Jump to content



Поп фолк скандали


Препоръчани коментари

Така говореха фенчетата на Мария Кирчева и Уитни от Хюстън за Мадона. Но след достатъчно много години резултатите, са налице.... :1000 (19):
Аз казвам каквото мисля. Световна музика не ме вълнува, аз съм върла привърженичка на видялата слава още с първата си песен леличка от китен Айтос. Какво да направя сега, че съм жена и не ме вълнуват нечий цици, гъз и отверстие?! Слушам си приятни и яки гласове, като този на Деса, като този а Ваня, като този на Гло! Не ме боли кой къде ще остане и кой къде - не. В моята фонотека името "Камелия" не съществува - не усещам песните и пеенето на госпожата, пък ако ще и още 20 години да е актуална.
Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Егати сеира.... :1000 (29):

 

Имаше една приказка "На крива ракета и космосът й пречи".

Еми да се е докопала и Кама до всички тези "преимущества", амбиции, претенции, вместо да си чеше котката в плейбойските списания.

Глория ако е запушвала бизнеса Камелия нямаше да съществува, щеше да е запушена още преди да блесне.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да каже някой, че Камелия не е искрена в интервютата си е морална перверзия. Та ако не бе тя нищо за случващото се в кухнята на този бранш нямаше да знаем. Точно от нея разбрахме за палавото Фатме, което продава дупе срещу кариера. За обсебената от грандомания Глория, която с ултиматуми подобни на Преслините днес, с години изнудваше Митака и запуши развитието на целия бизнес. С претенциите на Деса, да не работи много, но да бъде оценявана. С амбицията на Ивана, да си продаде не само правата и душата на творчеството на Пайнер, за да стане приоритет на фирмата и да види и тя слава. За грозните задкулисни машинации и сметки на дребни душици с шефа, за няколко статуетки скрап повече. Какво ли не разбрахме от Камелия и нищо от никой друг освен от Галена, със снимките във фейса по време на онази церемония, където наградите приключиха за дълги години. И накрая ще влиза тук някакъв обсебен от Деса младеж по-горе в постовете ще ми дрънка за лицемерие от Кама. Егати сеира.... :1000 (29):

 

Разбира се, че не е искрена. Започна да става "искрена" за неща от кухнята, когато на нея нещо не ѝ беше удобно, преди това удобно е мълчала. Да не говорим, че не може да се взима думата на човек, комплексиран от липсата си на талант за чиста монета. Приказката за лисицата и гроздето приемам, че я знаеш. Иначе може да се опитваш да ме квалифицираш както ти е угодно, но не очаквай да се засегна, или да започна да те обиждам.

Искрените и добронамерени хора не постъпват така, както Камелия под влиянието на Цветомир се опита да изпъкне. И не успя. За това ще си носи неудовлетворението за никога първа.

 

Всичките са по-талантливи от Кама! Тихо сега! :Vishenka_05:

Те за това са и в различни категории артисти.

 

Така говореха фенчетата на Мария Кирчева и Уитни от Хюстън за Мадона. Но след достатъчно много години резултатите, са налице.... :1000 (19):

 

Не всичко е пари, господине. Да, Мадона е продала повече, но песните на Уитни и Марая са велики мелодии, писани често от самите тях. Неща, които един артист прави, но ти като потребител на цици, силикон и сръбска музика няма как да разбереш.

 

Аз казвам каквото мисля. Световна музика не ме вълнува, аз съм върла привърженичка на видялата слава още с първата си песен леличка от китен Айтос. Какво да направя сега, че съм жена и не ме вълнуват нечий цици, гъз и отверстие?! Слушам си приятни и яки гласове, като този на Деса, като този а Ваня, като този на Гло! Не ме боли кой къде ще остане и кой къде - не. В моята фонотека името "Камелия" не съществува - не усещам песните и пеенето на госпожата, пък ако ще и още 20 години да е актуална.

 

Аз имам само част от старите ѝ песни, главно заради мелодиите. Пеенето е нетърпимо и за моя слух. НА последното ѝ участие едва я изслушах, много е тегава ситуацията. Добре, че нейната си, макар и незначително малобройна публика, няма никакви вкусови критерии и елементарно консумират "творчеството" ѝ.

