Jump to content

Препоръчани коментари

Не се знае дали ще издържи на славата.

Ще разведе Гущеров по бързата процедура.

Ще разведе Гущеров по бързата процедура.

Първо ще мине през Коко.

Първо ще мине през Коко.

Той не е ли вече скъсан чувал? Не останаха богаташи, но Цлеа и сама ще се справи.

Я пак. Щe се налага ли да търся назад за да ти докажа, че просто попитах като хората и казах, че ако греша ще си го призная. Както и направих де, но след като Денис обясни подробно, а не ти. :ar: Ама не, не си заслужава!

Фактът,че дори си си го помислил е достатъчно красноречив,че нищо не разбираш от гледания и класации. :3fdb8960598fa63e:

Той не е ли вече скъсан чувал? Не останаха богаташи, но Цлеа и сама ще се справи.

Скъсан, ама то си е традиция да се мине през него. За късмет.

Добре дошла на "Майката" на форума :Vishenka_05: :Vishenka_05: :Vishenka_05:

:Vishenka_05:

Не, за съжаление. Има мъж, отговарящ на името Димитър, зодия Лъв.
Викам да спреш с тази клеясалата и да се върнем към фаворитката ти, която и аз харесвам и пак да питам какво стана с разкошотията "Забранената любов"?

Има ли фенове на Майчето? :Vishenka_05:

Това ми е много на сърце

Старите пушки тук да кажат какъв е бил статута на Нелина в най-силните й години - да кажем около 2000 г.? Влизала ли е в топ 10?

През 90-те си беше голяма, на някое от първите места след Глория, Румяна и Сашка. След 2000 взеха да настъпват доста млади имена и постепенно и към нея спадна интереса, но до към 2005-2006 можеше да се нарече актуална.

Не, за съжаление. Има мъж, отговарящ на името Димитър, зодия Лъв.

Даже за мъжа й се знаят подробности, а за нея още не? :yelling:

През 90-те си беше голяма, на някое от първите места след Глория, Румяна и Сашка. След 2000 взеха да настъпват доста млади имена и постепенно и към нея спадна интереса, но до към 2005-2006 можеше да се нарече актуална.
Това на Нела вървеше стабилно:

Явева, очаквай напролет.

На Нелина много вървяха Върни ми радостта и Налей си.

Скъсан, ама то си е традиция да се мине през него. За късмет.

Коя го е налазила май, ма кел файда.

Даже за мъжа й се знаят подробности, а за нея още не? :yelling:

Доста знаем и за нея.

Това на Нела вървеше стабилно:

Целите й албуми от този период бяха страхотни- "Пазя любовта", "Най-щастливата", "Пожар в сърцето"… На мен най-любимият ми може би си остава по-старият "Душата ми", все пак в него е една от за мен най-добрите ретро песни, с едно от най-забележителните вокални изпълнения в поп-фолка за онова време.

Явева, очаквай напролет.

На Нелина много вървяха Върни ми радостта и Налей си.

Да, велики песни на Нели Николова! :Vishenka_05:

А това ми носи толкова чудни спомени...

Нелина просто има забележителни песни и различни текстове, които за онова време бяха нещо рядко срещано. За баладите е ясно, но освен тях също има какво да се чуе. "Вместо сбогом" е велика песен!

Благодаря, че ме подсетихте за "Сънувах те", толкова я обичах... :Vishenka_05: "За теб", "Гръм", "За теб живея"... И "Лястовица"! Велика жена!

Нелина просто има забележителни песни и различни текстове, които за онова време бяха нещо рядко срещано. За баладите е ясно, но освен тях също има какво да се чуе. "Вместо сбогом" е велика песен!

Благодаря, че ме подсетихте за "Сънувах те", толкова я обичах... :Vishenka_05: "За теб", "Гръм", "За теб живея"... И "Лястовица"! Велика жена!

Коментирай колко мощно пее в "Лястовица"! Направо ме разтапя! Особено накрая!

Коментирай колко мощно пее в "Лястовица"! Направо ме разтапя! Особено накрая!

Да, но то тази песен за мен е повече от емблема, като цяло е много недооценена певица, ей сега като се разрових, то има цели албуми с хитове, просто сме ги позабравили, но за времето си... Сега няма такова нещо. Истинска Дива е Нелина. А после с новия етап и "Лед и огън", "Добре че вали", "Любов след любовта"...

Да, но то тази песен за мен е повече от емблема, като цяло е много недооценена певица, ей сега като се разрових, то има цели албуми с хитове, просто сме ги позабравили, но за времето си... Сега няма такова нещо. Истинска Дива е Нелина. А после с новия етап и "Лед и огън", "Добре че вали", "Любов след любовта"...

Жалко, че от Пайнер са я зарязали и изобщо не й помагат. Можеха да се бръкнат да й направи Оцко една песен. Ясно е, че ще е краткотраен комерс, но поне ще нацели хит да си припомнят хората за нея. Ето последната песен, която е приятна за слушане - още не може да направи 100 хиляди гледания.

Чакайте, че ми стана лошо, излезе ми "Мечтата ми вземи" в предложение и гледам, че е излязла преди 17 години...17 години, хора, а даже не й е от първите песни. Все едно беше вчера.

Чакайте, че ми стана лошо, излезе ми "Мечтата ми вземи" в предложение и гледам, че е излязла преди 17 години...17 години, хора, а даже не й е от първите песни. Все едно беше вчера.

Ема и тя тази година е юбилярка, прави 20 години на сцена. Жалко, че напоследък никак не ми допада - нито личностно, нито кариерно.

Нелина вече колко години е на сцена?

От 1993 г. е с "Фаворит", а самостоятелно - от 1996 г.

Трябва да са 26/23, зависи откога броим.

Нелина вече колко години е на сцена?

Тази година стават 26, като включим и фолклорните албуми. Миналата година е направила четвърт век, жалко че не е било отразено във форума.

Да коментираме един парадокс, който се забеляза тук - феновете на Преслава като мен, Старбой, Кали, Сиса, много харесват "Сърце". Някои от най-големите й фенове като Фиклена и Кондомчо обаче не са толкова ентусиазирани от проекта. Защо според вас?

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...