Jump to content



VIP Brother 2018


Препоръчани коментари

Между другото гледам че в 12 часа полунощ ще дават половин час на живо от къщата.

 

Дам, вчера даваха.. Говориха си и играха на игра с филми. И вероятно имат мисия, понеже някои си легнаха отвън.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 286
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Дам, вчера даваха.. Говориха си и играха на игра с филми. И вероятно имат мисия, понеже някои си легнаха отвън.

И гледам че ще има всяка вечер от 12 пряко включване от къщата по половин час

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ваня е най-високо извисеният човек в къщата и за мен точно тя заслужава победата! Добра, сдържана, никога злобна. Единствената, която вместо да съди Нора се опита да влезе в нейния свят и да я разбере. Хора, Нора не е виновна, че е расла в среда, в която всичко й е позволено, в която е нямала каквито и да е лишения и е било нужно просто да каже на техните, за да се сдобие с нещото, което иска. Да, лигла е, да, проста е, но въпреки всичко Нора не е лош човек. Тя не знае какво е да нямаш, точно това и беше най-големият проблем за нея в къщата. "Интелектуалците", които й се подиграват единствено показаха, че не заслужават подобно прозвище. Един интелигентен човек би опитал да я разбере и би подходил с нея по различен начин. Милата няколко часа се мъчеше да направи рибата, накрая проблема им бил, че вечерята закъснявала... А вие мръднахте ли си пръста да й помогнете с нещо? Въпреки всичко бяха доволни и си облизаха пръстите. Нора показа своя характер и в мисията - толкова нахъсана и борбена, чак ме изуми! Негативните качества у нея са основно поради средата, в която е отраснала, не бързайте да съдите Норчето и погледнете на нея от различна гледна точка.

 

Божана е толкова злобно създание, че няма накъде.... Алкохолът и тревата определено не й влияят добре, пълна злобарка е. В началото имах добри впечатления, но уви всичко рухна за отрицателно време. Противна, груба, не изслушва хората, мисли се за най-най. Какво пък й костваше да сложи в списъка един шоколад за 2 лв? Който и друг да беше казал нещо се съобрази с него, само не и с Нора. Да се маха Божана, няма място там.

 

Какво смешно пък каза Нора? Много добре се изказа, не видях нищо смешно в цялата ситуация. Не приляга на хора, които претендират, че имат по-голям умствен капацитет от нея да й се подиграват по този начин. Коя пък е Патрашкова, че да й проверява дипломната работа?! Нито й е професор, нито й е доцент, нито е човек, който иска да помогне на Нора по някакъв начин. Един наистина умен и зрял човек би се поставил на мястото й, защото Нора може да е лигла, може да е проста, но никога не е показала злобно поведение подобно на това на Божана ,което според мен е по-рядко! На неин гръб се опитват да изглеждат умни, но лично в моите очи паднаха много ниско.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Абсолютно съм съгласен и написаното по-горе е това, което мислих да напиша и аз. Коя е Патрашкова да проверява дипломни работи и да прави сеири, майка ли и е, баща ли и е (че е трудно да определя пола на тоя дърт травестит), доцент ли е, преподавател ли и е?

То който трябва да я оценява, ще я оцени. Не и е мястото на една жълта "журналистка" да оценява неща, които трябва да ги оценяват други, компетентни за това преподаватели в учебното заведение, в което учи Нора.

 

Кристина Патрашкова с какво по-точно е известна, нещо журналистическо направила ли е, някакво разследване, разкритие, коя е тая жълта смрад да дава оценки, като тая винаги е била известна покрай Vip Brother - първо с изказването за "държавата на Златките", сега пък на "Норките", всеки сезон е коментаторка там и водеше жълто предаване с... а, плеймейтката Николета Лозанова. Пак жълто, пак коментиране на хората - кой с кого спал, защо са се разделили, пък изневеряват ли си, пък като е умрял някой "как се чувстваш?" (и как да се чувства човек, на който близък му е починал ма, Кристинче "интелигентна"?. Едно и също в жълтата гнус с Николета.

 

А държава на Николетите що не направи, като Николета е първата плеймейтка и първата, овършала половината футболисти в тая страна, първата като стана известна с това, че е известна и години наред не се знаеше каква и е професията. Много лицемерно от страна Патрашкова, която е нищо повече от един жълт коментатор и не е спряла да си вре травеститската дърта физиономия в живота на хората, чак на изпитите оценка ще им дава. А тя какво разбира от маркетинг?