 

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много завиждате на успехите на Кама

Зяпайте у канчетата на вашите певачици :D

Нашите певачици сега се подготвят да пеят в Столипиново за Банго Васили, предпочитаме да не гледаме тях. :D

Фокс е този, който трябва да си гледа неговата. Само насажда спорове с неговите до болка познати твърдения. Аз съм сигурен, че хейтът към иначе страхотната Камелия нямаше да е толкова голям ако той не я беше натапвал като чудо невиждано, принизявайки буквално всички останали.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Luna Yordanova

5 h ·

ПРОЕКТ ИЗВЪН МАТРИЦАТА!ЛУНА,ПАПИ ХАНС,ИСКРАТА,БОЙКО ПЕТКОВ,BUDDUBBAZ TAPE COMPANY /МЕГА ХИТА НА 2019 ГОДИНА!СЪЗДАДЕН ЗА ВАС С ЛЮБОВ!СЛУШАЙТЕ,ГЛЕДАЙТЕ,ГЛАСУВАЙТЕ И СЕ СЪБУЖДАЙТЕ,СЪЗДАЙТЕ НОВ И ЧИСТ СВЯТ!ЗАПОЧНЕТЕ ОТ СЕБЕ СИ,ПОДАРЕТЕ НА МНОЗИНА!ДАЙТЕ СМИСЪЛ НА ВАШЕТО СЪЩЕСТВО!ЛЮБОВ,МЪДРОСТ,ИСТИНА!!! ://youtu.be/EHj4cvBc9d4

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кой ще кажеше че след Хабиби, Луда по тебе ще взриви Балканът??? :3fdb8960598fa63e:

Аз когато писах през 2014 че Кама е като феникс, не се шегувах!!!!

 

Камелия разкри цялата история за раздялата с Пайнер!

(това го писах преди две години, действието се одвива през 2014г.) :3fdb8960598fa63e:

 

Баба Кама, която е на прага на издаването на последния си албум преди пенсиониране реши да си направи PR и да проговори за раздялата с Пайнер.

Тя разкрива, че не-съгласията с Митко Пайнер са започнали още през февруари 2014 година. Камелия отишла при Митко, за да му съобщи, че иска да пее на наградите на Планета и да представи своята нова песен "Престъпно е". Но Камелия се досетила да попита шефа си в кой старчески дом иска да я постави след пенсионирането, тя не скрила, че е искала да се намира в най-красивия и най-скпия старчески дом в Европа. Митко на това отговорил, че това място го пази за кралица на Глориянството - Глория. На това много се ядосала чипровската перла и треснала вратата на офиса на Митко и решила да не се появи на концерта на Пайнер.

След като излезе новият сингъл "Престъпно е" , Митко за да върне удара, не е искал да купи гледаемост в YouTube на новата песен на Кама и така тя място хит на годината стана провал на годината. Камелия много се ядосала след тази саботаж и отишла в офиса на Митко и се договорили, че Пайнер ще урежда само изявите на певицата, другото тя сама ще си финансира.

Всички знаем, че Камелия е лисица на попфолка и така се досетила как да върне удара на Мичо Пайнера, да направи дует с младото гърло на Пайнер - Галин. И така Камелия извади хит, мислейки, че преварила шефа си. Вечната мис планета коментира, че с този дует довела в опасност и самият Галин. Преди той да направи дует с нея всички викаха, че той ще е певец на годината, но след "Само за минута", всички казват че младият Фики ще бъде певец на годината. Коментарът на баба Кама за това е: "Ако Галин остане с празни ръце на наградите през февруари, както и миналата година, вратите широко му са отворени в "Камс продакшън". "

Но сега да се върнем към историята Кама - Мичо.

Митко е подготвил нов капан за най-хитрата му лисица Камелия. И в разговор по телефона и казал, че ще изпълни най-голямото и желание. Камелия веднага си помислила, че или ще получи най-скъпото място в старчески дом или ще бъде певица на годината. Тя много се зарадвала на това, и решила да бъде повече продуктивна, така веднага снимала клип на песента "Maлко луд си".

През октомври е станала фаталната среща между Кама и Митко.

Когато са се срещнали Камелия веднага похвално казала - "Шефе снимах клип на песента "Малко луд си" , ще я промотирам за Нова година."

Митко казал - "Супер Камче, това много се съвпада с моето предложение. Ние имаме право да ти уреждаме участията, така че исках да ти изпълним дългогодишното ти желание. На всеки наш концерт ти постоянно питаш - "Има ли луди, има ли луди, има ли луди" ... така за Новата година ти имаш участие в лудница. За първи път ще има луди на твоят концерт и това е перфектното място за промотиране на твоята нова песен "Малко луд си" .

