Jump to content

Препоръчани коментари

Xaxaxa ама някои хора сте се насрали с извинение, жената има мвгахит, а набедените за сезонни след "Не се изтриваш" дънят всяка нощ. Тази пък се превръща в сензация. Това ли е проблема, че Преслава е лисица и знае какво прави... Такава е и въпреки това всички са луди по нея, дори и по плейбека й... Хайде да го приемем и да се спрем. Останалите очевидно ще трябва повечко да работят и ще се получи пак. Няма нужда от толкова Хейт.

• Like 1
Xaxaxa ама някои хора сте се насрали с извинение, жената има мвгахит, а набедените за сезонни след "Не се изтриваш" дънят всяка нощ. Тази пък се превръща в сензация. Това ли е проблема, че Преслава е лисица и знае какво прави... Такава е и въпреки това всички са луди по нея, дори и по плейбека й... Хайде да го приемем и да се спрем. Останалите очевидно ще трябва повечко да работят и ще се получи пак. Няма нужда от толкова Хейт.

Проблемът е, че една бездарна простачка-милионерка с бесни амбиции и болни комплекси не може да стъпи на пръста на истинския талант и харизма. Сега си представи Преса да имаше тези финансови възможности и хъс. Ми луканката нямаше да бъде никога споменавана в едно изречение с нея.

• Like 1

Ето, понеже си мислите, че песен като "Сърце" не върви в дискотеките:

https://streamable.com/55izf

:Vishenka_05:

Оригинала е класи пред селското изпълнение на Джена

Тази певица много прилича визуално на щерката на Анелия и има дебел и мъжки глас.

:phpgrin2:

Не е така, Галена си скъсва задника и може да няма глас, но се опитва да компенсира по всички начини. Освен това я догони и в момента силите са изравнени, бях скоро на участия и на двете, Преслава наистина с лекота и плейбек тресе дискотеката, а на живите изпълнения на песни като "Мястото" и "Жива рана", хората викат като на концерт. Галена обаче доста повече се труди, всеки път на живо, със сигурност претоварва и глас и организъм, шегува се много, за проектите й е видно какво е качеството. По този начин тя успя да я настигне, а дори и я изпревари в някои години. Но положението в момента е ok и за двете. В петнайстата си година няма кой да ги мине, фенската маса е тяхна, за другите остава само да се молят да нацелят песен. Само че е тъпо да се принизяват успехите им от двата лагера съответно, Галена имаше хита на лято 2018, Преса на есента, зимата пак беше Галя, сега пролетта очевидно е Преслава и толкова. Както казах останалите да му мислят, че нещата при великите големи с изключение на Камелия са трагични.

Преси пак ги уби.Песента е огромен хит,в дискотеките звучи още по-яко.

Всички я знаеха на първата вечер по 3 пъти я пускаха и то все поздравяващи.Честно казано отначало фразата “мъжете кърти,жените мъртви” ми се стори крайна и не мислех,че ще се хареса.

Чух я вече два пъти от коли и едната вечер минахме през денонощен и звучеше от радиото..Такъв масов интерес не съм виждала от “Шушана” насам.Евала.

Изводът е, че Преси като си даде малко зор и финанси за видеоклип подобрява собствените си рекорди.

“Сърце” звучи много яко в ремикс за клубовете,”Яко ми е” е голям хит въпреки,че така и не ми хареса.”Да гори в любов”,”Въртележката” и “Грешка беше” също.

Проблемът е, че една бездарна простачка-милионерка с бесни амбиции и болни комплекси не може да стъпи на пръста на истинския талант и харизма. Сега си представи Преса да имаше тези финансови възможности и хъс. Ми луканката нямаше да бъде никога споменавана в едно изречение с нея.

Проблема е толкова голям, че харизмата и истинския талант се докараха визуално като бездарната простачка-милионерка и записаха старата и песен дето още дъни по дискотеките, само и само да влезе таланта и тя там.

Проблема е толкова голям, че харизмата и истинския талант се докараха визуално като бездарната простачка-милионерка и записаха старата и песен дето още дъни по дискотеките, само и само да влезе таланта и тя там.

Коя стара песен, бе, лелче?

Манипулоторка казваш точно ти хах.Дето раздаваш банове избирателно.

Малко по-спокойно.”Шефката” се разви с времето и започна с 10 пъти по-малко гледания.

Какво си тръгнала след всеки, който харесва песента да се заяждаш като дърта свекърва?

П.С. За Стела,чийто коментар беше изтрит.

Зоопарк на Ана

Аз имах предвид Галош.

Иначе това е подобрена версия на Зоопарк.

GzjyB6q.png

Какъв невероятен топ 10! :Vishenka_05:

:1000 (29): можеше и по-добре

междудругото всички песни си ги слушам

Кралица П. си сподели и постижението за Спотифай, не ми благодарете! :Vishenka_05:

GzjyB6q.png

Какъв невероятен топ 10! :Vishenka_05:

За пореден път доказва коя е кралицата!

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...