Jump to content

Препоръчани коментари

Едно браво няма да значи нищо. Толкова болка има в тази песен, толкова истина и толкова музика, че думите са излишни. Разрева ме. В такъв труден момент, вместо да робува на дискотеките и участията една разтърсваща балада беше най-логичното нещо да предложи. Уникален проект във всеки един аспект. А вие продължавайте да си броите гледанията и споделянията. Животът е толкова кратък. Разтърсен съм. Това ми липсва в поп-фолка - музика, сърце, силни думи, душа. Благодаря ти, Еми! Нека почива в мир Феди.

Респект към Емилия... Песента пробожда в сърцето истински...

Дано е подготвена за хейта, който неминуемо ще се изсипе върху нея.

Дано е подготвена за хейта, който неминуемо ще се изсипе върху нея.

Хейт за какво...?

Хейт за какво...?

Мислиш ли, че няма да има коментари от сорта "Иска да се възползва от тази трагедия". Все пак живеем в България. ;)

Емилия, поклон пред теб!!! :heart:

Жегна ме и очите ми се насълзиха!

Ей затова като бях тийн, исках да се оженя за нея. Обичам я тая бе!

Емилия, поклон пред теб!!! :heart:

Жегна ме и очите ми се насълзиха!

Ей затова като бях тийн, исках да се оженя за нея. Обичам я тая бе!

Двама сме. Аз още искам :D В този клип отново е умопомрачителна.

Между другото тази песен би звучала зверски на живо, изпята от Емилия. За съжаление вероятно няма да събере сили да я изпее на концерт. Едно време така беше и с песента на Лия "Скитаща душа". Беше я посветила на бившия си, когото гръмнаха и обясняваше как не може и няма да я изпее на участие никога.

Глас ли е да го опишеш! Разчуства ме.РЕСПЕКТ! Въпреки, че е обожавам оригинала,тази версия е в пъти по-добра!

Едно голямо БРАВО на Емилия ! Когато в най голямата си болка и трудни моменти правиш такива песни те докосват хората. Тази песен ще остане завиги повярвайте ми.... Респект !!!

Кавър периода завъръща ли се да спаси чалгата от умиране? :3fdb8960598fa63e:

Харесва ми, дадени градивни моменти от песента си пасват с клипа, само щеше повече да ми допадне да не препознах още в първите ноти песента на Шерифович.

Емата да беше почакала есента за тази балада но в сравнение в каква криза е поп-фолка това заслужава да се оцени.

Мислиш ли, че няма да има коментари от сорта "Иска да се възползва от тази трагедия". Все пак живеем в България. ;)

Не че нещо, но дори и тези хора не трябва да бъдат съдени и аз сега ще изброя няколко съображения, които един обикновен меломан би имал.

Много ми се иска да вярвам, че точно тази песен е връхната точка в начина, по който Емилия страда за момчето. Хората творци така биха изкарали мъката и съм убеден, че точно Емилия никога не би имала задни мисли, особено за такива житейски ситуации. Но фактът, че тази песен дори е кавър, готова мелодия и текст от 10 думи, скалъпени 50 дни след трагедията някак си ми обезсмисля напълно този творчески акт. Стои ми изкуствено и не на място, чуждо. Не знам дали някой я е посъветвал да запише точно тази песен, но не ми се струва добра идея.

Ще кажете "кавър, голяма работа", но когато музиката е изкуство, породено от лична трагедия, то бизнесът няма място там. Смятам, че трябва да е изразено лично, индивидуално, говорим за души и енергия. Доказано е, че звукът носи енергия, това са честоти.

Подозирам, че е искала да затвори публично този период от трагедията чрез песен, защото наистина не върви да пусне някаква тупалка все едно нищо не е случило в живота й.

Думи нямам... Много силна песен... Не ме интересува кавър ли е или не- личи си, че е изживяна. А точно тези, изживяните песни са сред най-въздействащите, веднага се сещам за "Без теб" на Румяна.