След това унижение Камелия веднага прекъснала всичките си контакти с Митко. Веднага анулирала договора. И побързала да публикува на своята страница "Kams status4eta", че се е разделила с Пайнер. В този момент не и хрумняал нито един цитат да унижи Митко, така че с прости думи обясни, че вече не е в гигантската чалга фабрика - Пайнер.

И за да не избухне голям скандал тя веднага сменила песента на клипа, вместо "Малко луд си" , сега клипа е с песента "Дай го двойно".

Митко за да тотално срине вечно актуалната баба на попфолкът, решил в редиците на Пайнер да застане най-голямата чалга болка на Камелия - Десислава. Най-голямата причина защо Митко позволил Десислава да се върне в Пайнер било това тя отново да е певица на 2002, а не Камелия.

Камелия завърши интервюто със следните думи:

" Знам, че от моята кариера в Пайнер остана само пепел, но аз ще съм феникса, който ще излезе от пепелта и помнете едно - "И дяволът веднъж беше ангел"

by me :3fdb8960598fa63e:

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Има две логични обяснения за мен. Или Фокси е платен от Камелия/Цветин, за да върши това, което върши.

Или друго, далеч по-жалко. Вътрешното му дълбоко житейско недоволство го кара да се заяжда и нагрубява хора, които спокойно могат да му бъдат внуци.

И двете са достатъчно тъжни, та не му се палете много. Но и той трябва да знае, че не може да си разиграва коня както иска, воден от нищо друго, освен от чиста ненавист и злостност.

И още нещо относно великата ангелогласна Камелия... Тя е точен пример за състоянието на този бизнес и на много звена в държавата като цяло. Как един упорит, абмициозен, но без талант човек на гърба на другите драпа цял един живот и цяла една кариера. То не бяха Глория, Ивана, Преслава, Десислава, Пайнера и какво ли още не виновни. И всичко това се коментира най-нагло и безочливо от човек, който не е написал 1 песен и най-известните му парчета са кавъри. Да, артистична и хитра е, аз също съм ѝ се кефил като бях на 15, във всички аспекти, но когато човек натрупа житейски опит и години вижда, колко прозрачна е тя като артист и медиен образ. Недоволна, мрънкаща и гледаща в чуждото. Много качества, които лесно бихме приписали и на големите ѝ фенове.

А относно истерията по кавъра на Брена. Това е наистина дъното на творческото безсилие за мен. Толкова години една и съща песен, правена 1:1 с оригинала да ти бъде емблема и да се радваш от това, че деца пеят подобна простотия е просто наистина жалко. И 50 годишна жена да се радва на нещо подобно. Сърбите са най-скандалните балканци.

  • Like 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

Има две логични обяснения за мен. Или Фокси е платен от Камелия/Цветин, за да върши това, което върши.

Или друго, далеч по-жалко. Вътрешното му дълбоко житейско недоволство го кара да се заяжда и нагрубява хора, които спокойно могат да му бъдат внуци.

И двете са достатъчно тъжни, та не му се палете много. Но и той трябва да знае, че не може да си разиграва коня както иска, воден от нищо друго, освен от чиста ненавист и злостност.

И още нещо относно великата ангелогласна Камелия... Тя е точен пример за състоянието на този бизнес и на много звена в държавата като цяло. Как един упорит, абмициозен, но без талант човек на гърба на другите драпа цял един живот и цяла една кариера. То не бяха Глория, Ивана, Преслава, Десислава, Пайнера и какво ли още не виновни. И всичко това се коментира най-нагло и безочливо от човек, който не е написал 1 песен и най-известните му парчета са кавъри. Да, артистична и хитра е, аз също съм ѝ се кефил като бях на 15, във всички аспекти, но когато човек натрупа житейски опит и години вижда, колко прозрачна е тя като артист и медиен образ. Недоволна, мрънкаща и гледаща в чуждото. Много качества, които лесно бихме приписали и на големите ѝ фенове.

Абе я чакай малко, бе! Другите ли й изкарват участията близо 20 години? На чий гръб точно е драпала!? Айде, че някой има повече талант, да му постелим килим и да го боготворим. Трябва да се работи здраво всеки ден, ако искаш да се задържиш. Фактите го показват. Народът най-мрази работливите, успелите, забогателите с труд. Като имат повече талант от нея, да са се доказали повече, да са спечелили повече, да са обичани повече, да им куфеят повече по участията. Ако беше бездарна, отдавна да е отпаднала. Не вървиш!

