чушка. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Искам да направят още един дует! Стига Галена й спасявала кариерата. Да се оправя сама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Стига Галена й спасявала кариерата. Да се оправя сама. Сега Десови ще ти скочат. Това им е болна тема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Снощи се разцепихме на Преслава. Супер харизматична, пя доста стари песни и всички пяха с нея. Обичат я. Пее обаче преди мно на плейбек, само 3-4 песни на живо. Иначе е сладурана, забавна е :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Истинското "спасение" на кариерата на Деса дойде от дуета с Галин.Галена може само да й целува краката,че има такъв шедьовър в кариерата си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Истинското "спасение" на кариерата на Деса дойде от дуета с Галин.Галена може само да й целува краката,че има такъв шедьовър в кариерата си. Че тя Галена е имала песента, преди да й мине през акъла да я направи дуетна. Деса й е натресена. Време е за сексави мелодии! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 При положение, че има 6-7 записани песни, как си обясняваш това затишие? Защо не пуска нищо? Ако наистина не й се занимава за какво ги е записвала изобщо? Мина страшно много време от "Твое копие", а с нея й се получи прилично добре. Въпроса обаче не е само в това да пускаш колкото да има. Виж например Глория колко песни напуска, а колко от тях стават реално? Много от действията и кариерните решения на Ивана нямат обяснения. Както и тези на Глория, че и на Деса. Работят сякаш сами срещу себе си. И разбира се, трудно приемат критика, да не кажа изобщо. Знаеш, че не съм от хората, които ще я щадят, само защото е самата Ивана. Прекалява вече с това нищоправене, особено след като изглежда много по-добре и улучи с "Твое копие". Колкото до въпроса за Глория - жената поне ви радва. На мен "Любовта настоява" и "Любовта не е играчка" ми допадат много, "Не те давам" и тя, но ми писна почти веднага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Истинското "спасение" на кариерата на Деса дойде от дуета с Галин.Галена може само да й целува краката,че има такъв шедьовър в кариерата си. "В твоите очи" е много по-голям хит от дуета с Галин. "Нека да е тайно" почти никой не я споменава вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 "В твоите очи" е много по-голям хит от дуета с Галин. "Нека да е тайно" почти никой не я споменава вече. Това кой го отрича? Но след кой от двата дуета Деса започна да изкарва хитове? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Много от действията и кариерните решения на Ивана нямат обяснения. Както и тези на Глория, че и на Деса. Работят сякаш сами срещу себе си. И разбира се, трудно приемат критика, да не кажа изобщо. Знаеш, че не съм от хората, които ще я щадят, само защото е самата Ивана. Прекалява вече с това нищоправене, особено след като изглежда много по-добре и улучи с "Твое копие". Колкото до въпроса за Глория - жената поне ви радва. На мен "Любовта настоява" и "Любовта не е играчка" ми допадат много, "Не те давам" и тя, но ми писна почти веднага. Ванча трябваше да забие лятна тупалка на плажа - с новата фигура! Много е тъпо да записват по много песни. Докато ги пуснат, вече звучат ретро. "В твоите очи" е много по-голям хит от дуета с Галин. "Нека да е тайно" почти никой не я споменава вече. Коя е тази песна? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Много от действията и кариерните решения на Ивана нямат обяснения. Както и тези на Глория, че и на Деса. Работят сякаш сами срещу себе си. И разбира се, трудно приемат критика, да не кажа изобщо. Знаеш, че не съм от хората, които ще я щадят, само защото е самата Ивана. Прекалява вече с това нищоправене, особено след като изглежда много по-добре и улучи с "Твое копие". Колкото до въпроса за Глория - жената поне ви радва. На мен "Любовта настоява" и "Любовта не е играчка" ми допадат много, "Не те давам" и тя, но ми писна почти веднага. Аз не съм от хората които ще се радват само защото е пуснала нещо. От всичко което пусна харесах "Добре дошла, скитнице", но тя остана най-незабелязана. Странно ми е защо при положение, че прилича на стила на Глория от миналото. Дразни ме това, че прави каквото си иска и се съобразява само с мнението на тези, които харесват всичко, което пусне. Толкова ли вече не й пука за кариерата й? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Това кой го отрича? Но след кой от двата дуета Деса започна да изкарва хитове? Не мисля, че дуета с Галин има нещо общо с това, че в този период е изкарала хитове. Просто съвпадение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Фенчето на Андреа да коментира гледанията и харесванията на тази песен! 40 млн с 32 хиляди палци? През 2009 това бяха тотални реакции... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Сега Десови ще ти скочат. Това им е болна тема. истината е Галена извади Деса от калта НАЙ-ГЛЕДАНАТА ПЕСЕН НА ДЕСА В YOUTUBE Е ДУЕТА С ГАЛЕНА ! https://www.youtube.com/results?sp=CAMSAhAB...query=desislava Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 НАЙ-ГЛЕДАНАТА ПЕСЕН НА ДЕСА В YOUTUBE Е ДУЕТА С ГАЛЕНА ! https://www.youtube.com/results?sp=CAMSAhAB...query=desislava Петте най-гледани песни на Галена в Ютуб са дуети. Да кажеш нещо по въпроса? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ще може ли линк за "Болка в минути" на Константин? Благодаря предварително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Не мисля, че дуета с Галин има нещо общо с това, че в този период е изкарала хитове. Просто съвпадение. Да,естествено,да благодарим на богиня Галена,че Фики и Деса имат кариера заради нея.Просто напомняне на песните,които е пуснала след дуета с Галена: "Започваме на чисто" "Смени паролата си" Блудкави песньовки,които не станаха кой знае какви хитове,с изключение на фийтовете с Константин,но тях няма смисъл да ги броя.Песните,които е пуснала след дуета с Педалин: "В друг живот" "Отново се родих" " И на всички като тебе" Хит до хит,един от които-тотален.Така че това не е съвпадение,а чисто и просто факт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Ще може ли линк за "Болка в минути" на Константин? Благодаря предварително. https://mega.nz/#!8qJkgCoR!7Lj4Gi1V...LhW5nX2ST7roIkM Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Невероятно изпълнение! Вчера се разтопих като го слушах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Да,естествено,да благодарим на богиня Галена,че Фики и Деса имат кариера заради нея.Просто напомняне на песните,които е пуснала след дуета с Галена: "Започваме на чисто" "Смени паролата си" Блудкави песньовки,които не станаха кой знае какви хитове,с изключение на фийтовете с Константин,но тях няма смисъл да ги броя.Песните,които е пуснала след дуета с Педалин: "В друг живот" "Отново се родих" " И на всички като тебе" Хит до хит,един от които-тотален.Така че това не е съвпадение,а чисто и просто факт. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Невероятно изпълнение! Вчера се разтопих като го слушах. И аз. Да й я дадат да я запише и да я пусне с клип, без това сега е модерно да се възраждат стари песни. Слави как я гледа на 1:24... истинско възхищение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Коментирайте крещенето за "Лъжа е", докато вървят номинациите. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Липсва ми хиттерминаторката Тодора! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Липсва ми хиттерминаторката Тодора! Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 1 Report Share Публикувано Декември 1 Коментирайте крещенето за "Лъжа е", докато вървят номинациите. Райна заслужаваше номинация с прекрасната ''От един инат''!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари