Jump to content

Препоръчани коментари

Андреа липсва!

Да, ама тая Андреа вече не съществува.

Иначе продължаваш да мислиш онези кофти неща за нея, нали? Като я споменахме, няма ли да пуска песен? Искам нещо от сорта на "Най-добрата". А може и от този:

Много ясно, че ги мисля. Не очаквай вече нещо готино от нея. По една английска боза годишно, а скоро може и напълно да се откаже.

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Това "Принц Аладин" ли беше? Култова песен, бях я забравил.

Какво е това за Аладин? Някаква ебавка с Джена ли? Не си спомням.

Принц Аладин ще съм аз... :3fdb8960598fa63e:

Чувахме, че пее "Принц Аладин ще съм аз", а май беше "в прицела им ще съм аз" :D

Просто Анди беше на съвсем друго ниво, вярно че мачкаше с лайв записи и от нея тръгна тази порочна практика, но смазваше със сценични прояви.

Да, ама тая Андреа вече не съществува.

Много ясно, че ги мисля. Не очаквай вече нещо готино от нея. По една английска боза годишно, а скоро може и напълно да се откаже.

Нали каза, че подготвяля чалга песен?

Тази ми е много любима:

Тази ми е много любима:

Оцковата не е записана още май.

Полудей на Андра още е хит, може би един от най-големите й или поне запомнени през последните 5-6 години.

69f773db824f14a2.jpg

0.56

Не си го спомням това, нито съм чувала грешно текста. Но на колажа има прилика. :1000 (29):

Не си го спомням това, нито съм чувала грешно текста. Но на колажа има прилика. :1000 (29):

Много й ходеше султанският период на Дженовева. Хем виеше, хем беше облечена като ханъма. Къде е тя сега, къдеееееееее :((((((

Най-добрата песен на Андреа. Когато Кости беше най-добрият композитор, златни времена.

Тази ми е много любима:

Уж има чалга версия на "Mi gna", сега и песен от Оцко се говори че ще има, но не вярвам вече. То и дует с Азис имаше, дует с Алисия и какво ли не, а нищо не излезе.

Най-добрата песен на Андреа. Когато Кости беше най-добрият композитор, златни времена.

И на мен ми е много любима. В топ 3. :Vishenka_05:

Песента от Оцко така или иначе ще е провал,така че ще е най-добре да не излиза.

Уж има чалга версия на "Mi gna", сега и песен от Оцко се говори че ще има, но не вярвам вече. То и дует с Азис имаше, дует с Алисия и какво ли не, а нищо не излезе.

Ми тя да се мотае още.Те хората ще я забравят като певицата Андреа и ще се сещат за нея с други неща. Нека си прави чужди песни, но при нас вижда, че не се налагат и няма особен успех. По-важно е да събира лайкове на фотошопираните си снимки.

Полудей на Андра още е хит, може би един от най-големите й или поне запомнени през последните 5-6 години.

Определено. Аз я чувам редовно от коли. "Полудей" и "Шефката" най-много съм чувал навън през 2018.

Определено. Аз я чувам редовно от коли. "Полудей" и "Шефката" най-много съм чувал навън през 2018.

А пък аз като го казах не ми повярва. :3fdb8960598fa63e:

Аз освен за "Полудей" на Джордан, за друга не се сещам. Вярно, че и Андреа имаше такава песен. :1000 (29):

А пък аз като го казах не ми повярва. :3fdb8960598fa63e:

Според мен трябва да гласуваме за "Полудей" в Песен на годината. Кво като е стара, мачка ги всички до ден днешен.

Според мен трябва да гласуваме за "Полудей" в Песен на годината. Кво като е стара, мачка ги всички до ден днешен.

Естествено.Втория мегахит на чалгата след Шефката за 2018.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...