 

Нора е моя победител, нищо, че е вън от играта. Другата е Ваня.

 

Кулагин няма какво да се коментира, комплексиран мазен педал, който умира да е известен, и който стана известен преди години покрай скандал с гореспомената Николета. Покрай друго не знам да му се е чуло името, освен в "Черешката на тортата" и скандала с Нора. Имам "късмета" да познавам Кулагин на живо, в реалния живот, макар, че "познавам" е трудно да се каже, моя приятелка изпълнител беше гримирана от него за клип и пак правеше магарии, за половиния час гримиране оплю сума ти народ, плюс това мазния педал живее под наем и не разбирам защо обижда Диона, че не живеела в лукс, като Кулагин живее в под наем, да - в луксозен апартамент, но под наем. Като си го купи да се обади. То и аз мога да си наема едно Ferrari за един час, ама няма да е мое. Да плюеш по имотите на хората, като ти живееш под наем е някак странно.

Плюс това редовно ходи да го минават отзад в Дубай, отдавна не е гримира тук известни личности, само по сватби, балове и т.н. Той си е изпокаран със всичко живо, дето мърда. Рядко някой го наема тук, а после и пишман става.

Иначе е добър гримьор, и това го спасява донякъде, но , че бил гримьор в Дубай - пак работи с ръцете, ама не четки хваща. Мазен педал е.

 

Диона пък не я разбрах защо не му отвърна на онова с негъра - била спала с негър, ми тя е жена, той е мъж, искала да спи с някой - спала е! Ама тя е жена, а той мъж, Кулагин уж е мъж, а в Дубай не е толкова мъж, като дава дупе.

Ми искала Дионка негърски, спала си е с него. Какво и пречи ако е истина, да си каже бе, и да не е истина, да си го каже така. Тя е жена, не я бърка, че е спала с мъж, Кулагин как ще коментира аналните си преживявания не знам.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Коментирайте какво тъпо парче е Ричи - мистър София. :3fdb8960598fa63e:

По голяма госпожица е и от Кулагин решил с мусколите си да прикрие педераслъка ама то и каквото и да направи си му личи :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Откъде пък го знаеш това за Дубай? Сефте чувам.

 

Нали ви казвам, че си имам бегла представа кой е въпросния "момък" с вид на "девойка". Имам приятелка изпълнител , която е гримирал (не е Адриана съм казвал не веднъж) , и да - гримира я добре, но за половин час мацане изреди 20 човека, които оплю, вкара я и нея в интрига, тя защо и кой защитавала, защо и на коя се е правила на приятелка и т.н. пък тя само си мълчеше. Втори път не е работила с него, че и стабилно взима пари - два пъти повече от Борислав Соколов ("Мис Бони"), който поне е мъж и има вид на мъж, плюс това е с по-голям опит от него, едно време с Чалъков гримираха целия кокошарник по турнетата.

От Бони /гримьора/ имам хиляда пъти по-добро впечатление, доста готин и поне като не го питаш нещо не ти мрънка, а отговоря, като го попитат, при това сдържано и човешки.

 

Те това тука правилно каза Нора, че е най-лошото от жените и най-лошото от мъжете в едно.

 

Кулагин е ходил в Дубай доста пъти, според него - да гримира, иначе там държи не четки, а к*ровете на разни Абдуловци, Мехмедовци и т.н. и го знае много добре. Затова се дразних на плюенето му по Нора и Диона - Нора спала с китаец, пък Диона с негър. Ама те са жени, спали с мъже. Какъв му е проблема?

А него като го "гримират" в анала?!

 

И какво ако Нора е спала с китаец, Люси спи с виетнамка (Хоанг), те не са хора ли?!

 

Има се за голяма работа това бездарно гейче Кулагин, яд го е, че е бекстейдж, гримира лица, но тия лица са известните, а той - не е. Затова не иска да работи с известните тук, просто го е яд. Иска да е много известен, проблема е, че няма с какво.

 

И живее под наем, а дава оценки къде кой живеел и защо Диона не живяла в лукс. Да се хвалиш с лукс под наем, е като да се хвалиш с кола под наем, с жена под наем (компаньонка) и т.н. Просто не е твое.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз намирам Диона за по голям дразнител и от Нора, и от Кулагин. Бахти чумата. Имах друго мнение за нея преди да влезе. Намирам я за хлъзгава, интригантка, тъпичка и лабил а. Тя трябваше да излезе. Нора имаше какво да покаже. Дори започнаха да стопяват ледовете с Кулагин.

