Stela Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Нищо впечатляващо! В другата песен ми харесва текста на куплетите, визията също там е по-адекватна, много е хубава с полата и златния бански. На мен ми харесва и в двата клипа, но ми идват много еднакви като тематика. То такава липсва и в двата. Акцент - морето, няма лошо, но можеше да се разнообрази с нещо. И все пак са по-добре от нюансите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 И двете песни са яки, но "Не те давам" е по-яка...харесва ми много.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Много добре. И двете песни ми допадат.Най-после нещо смислено, което става за слушане в този жанр! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Много ми харесват и 2те песни, и с кеф ще ги слушам.Глория е много красива,малко от прически може да експериментира,че с тая права коса е навсякъде."Добре дошла,скитнице" на моменти ми звучи като на "Дива нощ" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Не съм впечатлен, освен от красотата й. Не те давам ми допада повече, но преди припева директно си запях една турска песен, надявам се неволно да се е получила приликата. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Западните изпълнители снимат 2 клипа на една и съща песен, нашите - един клип за 2 различни песни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Поредното лято за Глория без хит... Добре, че няма много клубни изяви, ами акцентира върху концертите, че с подобни парчета ще изпразни клубовете... Но пък Не те давам е първото нещо на Глория от последните 3 години, което бих слушал с кеф и то често. Музиката е силна, но аранжимента ми е много постен. И наистина отчитам като проблем начина, по който си пее песните. Просто отблъсква младите. Толкова еднообразно пеене 25 години... Добре дошла започва добре, но после става неслушаемо... Има някаква препратка към старите и неща, но не към хитовете и, а към пълнежите. Очаквам коментара на пачо, който под всяка песен пише колко зле била и не ставала. Интересно ми е за тези какво ще каже Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Музика за ушите <3 ''Не си те давам'' е страхотна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Не, че нещо но както и да го погледнем тези песни са си чист поп-фолк - такъв, какъвто се правеше преди години. Просто явно вече не е вървежен, други стилове и течения го засенчиха. Това не значи, че все още няма почитатели, лично аз оценявам положително и двете песни. И текстовете никак не са лоши между другото, има някои фрази които се набиват доста от 1-2 слушания, което за други песни не може да се каже. Да, и двете парчета не са нещо нечувано, но се отличават на фона на всичко останало в момента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Класически попфолк, с който Глория стартира и го направи наистина ПОП. Като видях еднаквите обложки си казах "старата песен на нов глас", пак претупва нещата. Но реално погледнато и реално преслушано песните изобщо не са зле. Даже са много по-интересни от последната композиция на Кости, която ни предложиха вчера. И двете ми харесват и бих ги слушал, но "Не те давам" ми е по-добра. И за видето там са се постарали повече и не изглежда като тв версия. Даже има потенциал за хит. Можеше да вкара малко power в изпълнение само. А този корем защо го крие? ТОП форма. Ако младите застанат до нея със същите тоалети познайте пак коя ще изглежда най-добре. В "Добре дошла, скитнице" текстът е добър, но нещо инструменталът не ме грабва. Коментарите под клиповете са положителни. Все пак може да поднесе нещо различно. Няма да й бъде отказано. Щях да се накефя ако беше пуснала Господин бизнесмен, не ми следиш коментарите, даже Деса умрях да я хваля като изкара "Не го прави". Ама това, което предлагат тая година не заслужава и коментар. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 имам чувството, че последните 3,4 години слушам една и съща песен на Глория с различни клипове...... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Господин бизнесмен, не ми следиш коментарите, даже Деса умрях да я хваля като изкара "Не го прави". Ама това, което предлагат тая година не заслужава и коментар. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Той е зает да трупа милиони на Витошка, ти искаш с твоите коментари да се занимава... "Не те давам" започна да ме зарибява доста! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 "Не те давам" е яка, другата можеше да е по-ударна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 И двете песни са по-интересни от предното "кубче лед" (Нюансите). Засега съм ги чул само веднъж - "Не те давам" ми харесва повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Вие нямате угодия тука.