  • Like 1

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абе я чакай малко, бе! Другите ли й изкарват участията близо 20 години? На чий гръб точно е драпала!? Айде, че някой има повече талант, да му постелим килим и да го боготворим. Трябва да се работи здраво всеки ден, ако искаш да се задържиш. Фактите го показват. Народът най-мрази работливите, успелите, забогателите с труд. Като имат повече талант от нея, да са се доказали повече, да са спечелили повече, да са обичани повече, да им куфеят повече по участията. Ако беше бездарна, отдавна да е отпаднала. Не вървиш!

 

За да се задържи толкова години без талант медийния шум околко колежките си оказа голяма влияние. Както и изцепките по цици и увиването на половите органи в трибагреника. Нелепи и жалки похвати, които не биват да бъдат забравяни.

Разбира се, че талантът сам по себе си е достоен за уважение. И да, трябва да се бачка, но не на всяка цена и когато нямаш качества.

Вървя и още как. Има качества за артист, лисица е и Цветомир много ѝ е помогнал като неин мениджър, в това спор няма. Но изначало схемата е объркана. Не може да се наричаш певица, когато не можеш да изпълниш собствените си песни нефалшиво, не си написал една мелодия и прочее. Така виждам аз нещата.

Link to comment
Сподели в други сайтове

За да се задържи толкова години без талант медийния шум околко колежките си оказа голяма влияние. Както и изцепките по цици и увиването на половите органи в трибагреника. Нелепи и жалки похвати, които не биват да бъдат забравяни.

Разбира се, че талантът сам по себе си е достоен за уважение. И да, трябва да се бачка, но не на всяка цена и когато нямаш качества.

Вървя и още как. Има качества за артист, лисица е и Цветомир много ѝ е помогнал като неин мениджър, в това спор няма. Но изначало схемата е объркана. Не може да се наричаш певица, когато не можеш да изпълниш собствените си песни нефалшиво, не си написал една мелодия и прочее. Така виждам аз нещата.

Ако ставаше само с голотии и скандали, всички щяха да пеят по 20 години.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Само да кажа че Gabriela Pejcev от Димитровград, преди години беше в Пинкове звезде, нея я попитали и тя се появявала 7 секунди в филма и точно тя избрала Луда по тебе. Можела е да избере Кварталната кърчма или някоя друга, но късмета е бил в песента на Кама. Аз съм почти сигурен че и да са предложили песен на Деси Слава / да кажем Две съpца/ те не би се съгласили. Но Кварталната кърчма би паснала перфектно, като пасна и Луда по тебе.

Сега каквото искате казвайте/пишете Кама направи история с това че песен/кавър на голем хит на най-голямата звезда на Балканът, е станал таква сензация в домашната държава поточно СРБ / + Ex Yu републиките/ - хората там не са чуждепоклонци, чак останалите Еx Yu певци пеят на сърбски език за да им станат песните разпознаеми низ останалите страни. Има само един негативен изход от тази случка и това е че отново се доказва че Българите все кавърдисват чужда музика, което основно се говореше преди години. :)

Да отбележа че в МК - Кварталната кърчма и Не сме безгрешни звучат заедно с стандардните Хабиби и Мотел.

пп. Снима се и сериал на филма, за там можат да използват Ти си. :3fdb8960598fa63e:

  • Like 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

Фокси отдавна не е обективен, щом стане дума за Камелия. Може би някъде от 2007, когато беше по-неутрален - тогава всъщност доста хвалеше и харесваше Глория, за Десислава също не си спомням да е намилал като в последните години. Удоволствие беше да се пише с него. Ние бяхме супер малки тогава и за нас това беше УАУ... Впоследствие порастваш и разбираш, че той си върти една и съща плоча. Не мисля, че Камелия го подстрекава - ако беше това, в даден момент все щеше да спре. Не са толкова глупави с Цветин. По-скоро той изпитва някаква необяснима привързаност към Камелия като продукт. Факт е и също така, че са си говорили някакви неща. Аз онзи ден написах какви неща ми харесват в Камелия и за какво я подкрепям, но в крайна сметка и тя е жив човек, Фокси. Как пък всички останали са виновни и са се продали, само те са цакали, тя е невинна... Получила си е и наградите, които е заслужила, и миксовете, бисовете, турнетата. Много пъти е била с привилегия, много пъти, дори и 2002, която за мен лично си беше годината на Деса, след това на Кама, а Глория плътно им дишаше зад врата. Не забравяй, че ако резултатите тогава бяха тези от първия кръг на гласуването, което за първи и последен път тогава беше публично, Глория щеше да спечели, макар и без нов албум. После Деса и Кама я изпревариха.