Иначе аз познавам мацка, която дълго време беше с Кулагин. Казваше се Елена. Страшна мацка. Ако беше чак такъв долен педал, нямаше смело да заяви, че няма мъж в България, който да твърди, че е спал с него. Хитър е. Знае как да провокира простите...

Мира Добрева се оказа неприятна изненада за мен. Не спира да флиртува с камерите и да използва в свой интерес разрсзилите се ситуации. Че и жертва на Кулагин се изкара, а той не спираше да я толерира и симпатизира.

Харесвам Ваня. Много познат модел на поведение извън къщата, но досега във формата са нямали такъв. Просто се чудя как продуцентите са успели да я подлъжат... Не е с хонорари със сигурност. Топъл, народен човек. Различна вселена от всички гранд дами на естрадата.

Ева беше готина в черешката, но тя е обиграна лелка и знае кога коя маска да сложи. Лъха ми на лицемерие, което умело прикрива зад дипломатипност.

Очаквах да е по зле сезона, но засега се гледа :girl_witch:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз намирам Диона за по голям дразнител и от Нора, и от Кулагин. Бахти чумата. Имах друго мнение за нея преди да влезе. Намирам я за хлъзгава, интригантка, тъпичка и лабил а. Тя трябваше да излезе. Нора имаше какво да покаже. Дори започнаха да стопяват ледовете с Кулагин.

Зодия? Близнаци. :Vishenka_05:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ако беше чак такъв долен педал, нямаше смело да заяви, че няма мъж в България, който да твърди, че е спал с него.

 

Няма мъж в България, да. Затова смело може да го заяви.

 

Виж в Дубай нещата са различни. Нали това ти обяснявам. Тук такива педалчета няма кой им плаща така, както плащат за нежно мъжко дупе в емирствата.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нали ви казвам, че си имам бегла представа кой е въпросния "момък" с вид на "девойка". Имам приятелка изпълнител , която е гримирал (не е Адриана съм казвал не веднъж) , и да - гримира я добре, но за половин час мацане изреди 20 човека, които оплю, вкара я и нея в интрига, тя защо и кой защитавала, защо и на коя се е правила на приятелка и т.н. пък тя само си мълчеше. Втори път не е работила с него, че и стабилно взима пари - два пъти повече от Борислав Соколов ("Мис Бони"), който поне е мъж и има вид на мъж, плюс това е с по-голям опит от него, едно време с Чалъков гримираха целия кокошарник по турнетата.

От Бони /гримьора/ имам хиляда пъти по-добро впечатление, доста готин и поне като не го питаш нещо не ти мрънка, а отговоря, като го попитат, при това сдържано и човешки.

 

Те това тука правилно каза Нора, че е най-лошото от жените и най-лошото от мъжете в едно.

 

Кулагин е ходил в Дубай доста пъти, според него - да гримира, иначе там държи не четки, а к*ровете на разни Абдуловци, Мехмедовци и т.н. и го знае много добре. Затова се дразних на плюенето му по Нора и Диона - Нора спала с китаец, пък Диона с негър. Ама те са жени, спали с мъже. Какъв му е проблема?

А него като го "гримират" в анала?!

 

И какво ако Нора е спала с китаец, Люси спи с виетнамка (Хоанг), те не са хора ли?!

 

Има се за голяма работа това бездарно гейче Кулагин, яд го е, че е бекстейдж, гримира лица, но тия лица са известните, а той - не е. Затова не иска да работи с известните тук, просто го е яд. Иска да е много известен, проблема е, че няма с какво.

 

И живее под наем, а дава оценки къде кой живеел и защо Диона не живяла в лукс. Да се хвалиш с лукс под наем, е като да се хвалиш с кола под наем, с жена под наем (компаньонка) и т.н. Просто не е твое.

 

Защо си пренаписа поста? 🤣🤣🤣

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Зодия? Близнаци. :Vishenka_05:

Близнаците, които лично аз познавам са доста по уравновесени и стабилни. Тази още след втория епизод ми прозираше и простееше. И как лесно изпада в истерии. Тялото и си иска опиатите. Не издържат нервичките направо.