Звучи ми като направена набързо. Не я изтърпях докрай. Най-слабата балада в кариерата й. След Ако си звезда и дуета с Борко не е уцелвала, сега съвсем ми идва изнасилено.

Уникална. Никой освен Деса и Ема не могат да почувстват и изпеят така песен. Много съм доволен от проекта, от това че напук на тенденциите го пуска посред лято. По добре да е кавър който е почувствала от колкото плоските неща на нашите автори, колкото да се каже, че е авторско. Пачо отново изумява с глупави разсъждения...

Но фактът, че тази песен дори е кавър, готова мелодия и текст от 10 думи, скалъпени 50 дни след трагедията някак си ми обезсмисля напълно този творчески акт. Стои ми изкуствено и не на място, чуждо. Не знам дали някой я е посъветвал да запише точно тази песен, но не ми се струва добра идея.

Ще кажете "кавър, голяма работа", но когато музиката е изкуство, породено от лична трагедия, то бизнесът няма място там. Смятам, че трябва да е изразено лично, индивидуално, говорим за души и енергия. Доказано е, че звукът носи енергия, това са честоти.

Не виждам нищо лошо в това песента да е кавър - толкова са отживели тия дебати относно "кавър-оригинал". Музиката е музика и носи съответната вибрация, в която й държава да звучи. Освен това Емилия не е композитор, за да седне и да излее мъката си чрез ноти. Тя е певица - а изпълнението тук е повече от въздействащо. И още нещо - оригиналът е издаден преди 3 години. Ако толкова ставаше въпрос за бизнес, този кавър можеше да бъде направен още тогава... Допускам, че песента е любима на самата Емилия и затова е избрала нея.

Не мисля, че има шансове за кой знае какъв хит. Емилия има много по-запеваеми балади в творчеството си, но дали ще е хит или не, няма абсолютно никакво значение в случая. Както някой каза по-горе, тази песен ще е вечна. Посланието е супер трогващо и много хора, загубили свой близък, ще открият себе си в текста.

Не приемам тезата, че в цялата работа има някакъв комерсиализъм. Емилия просто не е такава. Та тя в цялата си кариера един път не ламтя за големи награди.

Уникална. Никой освен Деса и Ема не могат да почувстват и изпеят така песен. Много съм доволен от проекта, от това че напук на тенденциите го пуска посред лято. По добре да е кавър който е почувствала от колкото плоските неща на нашите автори, колкото да се каже, че е авторско. Пачо отново изумява с глупави разсъждения...

Съжалявам, че не си разбрал поста ми и това, което исках да кажа. Глупаво за глупавите. :1000 (30):

Имаше една приказка "Подарен подарък не се подарява".

Не знам дали ще я слушам, прекалено тъжно ми става и ми идва да заплача, иначе посланието е... Няма коментар за това, няма думи, които могат да изразят такова нещо. Респект към Емилия, поклон и пред този талант. Но да, трябва да има и такива песни.

Уникален глас е Емилия и винаги го е показвала. Съгласен съм, че това чувство може рядко да го вкарат така, както могат Десислава или Емилия.

Красива песен, сега дали е кавър или не, няма значение - и тя си има композитор, и да не е кавър пак си има композитор, т.е. все е мислена от някой. Какво значение има, щом песента е красива?

Все едно не сме слушали кавъри, пълнихме турнетата едно време, а там почти всяко второ беше кавър. Айде да не се правим на ощипани.

И само колко е красива, аз не помня толкова красива да е била, с късата коса пък толкова естествена. Да си призная първия път наистина я спрях, не можах да издържа, но сега я изслушах докрай. Накрая пее както никога досега, какъв талант, колко мъка. Аз не мога да съм по-горд, но и ми е още така болно, че излиза по такъв повод.

Уникална жена, настръхнах от изпълнението. Попфолкът имаше нужда от подобна песен, жалко наистина, че излезе по такъв повод.

Поклон!

Уникална е тая жена. Всяка година ме изумява с песни, енергия и израстване.

Обичам я.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...