Jump to content

Препоръчани коментари

И неговата адашка е извън топ 10 :3fdb8960598fa63e:

Скрийнче и в общия чат в Инстаграм, кат шсе прайм на отворени. :3fdb8960598fa63e:

• Отговори 4,9k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Скрийнче и в общия чат в Инстаграм, кат шсе прайм на отворени. :3fdb8960598fa63e:

Това няма да промени факта, че няма песен в топ 10 в канала на Планета, било то и дует. Към момента, това е най-слабата година на Галче от 10 години насам. :(

Забелязали ли сте, че обложките на "Обратно в играта" и "Да гори в любов" са супер идентични и как Преса се хваща за главата. :1000 (29):

Край. :1000 (29):

Поздрав с един от малкото големи хитове на годината, доста подценяван тук:

Напомня ми на периода 2007-10 или на Галена от Запали! Уникална е, очаквам отново хит.

И най-накрая да чуем 5-6 минути с излизането на албума. :3fdb8960598fa63e:

Наистина изглежда супер. И на мен ми напомня на периода 2008. Тя много залага на тази песен, но днес ще разберем.

Да, накрая е решила да включи ''5-6 минути'' в албума, но не мисля, че ще заложи на нея. Според мен ще клипира една друга от новите, но скоро ще разберем. :3fdb8960598fa63e:

За разлика от Емануела и Яница тя поне ще има 4 нови песни в албума.

Наистина изглежда супер. И на мен ми напомня на периода 2008. Тя много залага на тази песен, но днес ще разберем.

Да, накрая е решила да включи ''5-6 минути'' в албума, но не мисля, че ще заложи на нея. Според мен ще клипира една друга от новите, но скоро ще разберем. :3fdb8960598fa63e:

За разлика от Емануела и Яница тя поне ще има 4 нови песни в албума.

На мен от тая снимка ми изглежда ,че директно ще почне да пее “Още 5-6 минути и света ще се срути...” дано прогнозата ми да е вярна и да видим и чуем един истински тотален хит от Райна.

На мен от тая снимка ми изглежда ,че директно ще почне да пее “Още 5-6 минути и света ще се срути...” дано прогнозата ми да е вярна и да видим и чуем един истински тотален хит от Райна.

Не е заложила на нея. Песента е на Биолчев. :girl_witch:

Може и да имаш, но да не знаеш. Джин от бутилка ти го казва!

https://pik.bg/първо-в-пик-луна-атакува-пос...news790355.html

Абе то всичко много хубаво, ама накрая - текст от баш от тоя ли ...

Добре, че не държа на текстовете! Само да е хубаво изсвирено и изпято!

Време е! :Vishenka_05:

Поздрав с един от малкото големи хитове на годината, доста подценяван тук:

Чакаме с нетърпение новата тупалка! :Vishenka_05:

ТОЙ Е ПО ЖИВОТА

ФРАШКАН Е С ПАРИ

ЩЕ ПРИВАТИЗИРА И ЧАЙКИТЕ ДОРИ

:happyppl: :happyppl: :happyppl:

ТОЙ Е ПО ЖИВОТА

ФРАШКАН Е С ПАРИ

ЩЕ ПРИВАТИЗИРА И ЧАЙКИТЕ ДОРИ

:happyppl: :happyppl: :happyppl:

За какво са ни всичките тези пари, щом приятели нямаме вече"? :3fdb8960598fa63e:

RAYNA - ZAYCHE S TRION / Райна - Зайче с трион, 2018

-А., коментирай!

Чакаме с нетърпение новата тупалка! :Vishenka_05:

искам песен със Силвер !

искам песен със Силвер !

Пусни си Тереза е Силвър !

Пусни си Тереза е Силвър !
Не е чак такъв мазохист, Сашкони! :Vishenka_05:

Силвър е дъното на чалгата.

Дай ми свобода 25 млн, Много ми е луд 16 млн !

Дъно ??

Дай ми свобода 25 млн, Много ми е луд 16 млн !

Дъно ??

Добре, че беше Теда. Тоя оттогава копае към земното ядро.

Много се радвам, че отмина периода на Теда Ломска.

Здраво си беше повярвала (без покритие, естествено). Такива временни явления като нея и Андреа са най-големите въздухарки.

Много се радвам, че отмина периода на Теда Ломска.

Здраво си беше повярвала (без покритие, естествено). Такива временни явления като нея и Андреа са най-големите въздухарки.

Теда пее доста повече от Андра, но е и повече от еднообразна откъм визия и звучене. Да не говорим за текстове и послания.

Доста бързичко поприключиха при нея нещата, дори без да е стигнала чак най-големия връх.

Теда пее доста повече от Андра, но е и повече от еднообразна откъм визия и звучене. Да не говорим за текстове и послания.

Доста бързичко поприключиха при нея нещата, дори без да е стигнала чак най-големия връх.

Андреа може и да е бездарна, но беше доста амбициозна и пробивна. Направи доста международни проекти и клипове на световно ниво. Не я харесвам, но някои неща трябва да й се признаят. От циганката не сме видели такова нещо.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...