излиза на 16.09. А Преса и Галин още не са снимали май, не мрънкайте... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 14 минути, asylum каза: И на празника на София. Да го обявят за почивен ден. И имен ден на Надя. Имен ден и годишнина от сватбата в едно Коцето ще отбележи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 ❤️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 3 минути, zai4eto82 каза: И имен ден на Надя. Имен ден и годишнина от сватбата в едно Коцето ще отбележи. Той е твоя сърдечен удар, че си жива е цяло чудо. 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 13 минути, MrKidGSA каза: "Написано с любов" ми е една от любимите песни, наистина. Но с оглед на визията от клипа, която сподели (доста секси и предизвикателна), дори и да е меланхолична песен, ще е бърза/умерена със силен текст. А и след хитовете, които улучи през миналата година вярвам, че вече е по-ориентирана относно това кое се харесва от широката публика. Именно, след 1 година пауза няма право да се дъни, защото критика няма да пестя. Надявам се, че си прав и песента и ще се забележи при всички възможни сценарии. Надеждата умира последна! Поздрав с този скандален хит! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Току що, Willy каза: Надеждата умира последна! Поздрав с този скандален хит! Ох, недей, че тази + "Нищо лично" от 2012 са ми кошмарни! Не знам как ги пееше тези простотии и потъна в забрава заради тях. Тук обаче компенсира, въпреки клипа: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Преди малко в лайфа на Преслава, някой написа коментар дали е ходила в Клуб 69, нещо от сорта. Павел отговори "Тя майка му работи там в 69, цял живот има стаж там"... На няколко пъти се включва неадекватно включително и накрая и страшно си личи какъв нервак и простак е. Личи си и че не са му на съце такива неща ... Накрая даже вика "Питай ги, може да искат да те гледат как ядеш", а тя само му казва "Стига де, стигаа". Ако може сигурно ще набие някой фен и през телефона. 😁 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 15 минути, MrKidGSA каза: Ох, недей, че тази + "Нищо лично" от 2012 са ми кошмарни! Не знам как ги пееше тези простотии и потъна в забрава заради тях. Тук обаче компенсира, въпреки клипа: Срам и позор, че не харесваш тази песен! Нищо, веднага сменям поздрава с нещо още по-старо. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Между другото в Троян има такава дискотека с името "Клуб 69". Павел само дето нареди момчето.... Преслава за какво го мъкне с нея постоянно? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 1 час, gioksy каза: Знаете ли, на каква цена ще е албума? 10 лева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 3 минути, Сцената обичам лудо каза: 10 лева Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Много любимо! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_presi Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Харесвам много Преси, любимка ми е, но песните са слаби, няма какво да си говорим. Сред тях няма тотален хит, като последните й тракове. И защо във всички песни, се пее за чаши, за пиене, за пишене? Това само на мен ли ми направи впечатление? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 И днес силни предложения от Преслава. Особено "Крадец на време", личи си ако наистина е записвала преди години. Албума като цяло надмина очакванията ми, които отначало си бяха нулеви, де. Все още ми се иска да имаше и някоя разтърсваща балада. И да отбележа пак- засега 5 от 7 песни за годината са за пиене. Алкохолна кралица! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Скоро 1 милион: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Обаче Галена за пореден път си проявява комплексите. Мислите ли, че случайно анонсира нова песен и то след фурора около Пиян и новия албум на Преслава. Очевидно е, че не е доволна от успеха на Паника, а още по очевидно е, че не иска да остави Преслава на върха. Отдавна не е била така нахъсана и продуктивна, но е вманиачена да гони Преслава... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 преди 2 минути, Slavi каза: Обаче Галена за пореден път си проявява комплексите. Мислите ли, че случайно анонсира нова песен и то след фурора около Пиян и новия албум на Преслава. Очевидно е, че не е доволна от успеха на Паника, а още по очевидно е, че не иска да остави Преслава на върха. Отдавна не е била така нахъсана и продуктивна, но е вманиачена да гони Преслава... Сигурно. По тая логика Емануела и Анелия, и Кали също ще гонят Преслава другата седмица. Пълни глупости. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Много е яко да се напиеш на новия албум на Прес, ПРЕПОРЪЧВАМ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ! Тамън да станете малко весели и да спрете да хейтвате 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Септември 8 Report Сподели Публикувано Септември 8 Преслава, чудейки се как да вмъкне "Моето слабо място", между някоя от новите и последните хитове, в програмата й за концерта на планета. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари