Fast Публикувано на Май 2 Report Share Публикувано на Май 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 След Емануела не върви! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Ауууууууууууууу! Пак една от яките песни е при Теди! Наистина е топ, топ, топ всичко! <3 :Vishenka_05: :Vishenka_05: Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Пореден топ хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Едно и също звучене, не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Кралица ! Бъдещата Лидерка ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
VLAD Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Отврат! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Тази песен е посветена на дилърите на наркотици ли? Възхитително! Поздравления за този социално ангажиран текст, както и за стилния клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 На 1:48 извивката все едно всеки момент ще запее''Теб обичам бебе,искам само тебе''.Свежарко парче е,но"Влюбена"ми харесва повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 36mb Joker ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Не може да се намаже на малкия пръст на "От София до Банско". Звучи като вече слушано. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Тъпня. Не може да се намаже на малкия пръст на "От София до Банско". +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Колко текста измисли досега, един смислен не го изкара. И това песен верно за наркодилърите?! Тая бяла стена ми омръзна да я коментирам, омръзна ми от нея. Втори път това няма да го пусна. Иначе за визия е готина, мацка си е, има глас, ама тия текстове, еднодневни песни, простотии и банални клипове няма да стане. Само "От София до Банско" ми харесва от ЦЯЛОТО и творчество бързи, и "Стрела в сърцето" и "Как да забравя" от баладите. Всичко друго в кофата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Бива като за нея. Припева се забива. И тва по цялата, цялата, цялата й писта. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Спрях я преди средата още, много се повтаря тази жена - сама себе си. Прави песни в една линия, докато не втръснат съвсем. А има глас да направи уникални парчета. Ама уникални, както бе тръгнала в началото. Това е да си прост и да не изтървеш вълната, от която вече взима да ми се повдига жестоко, но българският слушател е способен да слуша едно и също безропотно, докато му се предлага. Като заговорят по интервюта как работили върху песните си с екипа, колко време им отнемало и как ги прецизирали детайл по детайл, оставаш с усещането, че подготвят някой шансон или рапсодия, пък накрая слушаме нещо подобно, което всеки стредностатистически мозък може да го скалъпи за час-два. Тая ли тъпня творяха толкова месеци и за това ли си е дала парите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Хубавото е, че интересът към Теда вече е значително по-слаб. 108к гледания до момента. С подобни текстове и еднообразие си заслужава залязване. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Ще си остана на "Влюбена". Такива песни повече и ходят, отколкото това нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Спрях я преди средата още, много се повтаря тази жена - сама себе си. Прави песни в една линия, докато не втръснат съвсем. А има глас да направи уникални парчета. Ама уникални, както бе тръгнала в началото. Това е да си прост и да не изтървеш вълната, от която вече взима да ми се повдига жестоко, но българският слушател е способен да слуша едно и също безропотно, докато му се предлага. Като заговорят по интервюта как работили върху песните си с екипа, колко време им отнемало и как ги прецизирали детайл по детайл, оставаш с усещането, че подготвят някой шансон или рапсодия, пък накрая слушаме нещо подобно, което всеки стредностатистически мозък може да го скалъпи за час-два. Тая ли тъпня творяха толкова месеци и за това ли си е дала парите... И на мен отдавна ми омръзна тоя стил. Кво става тука, Дай ми свобода, Мноо ми е луд и Пеперудките си ми остават фаворити, Корабът майка също ме кефи, но всичко останало ми е мегадосадно. Прекалено зацикли. Но не съм съгласен с частта с парите - инвестира минимално. Сама си пише всичко, накрая го мята за аранжимент на Павлов, тоя път явно на Биолчев. И клиповете й не са скъпи. Не е тъпа. Със сигурност припечелва добре, тъй като спестява доста при "творенето". Докато й вървят участията, не вярвам да промени схемата. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Ааааа това много ми харесва хаха....за пръв път да харесам яко на Теда нещо.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Спрях я преди средата още, много се повтаря тази жена - сама себе си. Прави песни в една линия, докато не втръснат съвсем. А има глас да направи уникални парчета. Ама уникални, както бе тръгнала в началото. Това е да си прост и да не изтървеш вълната, от която вече взима да ми се повдига жестоко, но българският слушател е способен да слуша едно и също безропотно, докато му се предлага. Като заговорят по интервюта как работили върху песните си с екипа, колко време им отнемало и как ги прецизирали детайл по детайл, оставаш с усещането, че подготвят някой шансон или рапсодия, пък накрая слушаме нещо подобно, което всеки стредностатистически мозък може да го скалъпи за час-два. Тая ли тъпня творяха толкова месеци и за това ли си е дала парите... Да, това е измислено с много напън, детайл по детайл, с много мислене, перфекционизъм и т.н. В някои песни текста е дори писан от цели 2-ма, цяла класика.... А сега си представи какво ще е ако не беше мислено по тоя начин... :D Фолка е по-затънал от всякога... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Можело е да се получи страхотен проект с повече вложено старание в текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Отдавна не бях харесвал песен на ломската. Ама ето, че може да не произвежда на конвеир песни от Павлов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Миналата песен беше много хубава, но с тази се върна в блатото... Не понасям този саунд и опит за рапиране. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 Не търсете много смисъл в песен, правена за разбивация по баловете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Не търсете много смисъл в песен, правена за разбивация по баловете. Този път няма да стане! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.