И двете песни са страхотни, мелодични със смислени текстове- точно такива обичам и много свежи, летни клипове. Предпочитам това пред това да слушам за кучките, кой разбивал и тем подобни. Глория е страхотна- това е нейния стил и като излезе албума й ще си го поръчам. На който не му харесва да си слуша глупостите за Мамасита и т.н. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Честно казано и двете песни ми харесаха. Не очаквах. Иначе Не те давам е по-добрата, според мен. Текстовете и тв.версиите обаче са трагедия. Дори и стайла й е доста зле. Но места ми е, като шут. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Скитнице ми харесва повече и то доста. Като стария попфолк е, което няма нищо общо с днешните рап-какафонии. Не те давам ми бозавее засега. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 На мен "Нюансите" ми харесват много. Винаги надувам телевизора, като я пуснат. Има заряд и в пеенето, който тук ми липсва. Музиката също ми допада, а любимо ми е как извиква "любов лииии". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Взеха да ми харесват песните и двете. Припевите можеха да се изпипат още малко и по изпълнението и аз имам забележки, но като цяло са доста приятни и ще ги слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Бози. Едно и също за н-ти път. Не ги изслушах до края. Познатата мелодия, изпяване, стойки, заснемане на видео...толкова отживяло и втръснало. Никакво развитие. Не знам кой ще ги слуша тея песни освен най-върлите й фенове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 "Скитницата" е много хубава, другата ми идва като нейно по-слабо копие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 "Не те давам" е много готина, повече ми допадна и като заряд, и като изпяване. :1000 (33): "Добре дошла, скитнице" не ме впечатли особено, Глория е имала песни в този стил, а и текстът не е някакъв супер жегващ въпреки заглавието. Подозирам, че Гло пак се е правила на текстописка, висейки над главата на Мариета. Иначе има един готин семпъл в куплетите, който придава по-различна нотка на парчето. От ТВ версиите, пак "Не те давам" е по-добрата - Глория е по-красива и артистична там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Ауууу, и двете страшно, ама страшно много ми харесват, текстовете са прекрасни. Особено на"Скитницата" на припева, толкова романтични, нежни песни, съвсем различни от предната. Клиповете са хубави, красива Глория. Повече от доволен съм! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 "Не те давам" е много готина, повече ми допадна и като заряд, и като изпяване. :1000 (33): "Добре дошла, скитнице" не ме впечатли особено, Глория е имала песни в този стил, а и текстът не е някакъв супер жегващ въпреки заглавието. Подозирам, че Гло пак се е правила на текстописка, висейки над главата на Мариета. Иначе има един готин семпъл в куплетите, който придава по-различна нотка на парчето. От ТВ версиите, пак "Не те давам" е по-добрата - Глория е по-красива и артистична там. Може и да не е висяла на главата на Мариета. Мариета пък да намери други изразни средства... Трудно се прави текст по вкуса на всички. Поне не е цинична и не се прави на тийнейджърка. Да, знам, че се повтаря, но... все някога ще спре. Друго, не знам дали имаш понятие колко от първите си песни Глория е писала като текст... Почти всичко до 2001-ва. Има уникални попадения като "Ангел с дяволска душа", "За тебе, майко", "Радост-тревога", "Исусе", "Илюзия", "Приятелко, ти моя най-добра", "Носталгия", "Добре дошъл", "Ледена кралица", "Като куче и котка" и още много, все са нейни... Но тогава такива неща са я вълнували. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Може и да не е висяла на главата на Мариета. Мариета пък да намери други изразни средства... Трудно се прави текст по вкуса на всички. Поне не е цинична и не се прави на тийнейджърка. Да, знам, че се повтаря, но... все някога ще спре. Друго, не знам дали имаш понятие колко от първите си песни Глория е писала като текст... Почти всичко до 2001-ва. Има уникални попадения като "Ангел с дяволска душа", "За тебе, майко", "Радост-тревога", "Исусе", "Илюзия", "Приятелко, ти моя най-добра", "Носталгия", "Добре дошъл", "Ледена кралица", "Като куче и котка" и още много, все са нейни... Но тогава такива неща са я вълнували. Тогава може да е имала вдъхновение за добри текстове, но вече да се е изчерпала - поезията не е основното й призвание все пак. Не знам в кого е вината, но е факт, че се повтаря - дори самите й фенове го признавате. Да остави Мариета да й напише 1 текст сама, или дори да смени текстописеца ако трябва, да видим какво ще се получи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.