 

Според мен е вярно, че се е слагала на негрите и така полудя, защото гаджето и ще разбере от телевизията. Само истина може да разпали наркоман така :bo:

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Няма мъж в България, да. Затова смело може да го заяви.

 

Виж в Дубай нещата са различни. Нали това ти обяснявам. Тук такива педалчета няма кой им плаща така, както плащат за нежно мъжко дупе в емирствата.

Е как 20 години тук Дева Мария и изведнъж ще скочи на арабските пишки... Курва не се става за една вечер. Ако манталитета му е бил такъв щеше и тук да се въргаля преди да стане на 20 и да му хрумне, че от кефа и пари се вадят

Па и то дупето му излиза златно със самолетния билет.

Освен това познавам мацка, която е била с него дълги години. Може да е би, дори вероятно е, но не би си го причинил - да го въргалят за някой лев... . Та той от слънцето се пази.

 

Нормално е при неговата визия да тръгват подобни слухове.

image.png

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нещо се мъча да го гледам това издание с идеята да ми хареса, ама не става... Няма и какво да се научи от тия хора. Предишни сезони също са започвали скучно, но поне е имало рязък завой. С тия хора не виждам какво може да се случи. Няма голяма звезда там, няма достолепие в нито един.

Божана е интересен човек, само че чертите и обноските й са прекалено грубовати. Мъжкарана ми идва.

Кулагин си е такъв и не знам кой може да го изтърпи. Не знам как не вкараха едно нормално момче гей в тоя формат, за да съдят хората по него, че има и свестни, а не все такива като Кулагин. И ми прави впечатление, че такива като него имат доста изкривена естетическа самооценка, което не знам на какво се дължи, може би на увредени мозъчни клетки.

Наско ми се струва свястно момче. Слушал съм му интервюта преди формата - има някакъв морал в него. Това, че говори бавно, не е проблем. Просто е без енергия.

Ричард е изключително антипатичен - той е въплъщението на окарикатурения съвременен български мъж, бленуващ тщеславие. Милионерски мечти, кич и прикрита същност, която прозира в по-изострени моменти.

Тоника са ми скучни, Лора - също.

Петко е прав да се нерви на Кулагин, но не и по тоя начин, защото започва да си мутрее, сякаш е в заведението. Заучил е някакви фрази, но ми се струва доста ограничен мъж. Може би Плачков е свестен, въпреки че не знам как ще блесне сред тая конфигурации.

Ясно е кой ще спечели иначе. Константин има някакъв капацитет, без да го насочва в правилната посока. Ще си създаде един лековат образ, който ще го преследва винаги. Явно си го влече. Хладнокръвен е иначе.

Мира е лицемерна, изживява се като негласен тартор, а на моменти е супер агресивна. Влезе като божа кравичка обаче.

Като цяло не виждам буден персонаж, с гъвкав ум, емпатия, посока на мисълта и послание. Няма авторитети и позитивни поведенчески модели.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нещо се мъча да го гледам това издание с идеята да ми хареса, ама не става... Няма и какво да се научи от тия хора. Предишни сезони също са започвали скучно, но поне е имало рязък завой. С тия хора не виждам какво може да се случи. Няма голяма звезда там, няма достолепие в нито един.

Божана е интересен човек, само че чертите и обноските й са прекалено грубовати. Мъжкарана ми идва.

Кулагин си е такъв и не знам кой може да го изтърпи. Не знам как не вкараха едно нормално момче гей в тоя формат, за да съдят хората по него, че има и свестни, а не все такива като Кулагин. И ми прави впечатление, че такива като него имат доста изкривена естетическа самооценка, което не знам на какво се дължи, може би на увредени мозъчни клетки.

Наско ми се струва свястно момче. Слушал съм му интервюта преди формата - има някакъв морал в него. Това, че говори бавно, не е проблем. Просто е без енергия.

Ричард е изключително антипатичен - той е въплъщението на окарикатурения съвременен български мъж, бленуващ тщеславие. Милионерски мечти, кич и прикрита същност, която прозира в по-изострени моменти.

Тоника са ми скучни, Лора - също.

Петко е прав да се нерви на Кулагин, но не и по тоя начин, защото започва да си мутрее, сякаш е в заведението. Заучил е някакви фрази, но ми се струва доста ограничен мъж. Може би Плачков е свестен, въпреки че не знам как ще блесне сред тая конфигурации.