 

Както и да е, Камелия си получи всичките видове награди тогава, закриването. "Залеза и зората" си беше песента на 2002. И от Нов фолк е получавала - нищо, че се обиди като малко дете на Маргарита Лозанова на оня Златен мустанг, а реално жената беше права, защото Камелия чисто и просто пя мега зле, даже и за четворка не беше.

После съм си говорил с Маргарита и тя казваше, че недоумява защо у Камелия е останала трайна обида след този случай, при положение, че тя я харесва и никога не са я лишавали от внимание там. Сама се изолира до 2005, когато издадоха специалния брой за нея.

 

За Глория какво да говорим... Камелия каза всичко, което имаше за нея, при Патрашкова - само и единствено хубави неща. Не знам дали е грандоманка - не сме били между тях да видим, със сигурност всяка е тропала е с крак малко или много - жени все пак, само че Глория е доказала, че може и да открива концерти, може и да прави благотворителни такива, може и да не ходи изобщо, може и без награди, и най-вече, че ако не беше Глория, макар и с всичките си кусури, да култивира тоя жанр, той още щеше да си е аграрен и Кама нямаше да се е вдъхновила от видеокасетата на "Щастието е магия" след завръщането си от Швейцария да ходи в Димитровград с майка си под ръка. Всяка от тях има заслуги за бранша. Това са големите звезди, включително и Ивана, Десислава, Преслава, Тони Дачева и една Рени дори. Да, Камелия е може би най-работлива, с мисъл за бизнес - жива и здрава да е, нека. Другите пък имат друго. Няма как всички да имат всичко, няма толкова мултиплициран изпълнител.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз същно не отричам артистичността ѝ, хапливата уста и това, че се е задържала. Но да се тръби как другите са нищо, а Камелия е всичко свято в музиката и бизнеса е просто нелепо. Всъщност смятам, че тя е не лош човек, който е прекарал твърде време с ограничен човек до себе си, който не я е оставил да вземе едно самостоятелно решение, а винаги я е ръководил. И не смятам, че има място до имена като Глория, Десислава, Ивана и Преслава само на база дълга кариера. Та тя е по-известна с органите си и Плейбой, отколкото с певчески качества. Събудете се.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Фокс, каквото и да говориш фактите от моя пост си остават- Камелия влезе във Вип Брадър като съквартирант срещу пари, показваха я без грим и се опитаха да я използват за пионка в скандали с Ицо Хазарта и Азис. Голяма работа, че не се е борила за победа, пълноценен съквартирант си беше за кратък период. Все едно Десови да твърдим, че Десислава не е била съквартирант в Къртицата.

А и както ти казах, не виждам какво има да обсъждаме. Риалити предаванията вече са част от нашия шоубизнес. Чалгаджиите така или иначе се продават за пари, практикувайки лекия жанр, та като влизат във Випа не е кой знае колко по-различно. Виж, естрадните като тръгнаха да влизат беше съвсем различно и изненадващо.

Камелия беше водеща на предаването, което се казваше голямата уста и влезе в къщата като гост звезда за три дни. В рамките на същия сезон като гост звезда влезе и Преслава, пак за три дни и точно тогава стана прословутия скандал с Ицо Хазарта по време на който мис Чипровци беше на живо от студиото си, така че да говорим, че е била пионка е абсурдно. Съжалявам, но всичко което си написал са тотални глупости.

  • Like 1
Link to comment
Сподели в други сайтове

Много ви е яд на Камелия, както винаги ...

Камелия не можела да се нареди до Преслава, Десислава, Ивана и Глория?! За разлика от първата - Камелия пее на всяко участие на живо и ако беше бездарна, както ви се иска, нямаше толкова години всеки път участията й да минават на високо ниво за дискотека, а хората, посещаващи ги да са се отказали (нали е нетърпимо) ... Да, ама не! Всеки път са пълни клубовете, в които пее и всеки път хората и се кефят максимално, именно защото е талантлива! Камелия е единствената, която е канена 3 последователни пъти за жури в музикално реалити ...

