Jump to content

Препоръчани коментари

Пак напомня на нещо на Цеца. Анджео другог реда може би?

Такава песен исках от Тони Дачева! Много добър текст, музиката наистина напомня на някоя песен на Цеца, явно е правена по шаблон, защото гледам, че автора е Лобошки. Предната не ми хареса, но тази ми допада много повече! И видеото никак не е лошо.

По-добре лирик видео. Никакъв артистизъм. 20 години едно и също. Песента не е лоша, но едва ли ще си я пусна пак.

Пак напомня на нещо на Цеца. Анджео другог реда може би?

Птица бяла, версията на Емилия. Отсвирът е 1:1.

На мене супер много ми прилича на това на Райна.

Особено, като почва.

Малко прекалява обаче Дачева. Последните й 10 песни са шаблонни от-до - Цеца, Весна, все някакви сръбски.

Не е лоша, едва ли бих я слушал отново обаче. Аз дори и първоизточника не харесвам. "Грях и обич" ми е най-любимата й, след нея няколко кавъра и "Бащината къща".

Страхотна песен! Напомня ми на истинския поп-фолк. Поздравления! :Vishenka_05:

По-хубава песен тая година не е излизала. Да се учат другите.

Истински поп-фолк, така трябва да звучи, за да се реабилитира статуквото на жанра.

Тони е закон!

Харесва ми. Наистина напомня на някоя друга песен, но това не ме дразни. В лице Тони изглежда доста добре за жена на нейната възраст и за човек, преживял тежки болести. Излъчва позитивна енергия.

Не мога да си обясня защо държи да прави песните си в сръбска стилистика, като си я пуснах и очаквах Цеца да запее отнякъде, особено първите секунди и като цяло изпяването.

Много позитивна и готина жена, единствено тя заслужава коментар от излезлите мазнотии последните 3-4 дни, но наистина няма да е зле ако направи нещо от Ганев например, изчистено, без сръбски мотиви.

Сега си я пуснах цялата да я чуя. Хубав и позитивен текст, има доста песни на такава тематика, но този стил прилича на Тони повече от предната песен. Такива песни трябва да прави. Мелодията наистина напомня на Цеца, но не е проблем. Клипа е приятен. Тони е хубава и излъчва спокойствие и нежност. Не знам колко пъти ще си я пусна пак, но оценката ми е положителна.

• 6 months later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...