Ясно е кой ще спечели иначе. Константин има някакъв капацитет, без да го насочва в правилната посока. Ще си създаде един лековат образ, който ще го преследва винаги. Явно си го влече. Хладнокръвен е иначе.

Мира е лицемерна, изживява се като негласен тартор, а на моменти е супер агресивна. Влезе като божа кравичка обаче.

Като цяло не виждам буден персонаж, с гъвкав ум, емпатия, посока на мисълта и послание. Няма авторитети и позитивни поведенчески модели.

 

Най-накрая свястно мнение по въпроса, вече се бях отчаял с алибаба2451541 и придворните, подкрепящи екстеншъните на онова чучело.

 

Страшно ми е интересен парадокса с "мъжкараната" Божана, недолюбвана във форум, с 99,9% съдържание на педали. :) Pathetic

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз имам пък едно чувство, че финала ще е Папи Ханс срещу Ваня, по модела от миналата година. Само че този път имам чувството, че старото поколение ще надделее. Ваня се ползва с голям респект сред младите, песните й са много по-разпознаваеми за разлика от тези на Кичка, Марга, Йорданка и т.н.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Е как 20 години тук Дева Мария и изведнъж ще скочи на арабските пишки... Курва не се става за една вечер. Ако манталитета му е бил такъв щеше и тук да се въргаля преди да стане на 20 и да му хрумне, че от кефа и пари се вадят

Па и то дупето му излиза златно със самолетния билет.

Освен това познавам мацка, която е била с него дълги години. Може да е би, дори вероятно е, но не би си го причинил - да го въргалят за някой лев... . Та той от слънцето се пази.

 

Нормално е при неговата визия да тръгват подобни слухове.

 

Лесно. Ама ти или не разбираш, или не искаш да разбереш логиката. Кулагин в началото си имаше редовни клиенти, гримираше и Андреа, има няколко фото сесии с него, гримираше доста известни, да не говорим за плеймейтките, които плюе. Обаче завистта му , че е backstage го дразни, той иска да е известен, иска той да е лицето, хем се радва на това, че е гримьор, хем го дразни това, че като такъв той е зад лицата, които гримира, а те са известните, не той. Като гримьор е много добър и спор няма. Имаше едни проекти за дрехи House Of Kulagin, сам си беше лице в "шоуто" което не се излъчи никъде и умря точно във 2 епизода ако не се лъжа. Момчето (или каквото е там, джендър ли как е там културното за "травестит") иска да е много известен и да живее в лукс, който тук няма кой да му го осигури. Поради дразнителния си педалски нрав настрои много хора с/у себе си, в момента почти няма известен, който да ходи при него. За цели две години една никаква дебютантка Биляна Лазарова е ходила два пъти при него и до там. Другите му клиентки са за сватби, кръщенета и т.н. "нормални хора" така да се каже.

 

И така педалчето, не разбиращо, че само си е виновни да настрои сума ти народ с/у себе си по същия начин, по който го прави и в къщата (той е себе си , реално), му се наложи да ходи до Дубай да поема отзад и да го уреждат да гримира разни мацки там - нали не мислите, че в тия хотели, в които пеят едни от най-известните RNB звезди от най-високия ранг са го чули кой е този? С дуепнце проби там и тия "подаръци" със скъпата козметика са му от там. Той не е имал за цел да ходи в Дубай , за да го ебат, той искаше стандарт тук, но това е България, не Холивуд и дори плеймейтка и е трудно да си осигури тоя стандарт за повече от няколко години, щото идва нова и чичкото я сменя, че и ключовете на кайена и взима (щото е негов), а този джендър тука е решил, че той ще прави висок стандарт. Не става.

 

Те затова и още е под наем. В хубаво жилище, но под наем. Мазила по 3-4 хил. лв. пък да не може да си позволи жилище, как мислите?

 

Все пак ви оставям да си мислите квото искате, аз ви казвам нещата , каквито са. Нора ако е спала с китаец, той е бил мъж, Диона ако е лапала негърски, той е бил мъж, проблем НЯМА. Жена с мъж - най-нормално, срещи за една вечер под път и над път.

Ама даването му в анала хич не е за обяснение. Диона му се изтърва веднъж вече за дубайските пишки, ония не коментира, забелязахте ли? При други обстоятелства за други неща ще скочи...

Ама к'во да каже, като Дионка знае и тя туй-онуй.

 

Така то.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...