И винаги забравяте, че Камелия е единствената певица с най-запомнящи се стари хитове. ( и като брой, и като качество )

... Нека няма място до изброените!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз наистина не разбирам каква е драмата в случая, това се върти вече 10 години в тоя форум. Камелия, та Камелия. Ми добре си е жената. Някой да е казал нещо?

Фокси настройва ситуацията, излишен патос е това. Каква е целта? Всеки е получавал и е бил ощетен, всеки. Всеки си има публика, хитове. Някои компенсират с повече глас, други - с бизнес нюх. Всеки си оправя както може - един с повече участия, друг с повече концерти. Сравнявате изпълнители в различни коловози. Всички са успешни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Камелия беше водеща на предаването, което се казваше голямата уста и влезе в къщата като гост звезда за три дни. В рамките на същия сезон като гост звезда влезе и Преслава, пак за три дни и точно тогава стана прословутия скандал с Ицо Хазарта по време на който мис Чипровци беше на живо от студиото си, така че да говорим, че е била пионка е абсурдно. Съжалявам, но всичко което си написал са тотални глупости.

Много добре знам, че е била водеща. Но няма защо да отричаме, че влезе и като съквартирант, независимо за колко време е било. Живя там, общуваше с всички, а целта на продуцентите беше да им направи сеир с Ицо и Азис, какъвто тя просто не направи. Какво е това ако не съквартирант?

Link to comment
Сподели в други сайтове

През последната година ме отблъсна най-вече с безкрайното си позьорство, непрестанно парадиране с марки, лъскави и фотошопирани снимки, на които прилича повече на порцеланова кукла, от колкото на оная готина мацка, която си беше допреди Пей сърце. Та тя пропътува хиляди километри за да се снима с някаква пластмасова статуетка на измислена церемония, макар и сама да е наясно, че цялата тая работа няма капка стойност. Като вземем и непрестанните й опити да се прави на рапърка, подражавайки на Тита и Гери-Никол, непрестанното лизане на задници на Дара, Папи Ханс и сие. Всичко това ми изгражда един фалшив и нереален образ, това не е тя просто- певицата с песните Дай ми, Пак ли, Спри ме, В твоите очи и т.н. Видя, че нещата зациклиха с Криско стайл и се хвърли в другата крайност- втори пореден кючек, породен от паника какво да прави. Цялата работа е, че се оплете в "лидерството" си, в собствените си стратегии и в това да си мисли, че диктува нещо в тая музика.

От другата страна вземи Преслава- непринудено, естествено присъствие в медиите + тотални хитове, направени и изпяти със сърце.

И все пак, Галена е свободна да се прави на каквато поиска, няма лошо, просто напоследък в нея виждам един изкуствено създаден образ, вместо певица, която да забавлява народа.

 

:mf_surrender:

Егати клишетата, егати изсмуканите от пръстите глупости. Сигурно в гимназията си бил цар в писането на ОЛВ.

 

Това са абсолютно нереални доводи, за да намразиш доскоро любимата си певица. Че чак и да минеш в отбора на отсрещния лагер. Любовта и фенството са това, което са, защото идват от сърцето. Ти си един двуличник, предател. Или имаш проблем с променливите настроения. Или Галена те е резнала при ваша среща. Няма друго обяснение.

 

Цитира като довод фотошопираните й снимки!? 1000%20(10).gif Случайно да си наясно, че Преслава, Андреа, Джена, ...... + всички световни звезди си обратботват снимките? Галена изглеждаше на снимки по същия начин и около периода на "Пей , сърце" - време, когато си я обожавал. Кое се промени във визията й от тогава насам?

 

Ти си такъв абсурден лицемер, че плюеш срещу кючека "Шефката" (Хита на 2018), а вчера ми величаеш кючека на Деси Слава, дето е правен по негов модел, но е 100 пъти по-зле.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Новата ти в момента дъни в Биг Брадър. Всички пеят, дори Албена :D

Албена даже е сред най-раздаващите се. :D

Какъв ли е повода за такъв купон?

 

 

Хайде, че кое време настана :1000 (29):

Да направи такова видео с такава тематика и с днешната визия, ще скандализира. :D

Идеално за след полунощ, ето това също... :3fdb8960598fa63e:

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...