Jump to content

Препоръчани коментари

Ванеса си е доста голяма симпатяга.

Има и доста приятни песни, дано забие в Пайнер.

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Дааа, изпълнението от Арена е топ

Нека да си припомним факта, че Деси е единствения изпълнител от концерта, който генерира над милион гледания на лайв изпълнението си. :Vishenka_05:

Нека да си припомним факта, че Деси е единствения изпълнител от концерта, който генерира над милион гледания на лайв изпълнението си. :Vishenka_05:

Даа, с До тук. Уби ги :gun_bandana: Само тя и Преслава биха могли без цирк на сцената да взривят така с пеенее :3fdb8960598fa63e:

Още месец остана до голямата излагация в "Армеец арена"....

Още месец остана до голямата излагация в "Армеец арена"....

Един колега от морето ме кара да ходим.Чакам го да се обади!

Джулия е единственото моментно спасение за Пайнер. Ще й убият живеца за 1-2 години.

Джулия е единственото моментно спасение за Пайнер. Ще й убият живеца за 1-2 години.

От миналата година Джулия не е на Пайнер, а на Николай Пашев. Добре, че той се старае много за нея и ѝ урежда fеаt-тата и спонсорите. Че ако чакаше на Димитровград....

Спокойно, ще я изтрием. Няма да ти мине номерът просто. И аз мисля, че бях пределно ясен. :3fdb8960598fa63e:

Не е позволено и го знаеш. Това е все едно да изтрия на някой поста защото не ми изнася. Не става просто.

Ква Джулия кви 5лв.

Тая никой не я знае извън Рамания.

Здравейте, някой знае ли Валя с кого от радио Вероника спи? Тя май е единствената пайнерка, чийто песни се въртят по цял ден, включително и "Шушана" на някакъв запис :mf_surrender:

Явно е любимка на някой там. Едва ли точно Валя ще спи с някой , тя си има стабилно семейство и никога няма да си ляга с някой само да бъде въртяна или каквото и да е.

Честит милион на „Плакала съм" в тубата с нещо класно :Vishenka_05:

След 10 години? Смях

Явно е любимка на някой там. Едва ли точно Валя ще спи с някой , тя си има стабилно семейство и никога няма да си ляга с някой само да бъде въртяна или каквото и да е.

Не беше ли разведена? :mf_surrender:

След 10 години? Смях

Ако имаше туба когато бе гръмнала щях аз да се смея.

Ако имаше туба когато бе гръмнала щях аз да се смея.

То нямаше Туба ама Кама има на песни от 99 година по 2-4 милиона. Не вървиш фенче на майката свинкя

Напротив.Двойно по-ниски са от на Гучи. На Гучи най-обикновените им тениски с логото им отпред струват около и над 500 долара.

Влез в сайта на Москино и виж колко струват. Абсолютно един ранг са.

Рени има милиони на сръбските си хитове, там не са я забравили и още я уважават, въпреки че със сигурност си е свалила реномето и пред тях с проекти като Карай ме. И все пак дори и въпросната песен показва, че и към днешна дата там я слушат повече от тук- това е най-гледаният й нов клип за цялата YouTube ера. Да й се чуди човек всъщност защо продължава да се мъчи с опити за скандални български проекти, вместо да поднася повече премерени сръбски. Даже и прилична бройка албуми току-виж успяла да продаде там, не че има пари да издаде такъв, де.

ПОЖАР

Тотален хииит ! Кралицата мачка, като ненормална след Пайнер :Vishenka_05:

Няма такава !!!!!!

То нямаше Туба ама Кама има на песни от 99 година по 2-4 милиона. Не вървиш фенче на майката свинкя

Вървя си страхотно, Рени има и по 8,5 на песен. Паразит.

Вървя си страхотно, Рени има и по 8,5 на песен. Паразит.

Айде Бан за ПигиФенс

Не беше ли разведена? :mf_surrender:

Не ,не дори не съм видял да се пише това някъде!

Влез в сайта на Москино и виж колко струват. Абсолютно един ранг са.

Отдавна съм го направил. Няма място за сравнение,цените са двойно по-ниски:

https://www.moschino.com/us_en/moschino/men...shirts.html?p=2

https://www.gucci.com/us/en/ca/men/mens-rea...hirts-and-polos

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...